Bende evlenmeden 1 sene evvel çeyiz işini bitirmiştim.
Çalışıyordum taksitle zor olmadı.
Evlenirken onca şeyin arasında telaşta masrafta olmadı.
En mantıklısı şimdiden yavaş yavaş almak. Canım.
cnm benim kader arkadaşım diyeceğim sana çünkü benimde annem yok üstüne üstlük babamda yokannesiz olmuyor bu işler oluyor da hep eksik kalıyor onların fikirleri ufak tefek özenip aldığı şeyler daha bir anlam katardı çeyizimize ama hayattayken bıraktıkları hatıralarla yetinicez artık allah'tan gelene isyan edilmiyor ne yazık ki cnm ben şimdi o damdaki eşyalarıma bakıp sevinemiyorum topiğimdede yazdım hep bir eksiklik var anne eksikliği onun kokusu onun emeği ah anneciğim olsa hala ellerine mi kalırdım diyorum kimi zaman ama onlarada haksızlık etmek istemiyorum yinede ellerinden gediğince karıştıklarının farkında olmadan yardım etmeye çalışıyorlar sana yardım eden varmı cnm aldıkların çok güzel şeyler allah mutlulukla aşkla bir ömür boyu ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin inş
Canım harika bir çeyiz başlangıcı yapmışsınHoşgeldin aramıza takibimdesin artık
Zamanla çoğalacak tatlımm :)) bnce çok güzellerÇok teşekkür ederim canım, umarım dediğin gibi iyi bir başlangıç olmuştur, sizinkilerin yanında deve de kulak gibi kalır ama almışken bir an önce paylaşayım dedim..
Zamanla çoğalacak tatlımm :)) bnce çok güzeller
Çok teşekkür ederim canım, duygularıma tercüman olmuşsun, bazen topicler de okuyorum annemin hediyesi, annemle aldık, annemle alışverişe çıktık içim gidiyor resmen, ah olsaydı hayatta benden hevesli olurdu, öyle koştururdu ki... Her gün bir şeyler eklerdi çeyizime. Hiç bir şeyi doyasıya yaşayamıyorsun ki canım, her aldığımda aklıma geliyor keşke ona gösterebilseydim diyorum?? Hissiz oluyorsun, eksikliği hep hissediliyor..
Ne alıyorsam kendim alıyorum canım, yardım gerektirecek bir şey olmadı şuan ama olsa teyzelerim var hep arkamızda duruyorlar, hep destekler bize.
Fıstığım Allah sana öyle güzel yürekli bir kayınvalide nasip etsin ki inşallah ömrün boyunca hayattaki bir annenmiş gibi hissedebilesin
Çok teşekkür ederim canım, duygularıma tercüman olmuşsun, bazen topicler de okuyorum annemin hediyesi, annemle aldık, annemle alışverişe çıktık içim gidiyor resmen, ah olsaydı hayatta benden hevesli olurdu, öyle koştururdu ki... Her gün bir şeyler eklerdi çeyizime. Hiç bir şeyi doyasıya yaşayamıyorsun ki canım, her aldığımda aklıma geliyor keşke ona gösterebilseydim diyorum?? Hissiz oluyorsun, eksikliği hep hissediliyor..
Ne alıyorsam kendim alıyorum canım, yardım gerektirecek bir şey olmadı şuan ama olsa teyzelerim var hep arkamızda duruyorlar, hep destekler bize.
cnm benim kader arkadaşım diyeceğim sana çünkü benimde annem yok üstüne üstlük babamda yokannesiz olmuyor bu işler oluyor da hep eksik kalıyor onların fikirleri ufak tefek özenip aldığı şeyler daha bir anlam katardı çeyizimize ama hayattayken bıraktıkları hatıralarla yetinicez artık allah'tan gelene isyan edilmiyor ne yazık ki cnm ben şimdi o damdaki eşyalarıma bakıp sevinemiyorum topiğimdede yazdım hep bir eksiklik var anne eksikliği onun kokusu onun emeği ah anneciğim olsa hala ellerine mi kalırdım diyorum kimi zaman ama onlarada haksızlık etmek istemiyorum yinede ellerinden gediğince karıştıklarının farkında olmadan yardım etmeye çalışıyorlar sana yardım eden varmı cnm aldıkların çok güzel şeyler allah mutlulukla aşkla bir ömür boyu ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin inş
Kayın valide yönünden kendimi şanslı hissediyorum çünkü oğlundan bile önde tutar beni, yaklaşımı iyidir. Genelde beni savunur, sevgilim ne oluyor ya, benim pabucum dama atıldı diye sitem eder.
Bir keresinde onu görmeye gittiğim de oturup konuşuyorduk, birden sarıldı bana saçımı öptü ben o kadar şaşırdım ki, bu konularda iyi olduğumda söylenemez, çekingenimdir biraz garip oldum, ne yapacağımı bilemedim, utandım güldüm sadece.
Şanslıyım biliyorum, iyi biri ama anne olarak görebilir miyim? O kelimeyi, yaşanan o acı olaydan sonra başka birine söyleyebilir miyim bilmiyorum özlemim?:26:
Canım deşmek istemiyorum :26:
Kalbi pamuklardan daha yumuşak arkadaşım benim,
İnşallah selamete ereceksin, Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimm ...
Kayınvaliden cadılık yaparsa söyle bize toplanıp cadı kazanımızı kaynatalım kk kızları ile
Umarım az da olsa gülümsetebilmişimdir seni...
Yaparsa söylerim de yapmaz özlemim ya melek gibi, kafasına vur lokmasını al.
Aman ne güzelllhepimiz öyle kaynanalara düşelim inşallah
ay canımm ikinizinde msjını okurken ağladım resmen Rabbim size dayanma gücü versin ben annemin yokluğunu düşünemezken bile siz yaşıyosunuz umarım kayınvalidenize kendinizi çok yakın hissedip anne diyebilirsinizbunu çok içten istiyorum ve diliyorum Allah sabır versin
Çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim genel de moda düşünülüyor, modası geçer yeni modeller çıkıyor falan diye, ama onu da şöyle düşünüyorum ben, her zaman yeni bir şey çıkabiliyor, evlenmeden 1 hafta önce bile alsan, farklı bir model 1 gün sonra, 1 ay sonra çıkabiliyor, kare tabaklar çıkmıştı mesela.. Sonra herkes şimdi kareler çıktı, onları beğeniyorum diyor..
Maddiyat kısmına gelince, erken başlamayı avantaj olarak görüyorum, birden sıkışmamış oluyorsun, seçeneğin çok oluyor ister al, ister alma önünde kısıtlı zaman yok..
Dediğim gibi bütçe planı yapmak gerek..
Herkes beğendiğini almakister ama beğendiklerinin fiyatına göre zamanı geldiğinde bütçe yetecek mi? En önemlisi bence..
SMUWİLAM ,
Renkler , desenler muhteşem çok begendm özellikle tabaklar, ve nevresim takımların bayıldım..
Güzel günlerde kullan canımın içi..