Benim bir sorunum da evde baca yok boruyu dışarıya doğru çıkartıyoruz. Kaynanam gündüzleri çamaşır aştığı için soba yakamiyorum sadece akşam için değer mi onu da bilmiyorum. Yani gündüz klima yakacağım akşam soba sadece akşam için değer mi sizce zaten mersin ve Antalya'nın havası hemen hemen aynı
Evet üst katimda arka balkonu yok sadece ön tarafta var o da tam benim borunun olduğu yerde. Ve evet her gün camasir asiyorlar. 6 kişiler evde hepsi yetişkin çalışıyorlar günlük iki kat degistirseler zaten bir günde makina doluyor. Kaynanam günde iki kere bile yıkıyor bazen evin içine falan seriyor balkona sigmadigi için
Soba tehlikeli bence özellikle bebekli evde. Bir de soba evi ısıtmaz ki kurulduğu odayı ısıtır diyorlar kullanmış olanlar. Pisliği varmış bir de. Ben olsam klima ve duvara monte elektrikli ısıtıcı kullanırım.
Adana’da yengem ekimde doğan bebeği klimalı evde büyüttü geçtiğimiz kış, soba kurmakla uğraşamam dedi rahat etti. Ayrıca çamaşır kış günü hemen kuruyacak mı? Akşamları topluyorsa bilemiyorum tabi ama
Adana’da yengem ekimde doğan bebeği klimalı evde büyüttü geçtiğimiz kış, soba kurmakla uğraşamam dedi rahat etti. Ayrıca çamaşır kış günü hemen kuruyacak mı? Akşamları topluyorsa bilemiyorum tabi ama