arkadaşlar benimde kislerim ve iltihapım var gercekden işe yarıyomu bana yardımcı olun lütfen
bu arada unutmadan incir suyunu bende denedim.Gerçekten o da yararlı olmuştu adetlerim düzene girmişti.bırakınca tekrar bozuldu.Şimdi de soğan deneyeceğim .inciride deneyin derim.
Adetin biterbitmez başla ama ben duyduğum an başladım meleğimi kucağıma sağlıklı alıyımda ağız kokusu versin umrumda değil ağız kokusuna çareler çok var ben her sabah duş alıyorum içtikten sonra
Bu arada sonuçların nasıl çıktı
Sonuçlarım temiz çıktı sanırım buay korunmayıda bırakıcam.Prolaktin ve troit tahlilim çok iyi dedi.Düşüklerinin sebebi olmayadabilir istersen boşuna zaman harcama diyor.Ben bu adetimden sonra korunmayıda bırakıcam...Hakkımızda hayırlısı artık...
kızlar illa beyaz soğanmı olucak kabuğu koyu kırmızı olan değilde açık renk olanlar var onlardanda olsa olmuyomu ki?ben koyu kırmızılar hariç diye biliyorumda.bende deniycem zaman zaman iltihap oluyo bendede belki söker.
karayağızım doktor git bence ihmal etme..Hamilemisin yoksa
canım benim yemeklerde doğradığımız soğan var ya dışı hafif kahverengi gibi onu kaynat benim 9.günüm inan çok terletiyor çok idrara çıkarıyor çok fazla akıntım var bence çok iyi..
BİSMİLLAH.
BEKARIM KIZ BENkaydirigubbakcemile3
PKO VAR BENDE ONDAN HERALDE
kızlar ben bu soğan kürüne bugüb başladım ama acaip midem kalkıyo içer içmez çıkarıyorum benim gibi olan var mıı aranızda ben soğanı çok seven biriyim tadı da iğrenç değil nie böle oldu anlamadım:uhm::uhm:
Valla bekar olduğunu farketmemiştim çok özür bebişim:1shok:karayağızım
Yadelcim nasılsın bugün karşılaşamadık umarım iyisindir kırmızılılar geldi mi
mrba canım bendede pko var sen kaç yıldır pkosun
merhaba arkadaşlar ben de pko luyum ve aşılama yaptırdım bir hafta sonra sonucu alacağım. benim size sorum bu soğan kürünü acaba şimdi yapsam eğer hamileysem sorun olur mu..
soğanı akşamdan soyup dolaba koysam, sabahda hemen kaynatsam olur herhalde di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?