Kızlarr yine ben ![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
Bi şey soracağım bilgisi olan yazarsa çok makbule geçecek![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Adetimden 7 gün sonra soğan kürüne başladım .1 ay önce dkt gittim bi yumurtanda kistin var yeni oluşmuş kendiliğinden temizlenir ama 1 ay sonra gel kontrole eğer hala duruyorsa doğum kontrol hapı vercem 1-2 ay kullan o temizler dedi .Haftaya kontrole gideceğim.Ama gitmeden önce bu kürü yapayım belki o temizler hiç ilaca ihtiyacım kalmasın diye düşündüm. 6.günüm oldu bugün kullanalı.
Merak ettiğim ise baya araştırdım okudum çoğu kişinin 2. 3. Vb günlerde kanaması başlamış.En fazla 1 hafta sonra kanaması başlayan var.Ama ben de hiç bi belirti yok.Merak ediyorum acaba etkisi oluyor mu bana.Kanama olmuyor diye etkisi olmuyormuş gibime geliyor.Yanlış mıyım??
15 güne tamamlayacağım.
Uygulayan ark varsa yazabilir misiniz sizin kaçıncı gün başladı Yada hiç başlamadı mı kanama![KK23 :KK23: :KK23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
Bi şey soracağım bilgisi olan yazarsa çok makbule geçecek
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Adetimden 7 gün sonra soğan kürüne başladım .1 ay önce dkt gittim bi yumurtanda kistin var yeni oluşmuş kendiliğinden temizlenir ama 1 ay sonra gel kontrole eğer hala duruyorsa doğum kontrol hapı vercem 1-2 ay kullan o temizler dedi .Haftaya kontrole gideceğim.Ama gitmeden önce bu kürü yapayım belki o temizler hiç ilaca ihtiyacım kalmasın diye düşündüm. 6.günüm oldu bugün kullanalı.
Merak ettiğim ise baya araştırdım okudum çoğu kişinin 2. 3. Vb günlerde kanaması başlamış.En fazla 1 hafta sonra kanaması başlayan var.Ama ben de hiç bi belirti yok.Merak ediyorum acaba etkisi oluyor mu bana.Kanama olmuyor diye etkisi olmuyormuş gibime geliyor.Yanlış mıyım??
15 güne tamamlayacağım.
Uygulayan ark varsa yazabilir misiniz sizin kaçıncı gün başladı Yada hiç başlamadı mı kanama
![KK23 :KK23: :KK23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)