- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 33
Yeni eklenenler..
Eki Görüntüle 889941
Eki Görüntüle 889942
Eki Görüntüle 889943
Eki Görüntüle 889944
Eki Görüntüle 889945 Eki Görüntüle 889945
Gördüğünüz üzere büyük parçalardan birşey kalmadı arkadaşlar, bundan sonrası her daim olabilecek ve bana göre işin teferruat kısmı, sevdiceğim askerden gelene kadar bir çok eşyamı halletmem gerekiyor planımızı uygulayabilmemiz için, ne kadar az ve basit halledilebilecek şeyler kalırsa benim için o kadar iyi, hiç liste yapmadım o internette yayınlananlara bakmamla kapatmam bir olmuştu.
O kadar fazla, bir o kadar da gereksiz alınacaklardı bana göre, herşeyden 2'şer çift, 12' lik takım falan, viski, vokta, bira, şarap, beyaz şarap, kırmızı şarap, likör, rakı bardağı, yok tekila..
Ev değil bar açıyoruz sanki..
Üye topiclerini gezip tespit etmeye çalışıyorum şuan, aldıklarım da topiğim de mevcut, daha ne alabilirim?
Teyzem elektirikli eşya almıyorsun hiç dedi. Tost mak, blender, ütü falan..
Tekstil grubuna çamaşır, gecelik, nevresim dahil ağırlık vereyim bunları halledeyim diyorum?
Sizce hangisine öncelik vermeliyim?
Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..
Güle güle kullan canım Rabbim utandırmasın
canım indirimleri takip edebilirsin mesela ben ütümün modelini kafamda belirlemiştim ve gördüğüm heryerde fiyat araştırması yapıyordum.Sonra birgün yine bi yerde sordum 410tl dedi aynı ütüyü real hipermarketleri var carrefour gibi ordan 350tl ye aldım
yine aynı zamanda blender ve süpürgemide öyle aldım dışarıya göre çok uyguna almıştım blender dışarda 200 küsürken ben yine realden aynı ürünü 75tl aldım.Ve de memnunum hiçbirşey olmadı.
Son düzenleme: