- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- Konu Sahibi gibigibiyim
kıyaslanmayı hiç sevmem.muhtemelen adam gcık olmuştur kıyaslanmaktan.ben burda ayşeye topu atıyorum ve kaçıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok o koskoca çocuğu olan diğer arkadaş aslında ama tabi çok oldu evleneli yani o bu deveyi gütmeye karar vermiş o kısım zaten beni ilgilendirmez de kız mahçup oldu gibime geldi sabah işte ne bileyim belki de bana öyle gelmiş olabilir.Birşey söylerseniz asıl kadın mahcup olur.
Ayrıca evlenmiş koskoca çocuğu var. Adamın bu tavırlarına alışmıştır artık.
Siz belki farklı davranıyor gibi hissettiniz. Size öyle gelmiş olabilir.
Bence bşy deneyin.
Boşverin.
Boşver canım yaYok o koskoca çocuğu olan diğer arkadaş aslında ama tabi çok oldu evleneli yani o bu deveyi gütmeye karar vermiş o kısım zaten beni ilgilendirmez de kız mahçup oldu gibime geldi sabah işte ne bileyim belki de bana öyle gelmiş olabilir.
Ya ayşe aslında misafir kızdan utandığı için çevresinde birileri olduğunu belli etmek için şakasına gibi söyledi yani kıyasladığını düşünmüyorum. adam yanında birileri olduğunu anlayıp düzgün konuşsun istediği için bence ama işte öküz her koşulda öküz oluncaAyşe hatalı, sizin eşinizle kendi eşini neden kıyaslıyor. Adama fırsat veriyor laf söylemesi için. Bana da eşim başkasının eşini bak şu ne güzel diye kıyaslasa kendimi savunmaya geçerdim herhalde...
Kız kötü hissetmesin diye işte ne bileyimBoşver canım ya
Mahcup olduysa bile senin suçun değil ki ne konuşacaksın
Hayır bşy deme boşver hiçbşy olmamış gibi davranKız kötü hissetmesin diye işte ne bileyim
İnan bana adamın dediğini hiç kişisel almadım, kişisel olarak da söylediğini düşünmüyorum eşimle 1 kere bile tanışmadılar ki, yani şahsına söylemedi o lafı aslında, eşine/sevgilisine "hayatım, sevgilim" diyen herkesi kendi erkeklik kriterine göre sınıflandırdı işte güya şakayla karışık.. Yani benim eşimi savunmam gereken bir durum yok da ben o öküzü 1 yıl sonra da olsa elbet görürüm karşılaşırım ve emin ol lafımı esirgemem "Naber ERRRKEK" falan diye selamlarım mesela Erkekliğine tükürdüğümYerinizde olsam düşündüğünüz şeyi söylerdim sizi aptal yerine koymasın ayrıca sizin bilip hiç bir şey soylememeniz eşinizi de savunmadiginiz anlamına geliyor ayşe dün konuşulanları duydum ama eşini kaale almıyorum benim için önemli olan sensin bilmeni istedim diyebilirsiniz.
Arkadaşının telefonda öyle bir karşılaştırma yapması hata . Biliyorsan kocanın huyunu öyle mi değiştireceksin. Lüzumsuz bir muhabbet olmuş