Smoothie Blender tavsiye

dahaneleraysel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
510
808
23
Merhaba kızlar çeyizime smoothie blender alıcam ( şu yaşa kadar smoothie mi içiyodun derseniz hayır ama olsun) simdi phlipsin arzumun falan bildiğimiz makinesinden mı alıyım sizce. Yoksa şu yeni çıkan taşınabılır şişe olanı mı? Umarım anlatabılmısımdır teşekkürler

Smoothie blender ı almak üç dört yılımı aldı herhalde Zira benim için buz kırma özelliği çok önemliydi. Aksi halde normal blender da kullanılırdı. Her ne kadar bu özellik var deselerde kırmıyordu. Karacadan sürahi olanı aldım yok asla geçirmiyordu. Allah'tan iade aldılar. Ben çok yaparım smootie yi. Detox amaçlı yeşillikler olsun, buzlu meyveler olsun kullanıyorum. En son ay önce Arzumun Ar1709 modelini aldım. 800 wat şuan memnunum açıkçası. Hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim. Hatta Youtube dan videolarını izleyebilirsiniz :)

Ben de şarjlı var içine taze meyveyi doldurup içeceğim zaman dışarıda bile olsam çalıştırıp içiyorum.
Süper pratik
Türkiye’de vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…