Softec erken gebelik kullananlar

cigdem5777

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
75
11
28
Kızlar iyi günler softec erken gebelik testi yaptım sabah hemen aşırı silik çizgi çıktı öğlen bir daha yaptım gölge çıktı başka erken gebelik yaptım onlarda çıkmadı yanılma payı nedir kullananlar var mı aranızda

Bende bugün softec erken gebelik testi yaptım hiçbir şekilde o beyaz yerde ilerleme olmadı tek çizgi bile çıkmadı yarın başka bir test alıp yapıcam

Geçen ay o markayla şöyle bi şey görmüştüm negatif.

Eklentiler

• IMG_1780.jpeg
    604,1 KB · Görüntüleme: 288
Arkadaslar selam. Bat 14 Eylül. Bugun softec ile gebelik testi yaptim. Disardan bir sey gorunmedi. Testi plastiginden cikarinca, penceresinden gorunmeyen yan taraftan gorunen 2. Cizgi gordum. Bu nasil bir sey ki sizce ? Pencereden neden gorunmuyor?

Eklentiler

• IMG_9960.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 214
Pencere içindekini baz alacaksınız o genelde her testte köşede olur. İkinci çizgi o değil yani

Canım acaba ilk silik çizgiyi gördüğümde kanda hcg kaç çıktı senin ? Ben prodoctor yaptım 14 Ekim sabahı(1.foto) hcg kanda 16 çıktı bugün softec yaptım daha silik çıktı şüphe düştü içime

Eklentiler

• IMG_0631.jpeg
    176,7 KB · Görüntüleme: 212
  • image.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 216
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…