Kızlar soğan kürü adet duzenszliği yapıomu
Ben ocak ayinda kullandim canim rabbimin izniyle hamileyim suan...yapilisina gelince.; orta boy yemeklik sogani 1.5 su bardagi suya kaynayinca dorde bolup atiyorsun,bes dakika kaynatip suzup iliyinca iciyorsun...puf doktalari ise soganin kirmizi mor beyaz sogan olmayacak yemeklerde kullanilan disi kahverengi kabuklu sogan olacak suyun klorsuz su olucak ne dort dakika ne alti dakika tam bes dakika hafif ateste kayniyacak icerken sicaga yakin icicen her isisinde taze yapican adetin yedinci gunu baslican on bes gun yapican bir hafta birakican tekrar baslican bu sekilde devam edicen
Aynen oyle canim sogan suyu icini temizledlgi icin Allah muhafaza dusuge sebep olmasin. Belki gebelik oncesine saglikli gebelik olmasi acisindan icilebilir ama bebek dusunmeye baslayinca icilmez bence
Kurun tarifi soyle
Öncelikle 8-9 tane kuru inciri 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta boy taze gevrek 1 adet havuç dilimleyin ve kaynamaya 4 dakika kadar daha devam edin. Kürün içerisine ilave ettiğiniz havuç sayesinde yumurtaların çatlaması kolaylaşacaktır.
İkiye bolup sabah aksam yemeklerden once icmistim insAllah sende de ise yarar.
Ben ocak ayinda kullandim canim rabbimin izniyle hamileyim suan...yapilisina gelince.; orta boy yemeklik sogani 1.5 su bardagi suya kaynayinca dorde bolup atiyorsun,bes dakika kaynatip suzup iliyinca iciyorsun...puf doktalari ise soganin kirmizi mor beyaz sogan olmayacak yemeklerde kullanilan disi kahverengi kabuklu sogan olacak suyun klorsuz su olucak ne dort dakika ne alti dakika tam bes dakika hafif ateste kayniyacak icerken sicaga yakin icicen her isisinde taze yapican adetin yedinci gunu baslican on bes gun yapican bir hafta birakican tekrar baslican bu sekilde devam edicen
Saolasin eger dusunuyorsan darisi senin basina canim benim son adet tarihim 25 aralikti,adetimin baslangic gununden yedi gun sonra ocagin basi gibi yani sogan kurune basladim ocagin yedisi gibide ovulasyon gunumde o tarihlere dikkat ettim rabbimin izniyle o ay hamile kaldim sogan suyu gercekten bir sifa cok metini duydum abartiyorlar dedim ama yok az bile soylenmis...Canım çok sevindim Allah analiz babalı büyütsün yavrunuzu. Soğan kurunu ocak ayında kullandım demiştin peki ocak ayında mi gebe kaldın
Saolasin eger dusunuyorsan darisi senin basina canim benim son adet tarihim 25 aralikti,adetimin baslangic gununden yedi gun sonra ocagin basi gibi yani sogan kurune basladim ocagin yedisi gibide ovulasyon gunumde o tarihlere dikkat ettim rabbimin izniyle o ay hamile kaldim sogan suyu gercekten bir sifa cok metini duydum abartiyorlar dedim ama yok az bile soylenmis...
Arkadaslar gastrit hastaligim var sogan kuru dokunabilirmis oyle okudum sizce napmaliyim ??
Saolasin eger dusunuyorsan darisi senin basina canim benim son adet tarihim 25 aralikti,adetimin baslangic gununden yedi gun sonra ocagin basi gibi yani sogan kurune basladim ocagin yedisi gibide ovulasyon gunumde o tarihlere dikkat ettim rabbimin izniyle o ay hamile kaldim sogan suyu gercekten bir sifa cok metini duydum abartiyorlar dedim ama yok az bile soylenmis...
Arkadaslar gastrit hastaligim var sogan kuru dokunabilirmis oyle okudum sizce napmaliyim ??
Arkadaslar soğan kurunun yan etkısı varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?