Soğan kürü hakkında ???

HANIMLAR MERHABA BENDE SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM BUGÜN 14. GÜNÜM SABAH KALKTIĞIMDA ALTIMI ISLATMIŞIM ŞOK OLDUM. BENDE BUNU SOĞAN KÜRÜNE BAĞLADIM ACABA BÖYLE BİR SORUNU OLAN VAR MI. KENDİ KENDİME ACABA DİYORUM İDRAR YOLLARIM FALAN MI GEVŞEDİ YADA NE BİLEYİM ARTIK ÇOK UTANIYORUM.

mrh cnm, buyuk ihtimal kurle alakasi yoktur. cok derin uykudayken ve cisin geldiginde ruyanda tuvalete gitigini gorursun. belkide sendede oyle birsey olmustur, ruyanda cisini yaparken gercektede yapmisindir. basimdan birkere gecmisti ordan biliyorum :)))

Arkadaslar bende yaptım soğan kürünü bu ay kürdenmidir bilmiyorum akıntım baya oldu ılk gunler seffaf su rengındeydi şuan sarımsı ve yeşilimsi geliyo iltihap atmak iyi bişey ama bende vajınanın içinde kasıntı ve yanmada oluyo akıntım olurken cok acayip kaşınıyo ve biraz şişlik var vajınada soğan kürünü kullanıpta bole bişeyle karsılasan oldumu hiç yada ben mikropmu kaptım acaba dıye duşunmeye başladım sizce hangisi?

mrh cnm, buyuk ihtimal kurle alakasi yoktur. cok derin uykudayken ve cisin geldiginde ruyanda tuvalete gitigini gorursun. belkide sendede oyle birsey olmustur, ruyanda cisini yaparken gercektede yapmisindir. basimdan birkere gecmisti ordan biliyorum :)))
Teşekkür ederim canım cevap için evet rüyalarımda görüyorum ama daha önce böyle olmamıştı soğan kürünü yapınca oldu artık bilemiyorum hangisi etkili ama kur bitti ve şuan öyle bir sıkıntım kalmadı çok şükür

merhaba kizlar,
bende iki gun once yumurtaligimda 2cm buyuklugunde kist oldugunu ogrendim. Doktor simdilik bir tedavi uygulamadi 6 hafta sonra gel tekrar bakalim dedi. suan adetimin 5ci gunundeyim ve bittikten sonra sogan kurune baslamayi dusunuyorum. insAllah bi sonraki kontrole kadar gitmis olur diye umit ediyorum.
Bu arada hamile kalmayi da dusunuyoruz, bu ay ilk olarak basliyacaktik o yuzdenden hersey yollundami diye muane olmustum. acaba bu kistle hamile kalsam sorun yaratirmi, bazi yerlerde yok deniliyo bazilarda var deniliyo. nasip diyorum...
bu arada sizede gecmis olsun :KK66:

hayırlı sabahlar hamile kalmışsınız sanırım hayırlı olsun bende dün doktora gittim ve iki tane kist gördü şuan adet dönemindeyim siz hangi günde başlamıştınız acaba başka birşeyde kullandınızmı?

Back