Sogan kuru icenler yardimci olurmusunuz

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.175
148
Selam kizlar sogan kurunu doktorumun tavsiyesiyle uzun bi aradan sonra tekrr iciyorum bugun 13.gunum ve bugun yumurtlama gunum her sogan suyunu ictigim de karnim asiri agriyo bugun ayri bi agrisi var kasiklarimda sizliyo bu karin agrisi neden olur iltihap dan desek 13 gundur iltihabi atamadim mi.anlamadim ben . birakmakda istemiyorum suan asiri karnim agriyo sizde yasadinizmi karin agrisi cevaplarsiniz sevinirm

Soğan kürü içip tek ağrı yaşamayan insan benim herhalde bana hiç mi hiç etkisi olmadı adet de olmadım şaştım kaldım.Kist var bende de..

Soğan kürü içip tek ağrı yaşamayan insan benim herhalde bana hiç mi hiç etkisi olmadı adet de olmadım şaştım kaldım.Kist var bende de..
Benim kistim yok doktoruma icten kasintim cok dedim.mantarin vardir dedi millet sogan kuru.iciyo dedi bende onunla hamile kalmistim onu soyledim tekrar yap dedi 4senelik evliyim 3 kere yapmisimdir bu kadar karin agrisi hic cekmedim . kilo ve boy kac benimde kistlerim coktu doktor bana kilo vericeksin dedi 6 kilo verdim kistlerim Allahin izniyle gitti insallah seninde gider

Kızlar bu soğan suyu içilirken korunuyor musunuz? Yani hem bebek yapıp hemde soğan suyu içilir mi?

Ben korunmuyorun.canm cocuk istiyoruz cunku ibrahim saracogluna sordular icerken ya hamile kalirsak cocuga zarari var mi diye saracoglu da zarari yok ama hamilelik netlesince hemen birakin dedi

Ben korunmuyorun.canm cocuk istiyoruz cunku ibrahim saracogluna sordular icerken ya hamile kalirsak cocuga zarari var mi diye saracoglu da zarari yok ama hamilelik netlesince hemen birakin dedi
Peki ne zaman başlanıyor ve nasıl yapılıyor yardımcı olur musun?

Tabikide ben adetin 4.gunu basladim sabah aksam ac karnina iciyorum bir bucuk bardak suyu kaynatiyoruz . kaynattiktan sonra beyaz sogan olacak onu dorde bolup kaynayan suya atiyoruz agzini kapatip 5 dakika kaynatip ilik bir sekilde iciyorum bu kadar kolay aslinda benim bugun bitti cok da alismistim yapmaya :)

Bende bebek istiyorum geçen ay olmadı.bu ayda adetim geçti artık bugün biteli 5 gün oluyor yumurtlama dönemine giriyorum yani şimdi başlasam olur mu acaba? Bide kahverengi soğan mı beyaz soğan mı? :))

Bende herhangi bir sıkıntı yaratmadı.saracoglunu sitesine bakarak uygularsanız daha iyi olur.kulaktan dolmabilgilerle hareket etmeyin lütfen.

Bende yapmak istiyorum ama bu ağrılardan çok korkuyorum.Bende de çikolata kisti var,zaten yeterince ağrım oluyor.Gerçi doğum kontrol hapı kullanıyorumda biraz olsun kurtuldum...
1 hafta sonra,yani adetin 7. Günü başlanıp 15 gün yapılıyor diye biliyorum.Birde kabuklu olursa daha iyiymiş diye duydum...

Bende bebek istiyorum geçen ay olmadı.bu ayda adetim geçti artık bugün biteli 5 gün oluyor yumurtlama dönemine giriyorum yani şimdi başlasam olur mu acaba? Bide kahverengi soğan mı beyaz soğan mı? :))
Yani ici beyaz disi kahverengi :) icebilirsiniz bugunden baslayin eger kistiniz miyom vs gibi seyleriniz yoksa adet bitiminden 7 gun sonra da icmeye baslayabiliyorsunuz

Bende yapmak istiyorum ama bu ağrılardan çok korkuyorum.Bende de çikolata kisti var,zaten yeterince ağrım oluyor.Gerçi doğum kontrol hapı kullanıyorumda biraz olsun kurtuldum...
1 hafta sonra,yani adetin 7. Günü başlanıp 15 gün yapılıyor diye biliyorum.Birde kabuklu olursa daha iyiymiş diye duydum...
Saracoglu kahverengi kabugunu soyucaksiniz dedi

Yani ici beyaz disi kahverengi :) icebilirsiniz bugunden baslayin eger kistiniz miyom vs gibi seyleriniz yoksa adet bitiminden 7 gun sonra da icmeye baslayabiliyorsunuz
Bildiğim kadarıyla yok canım :)) o zaman yarından başlayayım inşallah.çok teşekkür ederim :)

Benim kistim yok doktoruma icten kasintim cok dedim.mantarin vardir dedi millet sogan kuru.iciyo dedi bende onunla hamile kalmistim onu soyledim tekrar yap dedi 4senelik evliyim 3 kere yapmisimdir bu kadar karin agrisi hic cekmedim . kilo ve boy kac benimde kistlerim coktu doktor bana kilo vericeksin dedi 6 kilo verdim kistlerim Allahin izniyle gitti insallah seninde gider
47 kilo boy 166cm :( Cuma günü ultrasona girdim aynı duruyor 5 cm dedi ağlaya ağlaya çıktım odadan yasminin de yan etkileri olarak. Tekrar memlekete geldim orada eylüle randevu aldım bakalım inşallah geçer çok sağolun..

