Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu botlar rahat mı arkadaşlar
bana ön topuk çok düz arkası çok yüksek geliyor
bot olmasada buna benzer topuğu olan bir ayakkabım vardı giyemedim
bu botları sevmeme rağmen korkudan dolayı alamıyorum giyenler tecrübelerini yazabilir mi
Resimdeki tarz snekars bot arıyorum bit pazarında bulunan sayfamdaki ürünler ile takas düşünüyorum makul fiyat olursa belki satın alabilirim resimlerinizi bekliyorum numara 38 olucak şekilde
Eki Görüntüle 1083279
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sayfamda var 38 numara hem de 2 kere kullanilmis tam size gore. Bakin bir
Evet canm dün knştk senle hatta ama takasa daha çok açığım şuan nakitte zor bebeğim yeni doğdu masraflarrı filan😃
Aa hatirladim sizii evet ben kullanici adina bakmadan direk attim yorum :)) bulursunuz inş :))
Resimdeki tarz snekars bot arıyorum bit pazarında bulunan sayfamdaki ürünler ile takas düşünüyorum makul fiyat olursa belki satın alabilirim resimlerinizi bekliyorum numara 38 olucak şekilde
Eki Görüntüle 1083279
Canim bende var.antrasitrengi.trendyoldan birkacayonce aldim.ayagimcokince i ini doldurmadi.oyuzdensatiuorum.tertemiz.fiyative resmi sayfamda var.50.sayfadan zonra olmasi lazim.
Canim bende var.antrasitrengi.trendyoldan birkacayonce aldim.ayagimcokince i ini doldurmadi.oyuzdensatiuorum.tertemiz.fiyative resmi sayfamda var.50.sayfadan zonra olmasi lazim.
Baktm canm takaslık daha çok düşünüyorm düşünürmüsün acaba
Hemenbakiyorum seninsayfaya
Baktm canm takaslık daha çok düşünüyorm düşünürmüsün acaba
Hemenbakiyorum seninsayfaya
Vucuda oturan kot ceket.boletek.citcit sac canta evesyasi olabilir.
Etek var 3 tane uzun birisi çan etek birazdan eklicem canm buraya