Elektrikli sobam da var eşim elektrik faturası aylık 1500 de gelse bir şey olmaz diyor ki yazın sürekli açık olduğu halde 600 geliyordu. Talas yakiyoruz talaş da çok pahalı eşim onun eziyetini çekeceğimize klima yakalım diyor. Bilmiyorum kararsızım. Annem klima yetmez bebeğe dedigi için kararsız kaldım. Bende şuan kara kara düşünüyorum bebek de başımda nasıl sobayla uğraşacam diye. En iyisi bir ay böyle denemek eğer yetmezse kurarım sobami napalim.Klima ısıtır neden olmasın, kışın Antalyaya gittiğimde klimayı sadece akşam açmak bile yetti ... soba ayrıca tehlikeli olabilir bence klima yeterli. Bebek için daha fazlası olsun derseniz de elektrikli ısıtıcı takabilirsiniz.
Soba imkanı olmayanlar klima açıyorlarKızlar Mersin'de yaşıyorum Mersin'in soğuğu pek yoktur belki bilenleriniz vardır. Bu ay doğum yapacağım. Bulunduğumuz mahallede doğalgaz yok eşim soba kurmayalim klima yakalım diyor. Annem de klima çocuğu ısıtmaz soba kurun diyor kafam çok karışık sizce klima ısıtmaz mi çocuğu
Yani yetmez mi sizce klimaSoba imkanı olmayanlar klima açıyorlar
Yeter niye yetmesin ki? Siz dediniz Mersin pek soğuk olmaz diyeYani yetmez mi sizce klima
Elektrikli sobam da var eşim elektrik faturası aylık 1500 de gelse bir şey olmaz diyor ki yazın sürekli açık olduğu halde 600 geliyordu. Talas yakiyoruz talaş da çok pahalı eşim onun eziyetini çekeceğimize klima yakalım diyor. Bilmiyorum kararsızım. Annem klima yetmez bebeğe dedigi için kararsız kaldım. Bende şuan kara kara düşünüyorum bebek de başımda nasıl sobayla uğraşacam diye. En iyisi bir ay böyle denemek eğer yetmezse kurarım sobami napalim.
Sobam var talasim da var biraz. Dediğiniz gibi kurarım olmazsa gece yakarımElinizde hazır soba varsa, ve kuruluma hazır ise, ben olsam ne olur ne olmaz, sonradan uğraşmayayım diye sobayı kurdururum. Ama sadece istisnai durumlarda soba yakarım.
Bebekleri zaten çok sıcak ortamda tutmayın diyorlar. İdeal sıcaklık olarak da 20 derece öneriliyor. Bunu klima her türlü sağlar zaten.
Bu sene kış çetin geçecek diyorlar cherryKlima ısıtır neden olmasın, kışın Antalyaya gittiğimde klimayı sadece akşam açmak bile yetti ... soba ayrıca tehlikeli olabilir bence klima yeterli. Bebek için daha fazlası olsun derseniz de elektrikli ısıtıcı takabilirsiniz.
Son kararımı verdim kuracağım.Bu sene kış çetin geçecek diyorlar cherry
Aynen klimanın eksik kaldığını düşündüğünüz zamanlar yakarsınızSon kararımı verdim kuracağım.
Kızlar Mersin'de yaşıyorum Mersin'in soğuğu pek yoktur belki bilenleriniz vardır. Bu ay doğum yapacağım. Bulunduğumuz mahallede doğalgaz yok eşim soba kurmayalim klima yakalım diyor. Annem de klima çocuğu ısıtmaz soba kurun diyor kafam çok karışık sizce klima ısıtmaz mi çocuğu
Benim bir sorunum da evde baca yok boruyu dışarıya doğru çıkartıyoruz. Kaynanam gündüzleri çamaşır aştığı için soba yakamiyorum sadece akşam için değer mi onu da bilmiyorum. Yani gündüz klima yakacağım akşam soba sadece akşam için değer mi sizce zaten mersin ve Antalya'nın havası hemen hemen aynıAynı dert bizde de var. Kiradayiz ve ev sahibi doğalgaz dosetmiyor. Klima yetecek mi bizde emin olamıyoruz. Elektrikli soba da var ama o da gördüğü yeri ısıtıyor ortami değil. Bakalım inşallah hasta etmeden buyuturuz. Bizde antalyadayiz bu arada.
Çok saçma olur bence sizde klimayla ısının derimBenim bir sorunum da evde baca yok boruyu dışarıya doğru çıkartıyoruz. Kaynanam gündüzleri çamaşır aştığı için soba yakamiyorum sadece akşam için değer mi onu da bilmiyorum. Yani gündüz klima yakacağım akşam soba sadece akşam için değer mi sizce zaten mersin ve Antalya'nın havası hemen hemen aynı
Gündüz de yakabilsem hemen kuralım dicem ama gündüz yakamiyorum sadece akşam 6.30 tan sonra onda da kontrol edecem kaynanam camarini toplamış mi diyeÇok saçma olur bence sizde klimayla ısının derim