Benim kistim yok doktoruma icten kasintim cok dedim.mantarin vardir dedi millet sogan kuru.iciyo dedi bende onunla hamile kalmistim onu soyledim tekrar yap dedi 4senelik evliyim 3 kere yapmisimdir bu kadar karin agrisi hic cekmedim . kilo ve boy kac benimde kistlerim coktu doktor bana kilo vericeksin dedi 6 kilo verdim kistlerim Allahin izniyle gitti insallah seninde giderSoğan kürü içip tek ağrı yaşamayan insan benim herhalde bana hiç mi hiç etkisi olmadı adet de olmadım şaştım kaldım.Kist var bende de..
Peki ne zaman başlanıyor ve nasıl yapılıyor yardımcı olur musun?Ben korunmuyorun.canm cocuk istiyoruz cunku ibrahim saracogluna sordular icerken ya hamile kalirsak cocuga zarari var mi diye saracoglu da zarari yok ama hamilelik netlesince hemen birakin dedi
Yani ici beyaz disi kahverengi :) icebilirsiniz bugunden baslayin eger kistiniz miyom vs gibi seyleriniz yoksa adet bitiminden 7 gun sonra da icmeye baslayabiliyorsunuzBende bebek istiyorum geçen ay olmadı.bu ayda adetim geçti artık bugün biteli 5 gün oluyor yumurtlama dönemine giriyorum yani şimdi başlasam olur mu acaba? Bide kahverengi soğan mı beyaz soğan mı? :))
Saracoglu kahverengi kabugunu soyucaksiniz dediBende yapmak istiyorum ama bu ağrılardan çok korkuyorum.Bende de çikolata kisti var,zaten yeterince ağrım oluyor.Gerçi doğum kontrol hapı kullanıyorumda biraz olsun kurtuldum...
1 hafta sonra,yani adetin 7. Günü başlanıp 15 gün yapılıyor diye biliyorum.Birde kabuklu olursa daha iyiymiş diye duydum...
Bildiğim kadarıyla yok canım :)) o zaman yarından başlayayım inşallah.çok teşekkür ederim :)Yani ici beyaz disi kahverengi :) icebilirsiniz bugunden baslayin eger kistiniz miyom vs gibi seyleriniz yoksa adet bitiminden 7 gun sonra da icmeye baslayabiliyorsunuz
:)basla canmBildiğim kadarıyla yok canım :)) o zaman yarından başlayayım inşallah.çok teşekkür ederim :)
47 kilo boy 166cmBenim kistim yok doktoruma icten kasintim cok dedim.mantarin vardir dedi millet sogan kuru.iciyo dedi bende onunla hamile kalmistim onu soyledim tekrar yap dedi 4senelik evliyim 3 kere yapmisimdir bu kadar karin agrisi hic cekmedim . kilo ve boy kac benimde kistlerim coktu doktor bana kilo vericeksin dedi 6 kilo verdim kistlerim Allahin izniyle gitti insallah seninde gider
Benimde kasintim vardi bebek icin tedavi goruyorum ozelde doktor da bana herkes sogan kuru iciyor dedi bende ilk ictigimde onunla hamile kalmistim.dedim o zaman ne duruyorsun yine ic dedi 15 gun boyunca ictim cok sukur hic atlamadan bakalim hayirlisi adet olcam ama olsun en azindan kafam rahat kist miyom vs hic birseyim yokBenimde çikolata kistim var.Soğan kürüne hiç cesaret edemiyordum ağrı yapacak,kanama olacak,kimbilir tadıda nasıl kötüdür diye.Kistten dolayı ağrıya takık durumdayım,çok korkuyorum artık ağrılardan.Yasmin kullanıyorum,ağrım olmuyor.En sonunda karar verdim soğan suyuna,adetin 7. Günü,yani cumartesi başladım.Tadı gayet iyi,ve o gün akşam bir kaşıntı bir akıntı bende,evde dört döndüm :)
Zaten kaşıntım hiç geçmiyor benim,1 aydan fazla kullanmadığım ilaç kalmamıştı.Fitili de ilk yaptığım gün kaşıntı daha da artıyordu.Aynı onun gibi oldu.Dedim doğru yoldayım demekki,fitil sıkıntısı çekmektense soğan suyu daha iyi oldu benim için.
Dünde doktor hafif mantar var,1 tane fitil yazayım dedi,soğan suyu yaptığımı söyledim,güldü.Etkili oluyor mu diye sordu,anlattım,inanmadı gibi.Fitili almadım bende,kaşınıyor zaten,1 tane fitilide ne yapayım...
Şimdilik devam ediyorum bakalım sabah akşam içmeye.Kaşıntı dışında bir sıkıntım yok.O da iyiye işaret olsa gerek...
Bende herhangi bir sıkıntı yaratmadı.saracoglunu sitesine bakarak uygularsanız daha iyi olur.kulaktan dolmabilgilerle hareket etmeyin lütfen.
Dünde doktor hafif mantar var,1 tane fitil yazayım dedi,soğan suyu yaptığımı söyledim,güldü.Etkili oluyor mu diye sordu,anlattım,inanmadı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?