Soğan kürü hakkında ???

bugun benimde ikinci gunumdu bende yeni basladim sayilir kanama felan rastlamadim ama hafif akinti var gibime geliyor ilerliyen zamanlarda ne olacak bakalim

B bebosss canım kürün 7. günüdeyim. bugün adet sancısı gibi bi sancım vardı . normalde benim adetimde bile kasıklarım pek fazla ağrımaz ama bugün nedense fena bi ağrı vardı . azcık kan geldi ama devam ediyorum sıkıntı yok :) iltahap ve akıntım var normalde ciddi anlamda bu kadar akıntım olmaz dı benim . soğan kürüne bağlıyorum içimi temizliyor mübarek nimet :) gelişmeleri aktaracağım tekrar . sağlıcakla kalın :KK200: vazgeçmek yok bizlerde anne olacağız Allahın izniyle Hoppa

sende ki gelişmeler ne varmı birşeyler canım B bebosss
Canım merhaba .Sen de etki ediyor o yüzdendir ağrıların.Devam et muhakkak bırakma
Ben de hiç ağrı akıntı vb olmadı.dkt gittim kistim vardı 5cm. 4cm olmuş dedi.doğum kontrol hapı verdi kist için 2 ay kullan dedi .onu bırakınca tekrar başlicam Allah şifa versin hepimize inşallah :KK200::anne:

inşallah canım ..her gitiğimde doktor bana da doğum kontrol hapı verdi ama ben hiç bir zaman almadım .kötü mü yaptım acaba:)

inşallah canım ..her gitiğimde doktor bana da doğum kontrol hapı verdi ama ben hiç bir zaman almadım .kötü mü yaptım acaba:)
Ne için verdi hapı canım.iyi yaptın bence sonuçta bi sürü hormon var o ilaçlarda.Bırakınca vücut alt üst oluyor :-( Benim kist doğal yollarla yok olmuyordu o yüzden deneyeyim dedim inş işe yarar çünkü kullanmak istemiyorum bu hapları çok mecbur kalmadıkça :)

canım pco için verdi 2 doktora gittim ikiside doğum kontrol hapı verdi 6 ay kullan demişlerdi ikiside. ama ben hiç almadım. hatta doktorla kavga bile ettim .:) her geldiğimde bu ilacı veriyorsun bana dedim başka ilaç bilmiyormusun dedim. hayır yani gebelik istiyorum versene klomen versene glukofen :) neyse işte progeston kullandım onu verdi. 6 ay çok düzenli olmaya başladım . progestonu bitirdikten sonrada soğan kürüne başladım işte bakalım . ha bu arada belimide çektirmiştim. 3 hafta önce .

canım pco için verdi 2 doktora gittim ikiside doğum kontrol hapı verdi 6 ay kullan demişlerdi ikiside. ama ben hiç almadım. hatta doktorla kavga bile ettim .:) her geldiğimde bu ilacı veriyorsun bana dedim başka ilaç bilmiyormusun dedim. hayır yani gebelik istiyorum versene klomen versene glukofen :) neyse işte progeston kullandım onu verdi. 6 ay çok düzenli olmaya başladım . progestonu bitirdikten sonrada soğan kürüne başladım işte bakalım . ha bu arada belimide çektirmiştim. 3 hafta önce .
:KK53:hahahh Allah iyiliğini versin canım ne ii demişsin öyle :) gözü kapalı her verdiklerini kullanmamak lazım.bazı doktorlar da otomatiğe bağlanmış gibi her gelene aynı şeyleri yazıyorlar ben bir kaç defa şahit oldum
Allah gönlüne göre versin canım Umarım en kısa zamanda bulursun şifa
Hepimiz buluruz inşallah bu soğan vb nimetler sayesinde :)

Arkadaslar sonuc alan varmi aranizda yada sogan suyu kuru sizde ne gibi etki yapti ? bugun 14cu gunum yarin son yani :) kasiklarimda agri vardi arada sirada belim kopacak gibi arirdi agrilarim yok oldu cok tuhaf

:KK53:hahahh Allah iyiliğini versin canım ne ii demişsin öyle :) gözü kapalı her verdiklerini kullanmamak lazım.bazı doktorlar da otomatiğe bağlanmış gibi her gelene aynı şeyleri yazıyorlar ben bir kaç defa şahit oldum
Allah gönlüne göre versin canım Umarım en kısa zamanda bulursun şifa
Hepimiz buluruz inşallah bu soğan vb nimetler sayesinde :)
bebişim ne oldu ? ne yaptın

bebişim ne oldu ? ne yaptın
Canım mrb .evim taşındı o yüzden uzun süredir girmiyordm siteye.doğum kontrol hapım bitti bi kutu Doktorum bir hafta sonra bir kutuya daha başla bitince kontrole gel dedi.Kontrole gideyim bakalım doktor ne diyor .Ona göre tekrar yapcam bu kürü.Şimdilik bıraktım.Çok yoğunum bu aralar vakit bulamıyorum bi türlü düzenli kullanmaya:-(

Kizlar bir sorum olacakti ben 15 gun sogan kuru uyguladim tekrar bidaha nezaman uygulaya bilirim bi bilginiz varmi ??

Kizlar bir sorum olacakti ben 15 gun sogan kuru uyguladim tekrar bidaha nezaman uygulaya bilirim bi bilginiz varmi ??

6 ay sonra başlaman gerekiyor. Ibrahim Saraçoğluna göre. Daha fazlasi zararliymis 15 gun sonunda birakmak gerekiyormus. Istersen sitesinden de öğrenebilirsin

HANIMLAR MERHABA BENDE SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM BUGÜN 14. GÜNÜM SABAH KALKTIĞIMDA ALTIMI ISLATMIŞIM ŞOK OLDUM. BENDE BUNU SOĞAN KÜRÜNE BAĞLADIM ACABA BÖYLE BİR SORUNU OLAN VAR MI. KENDİ KENDİME ACABA DİYORUM İDRAR YOLLARIM FALAN MI GEVŞEDİ YADA NE BİLEYİM ARTIK ÇOK UTANIYORUM.

merhaba kizlar,
bende iki gun once yumurtaligimda 2cm buyuklugunde kist oldugunu ogrendim. Doktor simdilik bir tedavi uygulamadi 6 hafta sonra gel tekrar bakalim dedi. suan adetimin 5ci gunundeyim ve bittikten sonra sogan kurune baslamayi dusunuyorum. insAllah bi sonraki kontrole kadar gitmis olur diye umit ediyorum.
Bu arada hamile kalmayi da dusunuyoruz, bu ay ilk olarak basliyacaktik o yuzdenden hersey yollundami diye muane olmustum. acaba bu kistle hamile kalsam sorun yaratirmi, bazi yerlerde yok deniliyo bazilarda var deniliyo. nasip diyorum...
bu arada sizede gecmis olsun ;)

Back