Benimde çikolata kistim var.Soğan kürüne hiç cesaret edemiyordum ağrı yapacak,kanama olacak,kimbilir tadıda nasıl kötüdür diye.Kistten dolayı ağrıya takık durumdayım,çok korkuyorum artık ağrılardan.Yasmin kullanıyorum,ağrım olmuyor.En sonunda karar verdim soğan suyuna,adetin 7. Günü,yani cumartesi başladım.Tadı gayet iyi,ve o gün akşam bir kaşıntı bir akıntı bende,evde dört döndüm :)
Zaten kaşıntım hiç geçmiyor benim,1 aydan fazla kullanmadığım ilaç kalmamıştı.Fitili de ilk yaptığım gün kaşıntı daha da artıyordu.Aynı onun gibi oldu.Dedim doğru yoldayım demekki,fitil sıkıntısı çekmektense soğan suyu daha iyi oldu benim için.
Dünde doktor hafif mantar var,1 tane fitil yazayım dedi,soğan suyu yaptığımı söyledim,güldü.Etkili oluyor mu diye sordu,anlattım,inanmadı gibi.Fitili almadım bende,kaşınıyor zaten,1 tane fitilide ne yapayım...

Şimdilik devam ediyorum bakalım sabah akşam içmeye.Kaşıntı dışında bir sıkıntım yok.O da iyiye işaret olsa gerek...

Canim kilon gayet normal yasmin nedir ya benim hic bir doktorum bana yasmin vermedi herkes den duyuyorum yasminin zararlarini hic bir faydasi yok . en dogali sogan kuru karin agrisi yapmasi cok iyi iltihabini sokerken sana haber veriyor iste ben cok memnunum ictigime bebegimin olmasi icin elimden ne gelirse yaparim. Ve suan icmiyorum bitti gunu cok uzuldum kesk daha cok icebilsem o kadar alismistim :)

Benimde çikolata kistim var.Soğan kürüne hiç cesaret edemiyordum ağrı yapacak,kanama olacak,kimbilir tadıda nasıl kötüdür diye.Kistten dolayı ağrıya takık durumdayım,çok korkuyorum artık ağrılardan.Yasmin kullanıyorum,ağrım olmuyor.En sonunda karar verdim soğan suyuna,adetin 7. Günü,yani cumartesi başladım.Tadı gayet iyi,ve o gün akşam bir kaşıntı bir akıntı bende,evde dört döndüm :)
Zaten kaşıntım hiç geçmiyor benim,1 aydan fazla kullanmadığım ilaç kalmamıştı.Fitili de ilk yaptığım gün kaşıntı daha da artıyordu.Aynı onun gibi oldu.Dedim doğru yoldayım demekki,fitil sıkıntısı çekmektense soğan suyu daha iyi oldu benim için.
Dünde doktor hafif mantar var,1 tane fitil yazayım dedi,soğan suyu yaptığımı söyledim,güldü.Etkili oluyor mu diye sordu,anlattım,inanmadı gibi.Fitili almadım bende,kaşınıyor zaten,1 tane fitilide ne yapayım...

Şimdilik devam ediyorum bakalım sabah akşam içmeye.Kaşıntı dışında bir sıkıntım yok.O da iyiye işaret olsa gerek...
Benimde kasintim vardi bebek icin tedavi goruyorum ozelde doktor da bana herkes sogan kuru iciyor dedi bende ilk ictigimde onunla hamile kalmistim.dedim o zaman ne duruyorsun yine ic dedi 15 gun boyunca ictim cok sukur hic atlamadan bakalim hayirlisi adet olcam ama olsun en azindan kafam rahat kist miyom vs hic birseyim yok

Ne gibi kulaktan duyma canim
Bende herhangi bir sıkıntı yaratmadı.saracoglunu sitesine bakarak uygularsanız daha iyi olur.kulaktan dolmabilgilerle hareket etmeyin lütfen.

Dünde doktor hafif mantar var,1 tane fitil yazayım dedi,soğan suyu yaptığımı söyledim,güldü.Etkili oluyor mu diye sordu,anlattım,inanmadı gibi.

O kendine gülsün En Büyük KK şöyle küçümseyen doktorlara sinir oluyorum eskiden ilaç mı vardı millet doktora bile gitmeden çatır çatır doğuruyordu...
Onların verdiği kimyasallar çok iyi sanki o kimyasallar yüzünden millet hastalıklarla kanserlerle boğuşuyor
Doğal olan hiçbişeyden zarar gelmez
Onların verdiği yapay zehirlerden bin kat daha iyidir

Back