Sogan kuru icenler yardimci olurmusunuz

Ben de 3 ay sogan kuru yapmistim bende hic karin agrisi yapmadi. Ama adet donemimde kan degil sadece pihti geliyordu resmen. Tarif edemeyecegim kadar cok pihtim olusmustu. Kurlerden 2 ay snra da ameliyat oldum, bende ne yazik ki en ufak bi olumlu etkisini goremedim sogan kurunun :(

Kızlar bende soğan kuru ile hamile kaldım yani ona bağlıyorum 1 senedir bebek istiyorduk artık bu ayda olmazsa doktora gidicem diyordum kasık ağrılarım başladı adet olucam sandım hatta ağrı kesici dicroflam ictim çok ağrım olmasın diye bi yere gidecektik çünkü sonra 1 gün 2 gün derken 5 gün geçti ben hala bekliyorum adet olayim sonra içime şüphe oturdu test aldım yaptım bide ne göreyim çift çizgi şok oldum elim ayağım titredi hala kendime gelemedim gecikmeden 6 gün sonra beta hcg yaptırdım 1180.0 çıktı değerim yarın da doktora gidicem inşallah soğan kurunun mucizesine bende şahidim

Benim kist tanımı çalıştığım hastanede yanlış koymuşlar.:KK12: Hemorajik kist demişlerdi çikolata kisti ymiş. Memlekette özel hastanede muayene oldum doktor ultrasona bakar bakmaz çikolata kistin var dedi. Çalıştığım hastanede nasıl olur da ultrason + MR sonucuna bakarak bilemezler idrak edemedim. :63: Neyseki son adetten sonra 5cmden 4.44 cm düşmüş. Umutlandım.
Bugün adet bitiminin 7. günüydü soğan kürüne tekrardan başladım. Kürün etkili ağrıları kaç güne başlıyor? Bugün çok mu yoruldum anlamadım sağ tarafıma sürekli ağrı girdi??o_O
Ayrıca doktorun verdiği visanne 2mg hapı kullanıyorum.
Üzüldüm ne diyeyim :KK12:

Ben uygulamistim.kist varsa kanama yapıyor ve biraz ağrı oluyo Ewet ama cok azzzzzzz

Soğan kürüne 6.günüm ne bir ağrı ne bir akıntı allahım çıldıracağım :KK34:
Adet bitiminin 7. Günü başladım. Sabah akşam yemeklerden önce kaynamış klorsuz 2 bardak suyu dörde böldüğüm sarı soğanla 5 dk daha ağzı kapalı bir şekilde kaynatıp soğumadan bir bardak içtim. Hayır neresinde yanlışlık yapıyorum idrak edemiyorum bir türlü gerçekten sinir oldum:KK34::KK34:

Sogan kurunde ilk ayım ilacsiz adet goremiyorum malesef ,15 gun boyunca sabah akşam cok sicak olmayacak bir sekilde içtim 5 gün oldu biteli halen adet olmadim:KK43:
Siz kacinci gunde adet oldunuz kizlar ?

Gecen ay adetimin bitimşnden 7gun sonra bendd basladım 15gün içtim bendede kaşıntı cok oldu dedim işe yaramıyomu ne akıntımda oldu biraz sarı biraz su rengınde sizin yazdıklarımıza baktımda kasıntısı olan cok olmuş bu gayet normal demekki bide bende acayıp bi şişkinlik oldu kürü içerken cok gaz yaptı bende inşallah faydasını gorurum adetıme 1 2gün var bakalım olucakmıyım cocuk istedıgım içşn kürü uyguladım insallah olmam

Back