- 5 Aralık 2023
- 16
- 5
- Konu Sahibi oylesinebiri1939
İyi akşamlar ablalarım, teyzelerim. 14 yaşındayım ve snug piercing deldirmeyi düşünüyorum. Aranızda deldiren var mı ve çok acıtır mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar ablalarım, teyzelerim. 14 yaşındayım ve snug piercing deldirmeyi düşünüyorum. Aranızda deldiren var mı ve çok acıtır mı?
Evet var. TeşekkürlerHerkesin acı eşiği birbirinden farklı, başkası çok acı hissetmese de siz hissedebilirsiniz. Ailenizin bu konuda onayı var mı ? 18 yaşın altındaki bireyler sadece ebeveynleri eşliğinde piercing yaptırabilirler.
Okulunuz piercingle okula gitmeye izin veriyor mu ? Kıkırdak iyileşme süresi 4 - 6 ay olarak belirtiliyor çünkü.Evet var. Teşekkürler
Yüz de olmadıkça sorun çıkarmıyorlar.Okulunuz piercingle okula gitmeye izin veriyor mu ? Kıkırdak iyileşme süresi 4 - 6 ay olarak belirtiliyor çünkü.
Yüz de olmadıkça sorun çıkarmıyorlar.
Saçımdan dolayı gözükceğini zannetmiyorum. Kulaktaki piercing ve küpelere birşey demiyorlar. Ne gibi bir sonuç olur?Snug piercing kulak kepçenizin ortasındaki kıkırdak üzerinde yer alacak; gayet görünür bir yer. Bir diğer sakıncası ise bedensel gelişiminiz tamamlanmadan, büyüme süreciniz bitmeden kıkırdağınızı deldirmenizin olumsuz sonuçları olup olmayacağının bilinmemesi.
Saçımdan dolayı gözükceğini zannetmiyorum. Kulaktaki piercing ve küpelere birşey demiyorlar. Ne gibi bir sonuç olur?
Tamamdır teşekkürler. Yapacağım genedeBüyüme çağındasınız. Doktorlar acil olmayan cerrahi operasyonları dahi operasyon türüne bağlı olarak bazı vakalarda 18 yaşına, bazı vakalarda ise 21 yaşına kadar erteliyorlar. Büyüme durduktan sonra operasyon yapılıyor.