• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri SMYRNA ART TÜP BEBEK MERKEZİ - İZMİR

esevinc16

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
40
6
8
41
Merhabalar herkese

Yaklaşık 1 senedir tüm doğal denemelerimiz olumsuz sonuçlandı. Tüplerimden biri tamamen tıkatlı diğeri ise hasarlıymış ( yapılan Hsg sonucu sıvı belli bir noktada birikiyor )

Operasyonu önermedi doktorum ve asıl hedefimiz çocuk olduğundan direk tüp bebek uygulamasına geçmemizi önerdi.

Izmir'de Opr.Dr.Hasan Yıldız'a gidiyoruz. Onun aracılığı ile Smyrna Art isimli merkezde işleme başlayacağız bu ay sonu kısmetse.

Bu merkezde tedavi olan ve aldığı sonuçlara göre memnun kalan arkadaşlarımız varmıdır ? Var ise süreçle ilgili tecrübelerini benimle paylasabilirmi ?

Kaçıncı denemede sonuç alabildiniz,ilaclar ne kullanılıyor,nekadarlık bşr masraf oluştu,merkezden memnun kaldınızmı,transfer öncesinde ve sonrasında neler yapıldı aşamalar nasıldı...

Kusura bakmayın cok soru sordum ama sizde anlıyorsunuzdur durumumu

şimdiden herkese teşekkürler..

valla ben iki denememi de smyrna'da yaptım çok pişmanım. İlkinde sonuç öğreneceğimiz gün test makinesi bozulmuş taa akşamüstü telefonla on kere aradıktan sonra haber verdiler bir zahmet. Sonuç olumsuzdu üstelik. Tedavi aşamasında güya doktorum Şaban Bey'di kendisini doğru dürüst hiç görmedim. Eşimin sperm sayısının az olduğunu söylediler ama yüzde kaçı işe yarar yoksa hiç işe yarayan yok mu ya da sperm kalitesini arttırmak için ne yapılabilir adam gibi hiçbir bilgi vermediler. ikinci denemede de en azından bilgilerimiz burada mevcut daha farklı bir uygulama yapılır diye yaptık ilkinde 3. gün emriyosu 2. de 5. gün embriyosu kondu. 5. günde on bir tane 7 hücreli bir tane on hücreli iki tane embriyo kondu.2. denemede doktorumuz yine Şaban Bey olmasına rağmen transfer işlemini Funda hanım yaptı. Üstelik embriyologla ve Funda hanımla yaptığımız konuşmada bana söylenen cümle benim moralimi alt üst etti: "Embriyonun gelişimi şu anda 4. günde sizin vücudunuz 5. günde ama gene de koyalım derim ben, biz ne kötü embriyolar gördük." dedi. Arkadaş zaten embriyo kötü daha sonra yaptığım araştırmada öğrendim ki bir embriyonun normal gelişimi için 4. günde 16-32 hücre arasında olması gerekiyormuş bizimki beşinci günde 7 hücreli olanın konması tamamen saçmaymış zaten de 10 hücreli olan da biyolojik olarak zaten gelişmemiş. Ona rağmen koydular. Olmayacağı belli bir şeyi sırf para almak için yaptılar. Dahası bir hafta boyunca ne bir test ne ultrason bir hafta sonra kan testine gidiyorum E2 hormonu düşük diye artı 5 gün daha yaptırmam için iğne verdiler. Çocuğun tutunmasını sağlayan şey zaten bu hormon kim bilir bu hormon ne zaman düştü ilk haberimiz yok, transferin üstünden yedi gün geçmiş, sonra bitmiş gitmiş şey için bir 5 gün daha ekstra hormon verdiler ve tabiki beş gün sonra gebelik sonucu negatif. Zaten o son beş günüm resmen adet sancısıyla geçti. Aldığım ilaçlar sadece adeti geciktirdi. Bir de telefonda diyorlar ki adetiniz bitince haber verin doktorlarımız sizinle görüşecek. Sağ olsunlar zamanında görüşselerdi de biz de bilseydik adam gibi ne olduğunu.Doktor bile aramıyor zaten hep hemşirelerle muhatapsınız onlar da kendini doktor sanmaya başlamış. Her iki tedaviden sonra 6 kilo aldım.Eşime de sperm için hiçbir şey önermediler ki aslında benim hiçbir problemim yok şu anda çocuğun olmamasına sebep verecek. O yüzden asıl eşimle ilgili tedavi üzerinde durmaları gerekirdi. Ama bu umursamaz tavırları ve para kazanmak için tedavi uygulamaları beni çok soğuttu. Acayip moralim bozuk yeniden denemek bile içimden gelmiyor. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum rezalet bir yer.

kızlar merhaba 2016 yılında smyrna arta gidip tüp bebek tedavisi gören varmı olumlu olumsuz paylaşırsanız sevinirim

Back