hmm sağol canım bilgi için.senin boyuna kilon oldukça normal değilmi sence??
diyet dışında neler yaptın peki. ayrıca dışarıya çıktığında neler yiyorsun arkadaşların fast food yerken, bende onlarla kaçamak yapıyorum aslında öyle bir durumda.
bitki çayları içtim bir ara benim kabızlık gibi bir problemim yok... doğadan kayısılı şeftalili içtim, ayrıca yeşil çay içtim. Bana ters bir şekilde etki etti. Bu arada ben su içtikçe, şişkinlik oluyor göbeğimde. WCye çıksamda bu şişkinlik inmiyor. Anca öbür gün sabah uyandığımda yok oluyor. Su içince tekrar şişiyorum. Oysa herkeste olmuyor bu sorun. Ne yapmam gerekiyor bir bilgin varmı?
1,5 litrelik suyu 12den 6 bucuga kadar 7 ders içinde bitiriyorum işte. sabahları da kalktığımda 1 bardak yada 2 bardak falan içiyorum susadığım zaman. Eve gelince yemekten sonra falan yine akşam uyuyana kadar 1,5 litre su bitiriyorum. Biranda içmiyorum yani.
Yeşil çay ödeme iyi geliyorsa bende tekrar devam ediyim bari.
ben henüz buna başlamadım yarından itibaren başlayacağım insallah işe yarar. :) teşekkürler bilgilerin için
Bu kür dediğimiz bitki çayı asla hata değil.
Ben beslenme olarak lahana vs gibi şeylerden bahsettim.
Yoksa bitki çayları vs değil.
Sabah yarım saat erken kalkar 2 yumurtadan bir omlet hazırlarsın.
Yanına peynir zeytin.
Biraz badem ceviz ..
Öğlen inan acıkmayacaksın.
Yanına kuru meyve alır onları yersin, yine badem ceviz ilave olabilir.
akşamda pilav makarna patates gibi glisemik indeksi yüksek yiyecekler yemezsen ve 20den sonra ağzına hiç bir şey koymazsan yiyecek olarak bak bakalım 1 hafta sonra acıkman kalacak mı ne halde olacaksın.
kepek ekmeği mi tahıllı ekmekmi daha sağlıklı normal ekmek yemek istemiyorum ama okulda sandvic tarzı bişeyler götüreceğim zaman sence hangisini tercih etmeliyim?
anladım ..
ben de salata mı yesem diye düşündüm yağsız biraz tuz ekleyerek.
bi arkadasım salata ile kilo vermişti aksam da bi çorba ve salata olabilir ..
aslında yapılabilecek çok şey var ama yapabileceğim bi vaktim yok.
bir de bunlara kafa yoruyorum yani kendimi suçlu hissediyorum.
sabahta sorun yok annecim hazırlıyor kahvaltıyı ama sonrası sorun oluyor işte. dersaneden 5-6 gibi dönüyorum öğle yemeği orada oluyor..
yiyecek birşey bulamıyor insan ..
aslında gidişte de yürüsem fena olmaz dersane ev arası yürüyerek yarım saat filan.
açıkcası hep ekmek arası da sıktı 2 haftadır yani..
patates haşlasam o kokuyo öğleye kadar ve çok nişasta var onda da..
ya sebze haşlayacağım közleyeceğim filan patlıcan filan yada bilmiyorum. ne ara hazırlayacağım bunları. salata daha çok aklıma yattı .
diyorlar ya protein ağırlıklı beslenmek kilo verdirir diye. sebze meyvede de karbonhidrat bakımından zengin.
şimdi işin içinden çıkamadığım nokta bu aslında..
ekmeği sadece kahvaltıda yemek istiyorum artık..
umarım çıktığım yolda karlı çıkarım
en azından kendime olan saygım için başarmalıyım
İlla yiyeceksen değiştirerek ye bence.
Bir süre tahıllı bir süre çavdar bir süre kepek.
Salata hazırlayabilirsin.
Protein ağırlıklı beslendiğinde tabiki kaslardan kaybetmiyorsun bu çok güzel ama proteini günün diğer zamanında alıp öğlen salata yemen uygun olabilir.
Meyveden uzak dur mümkün odlukça
Saf şeker.
Yağa dönüşüyor.
çok sağol canım. konu açmıştım ama kimse ilgilenmediği için öylece kalmış ..
sen kurutulmuş meyve demiştin onunki de aynı olmuyo mu
Kuru meyvelerin şeker oranı normal meyvelere göre daha düşük o yüzden genelde onu tercih ediyoruz.
Meyve de canım istediği zaman bir öğünde sadece meyve ve süt tüketiyorum ben.
kızlar bişi soracağım
sodalı sudan ben de içiyrm
ama hazırlayınca bi oturuşta hepsini bitirmeye çalışıyrm
çünkü soğuyunca midem bulanıyor içemiyrm
bir sefer de içmek işe aynı etkiyi sağlar mı
kepek ekmeği mi tahıllı ekmekmi daha sağlıklı normal ekmek yemek istemiyorum ama okulda sandvic tarzı bişeyler götüreceğim zaman sence hangisini tercih etmeliyim?
Bu kür dediğimiz bitki çayı asla hata değil.
Ben beslenme olarak lahana vs gibi şeylerden bahsettim.
Yoksa bitki çayları vs değil.
Sabah yarım saat erken kalkar 2 yumurtadan bir omlet hazırlarsın.
Yanına peynir zeytin.
Biraz badem ceviz ..
Öğlen inan acıkmayacaksın.
Yanına kuru meyve alır onları yersin, yine badem ceviz ilave olabilir.
akşamda pilav makarna patates gibi glisemik indeksi yüksek yiyecekler yemezsen ve 20den sonra ağzına hiç bir şey koymazsan yiyecek olarak bak bakalım 1 hafta sonra acıkman kalacak mı ne halde olacaksın.
kilo cetvelinme bakgtımda arkadaşımsen 12 kg nezamanda ve nasıl verdin güzel kilo vermişşsin bende verebilsem of anlatırmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?