Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinde olan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba konumdaki sneakers dişinda kendi sneakersim var besiktasta bir magazadan almistim ozel tasarim deri. 150 tlye almistim fiyatini siz belirleyin anlasabilirsek satabilirim belki
Konu kapanıcak birazdan msj atmştm nevreste hnma bulamadığım için takaslık kapattırıorm ama resim at bi bakmak isterim eğer buraya atamazssan olaki kapanırsa konu sayfana ekle bakayım tatlm
Ok aksam ekleyecegim)
Eki Görüntüle 1090214 Eki Görüntüle 1090215 Eki Görüntüle 1090216 Eki Görüntüle 1090217Resimdeki tarz snekars bot arıyorum bit pazarında bulunan sayfamdaki ürünler ile takas düşünüyorum makul fiyat olursa belki satın alabilirim resimlerinizi bekliyorum numara 38 olucak şekilde
Eki Görüntüle 1083279
Kullnım durumu nedir canm danki yıpranmş gibi geldi bana
Yok hayır sadece 3 kere giydim topukluya pek alışık olmadığımdan, açık renkli kısımları süet ışıktan öyle duruyor yoksa yepyeni, 2 haftadır giyilmiyor açıkta kaldı tozlanmış
Nekadr düşünürsün peki fiyat?Takas yada?canım
Ben fiyat belirleyemem canm zaten şuan alamam oyüzden takas sordm kalsn olmadı nakit oldğnda satlmaz ise iletişeme senle geçerim😂Takas düşünmüyorum şu anlık, :) Siz ne kadar bir fiyat verebilirsiniz ?
Ben fiyat belirleyemem canm zaten şuan alamam oyüzden takas sordm kalsn olmadı nakit oldğnda satlmaz ise iletişeme senle geçerim😂
Eki Görüntüle 1090273 Eki Görüntüle 1090274 Eki Görüntüle 1090275
Okey:)Tekrar yukledım sizin icin yıpranma yok herhangı bır yerınde:) dusunursenız konusuruz tekrar ıyı aksamlar:)