Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

canım erkek pijama takımını nerden aldın öğrenebilirmiyim.ilk fotoğraftaki altı gri üstü bordo olan.

bu tencereyi görmeseydim iyiydi.bende essenin siyahını almıştım.aklım bunda kalıcak.:confused:

güle güle kullan canım çok güzeller :)

Teşekkür ederim, esse' yi evde kullanıyoruz yalnız yiğidi öldür hakkını yeme çok memnunuz, inşallah biev' den aldığım da o derece sağlam ve kaliteli olur. :KK51:

Bu arada tüm pijamalar defactodan alındı..:KK39:

Son düzenleme:
Buzmavileylak arkadaşım sayesinde yeni aldığım ciciler..:KK51::KK68:

blue-1-225x225.jpg

blue-225x225.jpg

mavi-225x225.jpg

Maşallah canım hepsi birbirinden çok ama çok güzel hepsini ayrı ayrı çok beğendim iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allahım :nazar: aldıkların bana çok fikir verdi Allahım banada ve isteyen herkese nasip etsin:KK24:

Maşallah canım hepsi birbirinden çok ama çok güzel hepsini ayrı ayrı çok beğendim iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allahım :nazar: aldıkların bana çok fikir verdi Allahım banada ve isteyen herkese nasip etsin:KK24:

Beğendiğine çok sevindim canım, daha güzelleri senin olsun inşallah..:KK68:

Benim de vardı ki, 8 senelik flört, 3 senedir çeyiz yapıyorum yavaş yavaş, 10 ay nişanlılık oldu 9 sene :KK51:
bizim o kadarı bulmaz heralde 2 buçuk sene oldu daha isteme söz nişan bişey yok bu sene askerlik var 1 sene askerlik 1 senede öyle dursak eksikler için oldu mu sana 5 sene :KK70:

bizim o kadarı bulmaz heralde 2 buçuk sene oldu daha isteme söz nişan bişey yok bu sene askerlik var 1 sene askerlik 1 senede öyle dursak eksikler için oldu mu sana 5 sene :KK70:

Bize sorsan biz de 23' te evlenecektik. 21' de öyle diyorduk ama işte hayat şartları maalesef, pişman da değilim insan yaşı geçtikçe farkediyor büyüdüğünü o yaşlarsa evlenseydim, çok erken olacaktı ha bu arada bizim kadar da bekleyen bulunmuyor ama, bizim herşeyimiz çok abartılı oldu hani m..kunu çıkara çıkara resmen..:KK47:

Bize sorsan biz de 23' te evlenecektik. 21' de öyle diyorduk ama işte hayat şartları maalesef, pişman da değilim insan yaşı geçtikçe farkediyor büyüdüğünü o yaşlarsa evlenseydim, çok erken olacaktı ha bu arada bizim kadar da bekleyen bulunmuyor ama, bizim herşeyimiz çok abartılı oldu hani m..kunu çıkara çıkara resmen..:KK47:
aslında 23-25 uygun evlenmek için daha olgun oluyo insan

Tv' miz..

Eki Görüntüle 1469832

Salona aldığım avizem..

Eki Görüntüle 1468674

Yatak odamın avizesi alındı..

Eki Görüntüle 1468679

Englısh Home komple kaldırsam gene de bıkmam..
Pastel aşkıı..:KK68:

Eki Görüntüle 1468665

Ekoseli çkb..
Eki Görüntüle 1469857

Kağıt havluluğum:KK68:

Eki Görüntüle 1469825

Duvar askılarım..:oops::KK68:
Eki Görüntüle 1469827

Eki Görüntüle 1469826
Hepsi çok güzel güle güle kullanın :) Lakin smuwila bunları koyacak yer bulamayacaksın :KK70: Ben haftasonu evimi yerleştirdim senin kadar çok olmamasına rağmen açıkta kalanlarım var :KK70: Bakalım ne yapacaksın inşallah sığdırırsın :))

Hepsi çok güzel güle güle kullanın :) Lakin smuwila bunları koyacak yer bulamayacaksın :KK70: Ben haftasonu evimi yerleştirdim senin kadar çok olmamasına rağmen açıkta kalanlarım var :KK70: Bakalım ne yapacaksın inşallah sığdırırsın :))

Sığar tatlım sığar sen fazla eşya görmemişsin 2 sene önceki topic olsaydı benim ki yanlarında ne ki..:rolleyes: :21:
Benim Allah' tan evim büyük, küçük bir mutfağım da yok sığarlar bir şekilde..:KK51:

Sığar tatlım sığar.. :21:
Benim Allah' tan evim büyük, küçük bir mutfağım da yok sığarlar bir şekilde..:KK51:
İnşallah sığsın zaten :KK48: Benim de mutfağım küçük olmamasına rağmen koyamadıklarım var :KK51: Diğerlerinde sıkıntı yok da :) Ne zaman yerleştireceksin evini az kaldı düğüne?

İnşallah sığsın zaten :KK48: Benim de mutfağım küçük olmamasına rağmen koyamadıklarım var :KK51: Diğerlerinde sıkıntı yok da :) Ne zaman yerleştireceksin evini az kaldı düğüne?

Aslında benim büyük eşyalarım az işte tepsim, bardağım, tabağım 2-3 çeşit var. Onun dışında zaten şuan aksesuar tarzı alıyorum, evi gösterende aksesuardır çünkü, hiç olmayan ev bana soğuk geliyor biraz, valla bilmiyorum canım ya aslında yerleşmesi lazım ama bekliyoruz hala..

X