Soğan kürü-adet düzensizliği

duzensılıgım bnımeede war tarlusal sokturucu kullandım adet oldum sımdı yasmen dogum kontrol hpına dondum

sogan kurude ıyı lekelenmeyle basladı kanamam oldunsonra

ama en etkılı cıvan percemı macunu oldu adet baslamadan yanı 28 de br hesap edersek 20 .gun sabah aksam tok macununyıyosun 28.gune kadar adetın baslıyor 1 sene hıc ılac kullanmadım ıse yaradı onerırım

civanperçemini nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz.?

adet düzensizliği kadar iğrenç bişey yok bir kadın için tek kelime ile iğrenç hatta açtığım konular var yalvardım bir yardım diye.. çünkü doktorlar herşey normal diyor senelerce 28 günde bir 7 gün adet gör 6 ay hiç olma çıldırdım.. ilaçlarda kullandım olmadım sonra aslan pençesi ile civamperçemi aldım.. bir gün aslan pençesini içtim cidden berbat bi tat akabinde iki gün civamperçemi oda berbat ama içtim 2. günün sabahı adet oldum kesinlikle öneriririm....

sana çok katılıyorum adet düzensizliği gibi iğrenç birşey yok bir kadın için.bende dk hapı sonrası adet düzensizliği yaşıyorum soğan kürünü 10gün içebildim hala birşey yok şimdid de civanperçemini bi araştırıcam.

Ben soğan veya soğan suyunun bir işe yaracağını düşünmüyorum açıkcası

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktarda satılıyor

Macun sabah aksam tok
Cayda gunde bır ıcsen kafi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben soğan veya soğan suyunun bir işe yaracağını düşünmüyorum açıkcası

Ben arada kullanıyorum soğan suyunu, kullanan arkadaşlarım da ben de faydasını gördük. Bünyeden bünyeye değişebilir tabii etkisi. Yalnızca bir defa çok mecbur kaldığım için ilaç kullandım, işe yaramadığı gibi hormonları nasıl etkiliyorsa sinir stres küpüne dönüştüm. Bir daha da tövbe ettim ilaç içmeye. Zaten takmıyorum kafama geç oldu olmadı diye, ama şu bir gerçek ne zaman soğan suyu içsem en geç 2-3 gün içinde regl oluyorum.

Kislar adetim duzensizlrsti kurtajdan sonra kistte varmis kac gundur leke geliyo ama bi türlü Sökmedi sizce bi iki gunden kure baslasam sakinca olurmu

Back