Softec kaset test guvenilir mi?

cansin001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
1.804
536
38
Günaydın kızlar 9-10 Mart yumurtlama günümdü 11inden itibaren de çatladı günler değerlendirildi. Bugünde softec marka kaset test kullandım gözle görülür silik çıktı sizce guvenmelimiyim? Buraya yüklediğim de daha da siliklesiyor ama ben görüyorum elimdeyken

Eklentiler

• 1000040125.webp
    1000040125.webp
    15 KB · Görüntüleme: 126
  • 1000040129.webp
    1000040129.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Günaydın kızlar 9-10 Mart yumurtlama günümdü 11inden itibaren de çatladı günler değerlendirildi. Bugünde softec marka kaset test kullandım silik çıktı sizce guvenmelimiyim? Üç dört gündür uykum geliyor ama yorgunlukta var kestiremiyorum tamam ben kesin hamileyim diyecek bir belirtim yok reglime 5 gün kaldı göğüs dolgunluğu falan var yumurtlama dan beri kasik ağrılarım oluyodu bilmiyorum ben geçen ay erken gebelik testlerinden darbe yediğim için bu kaset test bile güvenli gelmiyor hatta bugüne kadar da test yapmadım ama misafir falan ağırlıyorum korkuyorum ani bir hareket yaparım diye çok dikkatssiz bir insanim. Sizce var mıdır biseyler. Çıplak gözle daha iyi görünüyor resimde illaki biraz daha silik cikiyir
Bence testi daha sonra tekrarla canım ben göremedim 😕

Ben de göremedim birkaç güne tekrarlayın isterseniz
Buraya attığımda çözünürlük düşüyor sanırım zaten silikti. Tlfdan arkadasa yolladım görüyorum yaniltmaz kaset test gibi dedide bilemiyorum erken gebelik testi de dene dedi belki erken gebelikte yaparim

Buraya attığımda çözünürlük düşüyor sanırım zaten silikti. Tlfdan arkadasa yolladım görüyorum yaniltmaz kaset test gibi dedide bilemiyorum erken gebelik testi de dene dedi belki erken gebelikte yaparim

İmkan varsa netten predictor early alın hiç şikayet görmedim benim elimde laboquick var o bitince ben de ondan alacağım o zamana kadar olmazsa

Zaten yukarda attığınız bugün değil mi aynı çıkar yine moraliniz bozulur
Evet bugüne ait haklısınız bekleyimde yapayım. Ovulasyon testini denerim biara o da koyulasiyor gibiydi ikinci yumurtlama olacak gibiydi sonra devam etmedim çok nadir bir olay dediler günaşırı ilerleyim dedim bıraktım. Çarşamba günü böyleydi ovulasyon.

Eklentiler

• 1000038989.webp
    1000038989.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 113
Evet bugüne ait haklısınız bekleyimde yapayım. Ovulasyon testini denerim biara o da koyulasiyor gibiydi ikinci yumurtlama olacak gibiydi sonra devam etmedim çok nadir bir olay dediler günaşırı ilerleyim dedim bıraktım. Çarşamba günü böyleydi ovulasyon.
Pik günleri dışında böyle zaten belli bellirsiz ama hep var o normal yani

Ama ben önceki yaptıklarimda bayağı silik oluyordu ondan ikinci bir yumurtlams gibi düşünüp bir dolu bir bos değerlendirdim düne kadar
Değer olarak çok dalgalanan bir değer baya koyu olmuyorsa diğerleri normal sayılıyor ikinci yumurtlama değildir yani

Back
X