Soğan kürü adet geciktirir mi?

Aayseee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2023
11
1
30
Merhaba, evliliğimizin üzerinden 1yıl geçti ve hiç korunmadıgımız halde hala gebe kalamadım. Doktor eşimde ve bende bir sorun olmadıgını söyledi. Klomen çatlatma iğnesi sonu vermedi(3 kere) daha sonra aşılama denedik 1 kere ve artık bıraktık. En son soğan suyu denemek istedim. Normalde adetim düzenlidir aşılamadan sonra 4 gün gecikti. Soğan suyundan sonra 11 gün gecikti. Ve son zamanlarda sarı bir akıntı gelmeye başladı ara ara. İlk kullanmaya başladıgımda akıntı falan yapmadı. Adetimin gecikmesiyle birlikte bu akıntı devam ediyor ara ara. Test yapıyorum ama negatif. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba? Diğer başlıklarda geciktirdiğini yazanlar var ama akıntıdan bahsedilmiyor.

Merhaba, evliliğimizin üzerinden 1yıl geçti ve hiç korunmadıgımız halde hala gebe kalamadım. Doktor eşimde ve bende bir sorun olmadıgını söyledi. Klomen çatlatma iğnesi sonu vermedi(3 kere) daha sonra aşılama denedik 1 kere ve artık bıraktık. En son soğan suyu denemek istedim. Normalde adetim düzenlidir aşılamadan sonra 4 gün gecikti. Soğan suyundan sonra 11 gün gecikti. Ve son zamanlarda sarı bir akıntı gelmeye başladı ara ara. İlk kullanmaya başladıgımda akıntı falan yapmadı. Adetimin gecikmesiyle birlikte bu akıntı devam ediyor ara ara. Test yapıyorum ama negatif. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba? Diğer başlıklarda geciktirdiğini yazanlar var ama akıntıdan bahsedilmiyor.
Canım öncelikle Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Soğan suyu gecikme yapabiliyor evet, ben birkaç defa denedim. Bu ay belki adetini görürsün diye düşünüyorum çünkü 4 gün gecikme ile belli olurdu geç döllenme yoksa. Ama üzülme ben de 1 yıla yakın tutmadı sonra bir ay 4-5 gün gecikmem oldu hamileyim sandım meğer diğer aya hazırlık yapıyormuş rahim... Diğer ay hamile kaldım. Rahim bebek için yer olusturuyormus. Annemde öyle demişti diğer ay kalırsın kesin bana da öyle olmuştu dedi ve gerçekten öyle oldu. Ama benimki sağlıksız gebelik oldu maalesef kalp atışı olmamıştı. Kürtaj oldum şimdi tekrar istiyorum inşallah Rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı evlat versin. Ama stres coook önemli asla stres yapma olursa olur olmazsa olmaz de biliyorum çok zor ama kafaya takınca olmuyor gerçekten. Rahat bırak sal gelecek sana bebeğin bana güven ♥️🙏

İnşallah🙏🏻 teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Yarın 12gün gecikmiş olacak umarım geç döllenmedir. Ne zor bir süreçmiş. Aşılama da beni çok korkuttu tüp bebeğe gerek kalmaz umarım. Siz de iyi haberler alırsınız umarım en kısa sürede

Ben normalde 25/26/27 gunde bır adet olurum bu ay sogan kuru yaptım. Ve 30cu Gun adet oldum oda daha bı gun boyunca azcık kahve lekelenme var. tam sokulmedı.yanı sogan suyu kuru beni etkiledi daha da deneyecigimi sanmıyorum uc gun gecıkme yaptı bende. Her sıkıstıgımda burdan bılgı ediniyordum bende yazmak ıstedım dıger arkadaslara faydası olsun diye

Merhaba Rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah bende bu ay soğan suyu yaptım 3 gün snra regl günm inşaALLAH hamileyizdir. Merak ettim sen gebemisin cnm?

Merhaba Rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah bende bu ay soğan suyu yaptım 3 gün snra regl günm inşaALLAH hamileyizdir. Merak ettim sen gebemisin cnm?
Merhaba siteye girmiyordum . O ay hamile kalmamıştım ama kendiliğinden oldu şükür 6 haftalık şu an🙏🏻

soğan kürü yaptım ve regl dönemim uzadı ama soğan küründen olmadı sanırım. Aşılama yaptırdıktan sonra doktor progesteron vermişti o belki etkiledi düzenimi. 45 gün arayla adet oldum. İyice dengesi bozuldu vücudumun diye düşünmüştüm. Artık hiç bakmıyordum yumurtlama dönemime bile beklemediğim anda hamile kaldım. 21 aralıkta regl olmuştum en son. Her ruhun yaratılma zamanı var sanırım. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçiririm. Belki birilerine umut olur bu detayları da anlatmak istedim.

X