Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar, bende aldıklarımı paylaşmak istiyorum..
1,5 ay gibi bir süredir çeyiz alışverişi yapıyorum, bir an' da teyzemlerin gazıyla harekete geçtim, şimdi tutabilene aşk olsun beni.
Her genç kız gibi, bende çeyiz denince nağara atan cinstendim, bu yüzden de rahmetli annem ne yapmışsa benden ve diğer kardeşlerimden gizli yapmış, devamını getirmek kısmet olmadı canımın içine..
Henüz evlilik tarihimiz belirlenmedi, ailelerimiz tanıştı sadece, erkek arkadaşımın askere gidip gelmesini bekliyoruz şuan :)
Öncelikle çeyiz alışverişi konusundaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum;
İnsan içine girmeyince külfetini anlayamıyormuş, bu sebeple de erken mi acaba diye düşünmüyorum? Çünkü insan alacağı şeyin içine sinmesini ister, beğendiğini alsın ister. Hem kaliteli olsun, hemde beğendiğimi alayım demek içinde benim gibi paçaları biraz erken sıvamak gerekebiliyor. Şuan anladım ki istediklerimi rahat bir şekilde alabilmem için bana 3 ay, 5 ay, 1 sene yetmezmiş..
Kimi modern sever kız kardeşim gibi, kimi klasik, kimi şatafatlı. Biri der ben ona o kadar para vermem, diğeri de aynı işi görür, kimisi de benim gibi ben onu beğendim, onu almalıyım der.
Bir arkadaşım ne zaman başlayım demişti geçen gün, ona önce tarzını, sonra da maddi durumunu göz önünde bulundurarak başlayacağın zamanı belirlemesini söylemiştim. En önemlisi bu aslında deyip paylaşmaya başlıyorum.. İlk sayfa sürekli güncellenecek..
Nevresim Takımlarım..
Pikelerim..
Annemin amway' den almış olduğu tencere setim.
Hisar çelik sahan setim.
Hisar servis setim
Hisar cezve setim
Korkmaz çaydanlık
Misafir yemek takımım..
Eki Görüntüle 673575 Eki Görüntüle 673576
Misafir çatal bıçak takımım
Misafir takımına uygun sürahi ve kadeh takımım
Bunu rengini beğendiğimden aldım :)
Günlük yemek takımı
Eki Görüntüle 673581
Kahvaltı takımı
Eki Görüntüle 673605
Pasta Takımı..
Eki Görüntüle 673588
Bu da pasta takımı linensten almıştım, bir de kurabiye standı var, tabii parçaladılar kutuya koymak için.
Anne yadigarı çay takımım
Çay takımı..
Eki Görüntüle 673589
İkili kahve setim..
Günlük çatal bıçak takımı
Eki Görüntüle 673584
Retro kavonozlar, kaşıklıklı baharatlık, kirli kaşıklığı, peçetelik, tepsi ve duvar askısı
Kupalar..
Kurabiye kavanozum
Kek ve pasta fanusum
Peçetelikler...
Su ve süt şişeleri
Eki Görüntüle 673585 Eki Görüntüle 673586
Reçel bıçakları..
Eki Görüntüle 673587
Bıçak setim...
Cupcake desenli tepsiciklerim..
Güllü tepsim..
Adı akıllı doğrayıcıymış..
Eki Görüntüle 673578
Bardak altlıkları
Eki Görüntüle 673597 Eki Görüntüle 673599
Mutfak önlüğüm, ekmeklik, aşçı eldivenim ve servis setim..
Havlular..
[/IMG]
greengate mi onlar
ay ne zamandır bakmıyordum konuna çok cici şeyler eklemişsin evlensen de evini bi görsem diyorum heyecanla :))
Evet canım greengate, böyle düşündüğün için çook mutlu oldum gerçekten..
hainler hepsini almışsınız bana bi şey kalmamış greengatelerden
canımsın ne demek çok güzel olacak her şeyin, o kadar emek veriyorsun allah ağız tadıyla oturmayı da nasip etsin ♥
aldıklaırn çok güzel canım cevahirde green gate var iken bomboştu bitirmişler özellikle anlamıyorum araplar 3 tane koskoca sepetlere kutuları doldurmuştu :)
greengate nedir kızlar :/ o mavi şirin kupa ve fincanlarmı .:/ burda greengate yok:/
En son yüklediklerim, sen nerdesin ki canım? Tepehome' larda var greengate
canım ben izmirdeyim burdada tepehome sadece biyerde var :/ gidip bakıcam artık çok güzellermiş ama fiyatları nasıl uçukmu
Böyle çiçekli çiçekli, renkli cupcake' li pasta seti, fincan, bardak vs. görünce dayanamıyorum aldıkça alasım geliyor ama sonu yok bu işin yoksa evlenince mutfak bardaktan, tabaktan geçilmeyecek..
aynen bende :d daha yeni basladım almaya ama topiğimdeki herşeyi 1 ayda aldım bı hızla baslayıncada durduramıyosun kendını :)
bernardodan buttrefly cay setını almıstım ama onu kahvaltı takımı olarak kullanıcam hal böyle olunca sımdı cıceklı boceklı cay setı arıyorum :)))
çeyinizine bayıldımm
güle güle huzurla kullan
peçeteliklerin paşabahçe mi ?
ya da nereden aldın o şekilde sorimm
bence de çok güzelmişler
herkes evlenmeyi beklerken alıyor çeyiz, ben de ev alınca almaya başlıcam inşallah
mutlulukla kullan bakalım, bonibon bir ev geliyor