• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Softem Kaş ve Kirpik Bakım Yağı kullanan var mı??

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar hepinize mrb, kaşlarımı kalınlaştırmak istiyorum 2 hafta boyunca elimi sürmedim orta kısmı hariç.. bugün kuaförüme gidip sağını solunu toplattırdım.. benim kaşlarımın yalnızca başlangıc kısmı çok dökülür ve seyrek bu yüzden sürekli far ile dolduruyorum ama farkettim ki far kaşlarımı döküyor.. badem yağı aldım birde watsoonsta softem kaş kirpik yağı vardı deneme amaçlı aldım içerisinde; '' Tatlı Badem, Susam, Zeytin, Çörek Otu, Fındık, Hint ve Buğday yağlarıyla kaş ve kirpik bakımını tamamlayarak dolgunluk kazandırır.İçerdiği A, B, E vitaminleri, ricinoleik asit, çinko, demir, fosfor gibi elementler ve minerallerle dökülmenin durmasında yardımcı olur ve tüylenmeyi arttırır.'' bu ibare var.. hiç denediniz mi yorumlarınız neler?

canım söylediğini kullanmadım ama ona benzer bir sürü yağ kullandım.aktarlarda çok var onlardan.hem kirpik hem kaş için iki taraflı.bi işe yaradığını düşünmüyorum.eğer küsmüş kaşa kullanacaksan işe yarayabilir.ama niyetin yeni kaş çıkarmaksa bi işe yaramıyo ne badem yağı ne sarımsak ne de diğer yağlar :(

canım netten baktım şimdi benim kullandığım yağ bu.nu tür yağların içinde hep aynı şeyler var zaten.pek işe yaramıyo.

ben kullandım bu ürünü.12 tl ye almıştım iki ay önce falan kaşlarımı gürleştirdiğini söyleyebilirim ama kirpiklerim için hiç bir etki yapmadı:26:

Softem kaş ve kirpik yağını kullandım
ilk ürünü aktardan almiştim

Daha sonra Watsonda daha uygun fiyata satılmaya başlanınca
Watsondan almaya başladım

Şu an üçüncü şişe bitmek üzere ve çok memnunum

Kaşlarda gürleşmenın yanısıra beslemeye bağlı kıllarda koyulaşma oldu
yanı kaşlarım daha belirginleştı ve dikkat çekici oldu

Kirpiklerımde yenıleri çıkmaya başladı ve birazda uzadı
Ben faydasını gördüm ve devamlı kullanmayı düşünüyorum

Mucize olsun istıyoruz ama unutmayalım kı bu işler sabır işi ve herkesın farklı bir yapısı var
etkisi ve tepkisi tabıkı farklı olacaktır :)

Bu kas ve kirpik bakım yağını bende kullanıyorum benimde kaslarımı gürleştirdi ve rengini biraz koyulaştrdı kirpiklerimde sıklastı uzatmadı ama kullanmaya devam edecem bakalım ne olacak

Softem kaş ve kirpik yağını kullandım
ilk ürünü aktardan almiştim

Daha sonra Watsonda daha uygun fiyata satılmaya başlanınca
Watsondan almaya başladım

Şu an üçüncü şişe bitmek üzere ve çok memnunum

Kaşlarda gürleşmenın yanısıra beslemeye bağlı kıllarda koyulaşma oldu
yanı kaşlarım daha belirginleştı ve dikkat çekici oldu

Kirpiklerımde yenıleri çıkmaya başladı ve birazda uzadı
Ben faydasını gördüm ve devamlı kullanmayı düşünüyorum

Mucize olsun istıyoruz ama unutmayalım kı bu işler sabır işi ve herkesın farklı bir yapısı var
etkisi ve tepkisi tabıkı farklı olacaktır :)
Ben bugün kullanmaya başladım inşAllah bende de ise yarar Kipriklerimin şimdiki halını çektim eğer ise yararsa fotoları paylasıcagım Hep beraber deneyip gorucez. Ama biraz bulanık görmeme neden oluyor bende kullanacak kişilere yatmadan önce surmelerini öneriyorum daha rahat olur sizin için günlük hayatta evde bile olsa bulanık bir şekilde görmeniz sizi rahatsız edebilir o yüzden yatmadan önce sürüp öyle uyumak daha mantıklı arkadaşlar

Back