- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 38
Kızlar ben mesela birşey alınca arka arkaya sürekli alıyorum bunu farkettim, dur biraz bekleyim deyince o 1 hafta kendimi zor tutuyorum almamak için, ama tutmayı becerince de aylarca devamı gelmiyor bu sefer soğuyorum çeyiz alışverişinden ha bugün, ha yarın sürekli ertelemeye başlıyorum..
Bu gariplik bir tarafa, erkek arkadaşım askerden gelince söz yapacağız inşallah, şuan 5 ay falan var. Bizim düşüncemiz söz olur, belki nişan olur, senesi de düğün yaparızdı hep, ama babacığım maalesef ki tam tersi söz yaparsam uzatmadan 6 ay içinde düğün yaparım diye düşünüyor. Sevgilimin babası ne düşünüyor veya düşünür onu gene hiç bilmiyorum? :44:
Herşey böylesine muamma iken ben tabii daha bi stres oluyorum. Böyle tam gaz devam mı etmeliyim? Yoksa kasmama gerek yok mu karar veremiyorum.
İşte bu belirsizlik ne yapıp yapmayacağım konusunda beynimi kemiriyor benim, eğer erken olursa tam gaz devam etmem benim hayrıma, çünkü daha bi ton şey var alınıp yapılacak, eğer olmazsa kendimi şimdiden bu kadar kasmam anlamsız, sonuçta her gün birşeyler değişiyor niye acele edeyim diyorum?
Bunun kararı tamamen benimle, benim maddi durumumla alakalı olsa da siz böyle bir durum yaşasanız ne yapardınız merak ediyorum doğrusu? Hem bana da fikir olmuş olur..
Canim benim ne kendini kas ne de uzun bir ara ver.
Yani mutlaka kendine göre kafanda bir liste vardir alacaklarina dair.
Hepsini gördükce, begendikce ve maddi acidan gücün yettikce al bence.
Ben 6 ay icinde evlendim ve bazi seyleri istedigim gibi alamadim mesela.
Hala eksiklerim var ama mutfagim cok kücük oldugu icinde hic birsey alamiyorum.
Yani demem o ki, maddi acidan gücün varsa yavas yavas almaya devam et.
Inan bana o zaman halledilecek o kadar cok sey oluyor ki, insan istedigi ceyiz ile ugrasamiyor.
Simdi ceyizi halledersen o zaman sadece kina, dügün, balayinin detaylari ile istedigin gibi ilgilenebilirsin.