Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Her şeyin hayırlısı[/QUOTcanım selamlar.bugün soğan kürünün 3. günündeyim ve akıntım olmaya başladı. iltihap sökücü gibi sanki bu nimet :)içimi temizliyor
Canım merhaba .Sen de etki ediyor o yüzdendir ağrıların.Devam et muhakkak bırakma
Ne için verdi hapı canım.iyi yaptın bence sonuçta bi sürü hormon var o ilaçlarda.Bırakınca vücut alt üst oluyor :-( Benim kist doğal yollarla yok olmuyordu o yüzden deneyeyim dedim inş işe yarar çünkü kullanmak istemiyorum bu hapları çok mecbur kalmadıkça :)inşallah canım ..her gitiğimde doktor bana da doğum kontrol hapı verdi ama ben hiç bir zaman almadım .kötü mü yaptım acaba:)
canım pco için verdi 2 doktora gittim ikiside doğum kontrol hapı verdi 6 ay kullan demişlerdi ikiside. ama ben hiç almadım. hatta doktorla kavga bile ettim .:) her geldiğimde bu ilacı veriyorsun bana dedim başka ilaç bilmiyormusun dedim. hayır yani gebelik istiyorum versene klomen versene glukofen :) neyse işte progeston kullandım onu verdi. 6 ay çok düzenli olmaya başladım . progestonu bitirdikten sonrada soğan kürüne başladım işte bakalım . ha bu arada belimide çektirmiştim. 3 hafta önce .
bebişim ne oldu ? ne yaptınhahahh Allah iyiliğini versin canım ne ii demişsin öyle :) gözü kapalı her verdiklerini kullanmamak lazım.bazı doktorlar da otomatiğe bağlanmış gibi her gelene aynı şeyleri yazıyorlar ben bir kaç defa şahit oldum
Allah gönlüne göre versin canım Umarım en kısa zamanda bulursun şifa
Hepimiz buluruz inşallah bu soğan vb nimetler sayesinde :)
Canım mrb .evim taşındı o yüzden uzun süredir girmiyordm siteye.doğum kontrol hapım bitti bi kutu Doktorum bir hafta sonra bir kutuya daha başla bitince kontrole gel dedi.Kontrole gideyim bakalım doktor ne diyor .Ona göre tekrar yapcam bu kürü.Şimdilik bıraktım.Çok yoğunum bu aralar vakit bulamıyorum bi türlü düzenli kullanmaya:-(bebişim ne oldu ? ne yaptın
Amin canım.Allah razı olsunallah gönlüne göre versin inşallah
Kizlar bir sorum olacakti ben 15 gun sogan kuru uyguladim tekrar bidaha nezaman uygulaya bilirim bi bilginiz varmi ??