SMMM STAJ BAŞLATMA SINAVINA ÇALIŞMAYA BİR TÜRLÜ BAŞLAYAMAMAK...

müşavierler odasının kursu oluyor. birebir sınava yönelik.hem o kurs stajdan 3 yada 6 ay düşüyorda. ona bakın imkanınız varsa.

önce cd lerden dersi bitirip konu ile ilgili soru test çözüyorum sana en büyük tavsiyem sınava girdiğinde asla dönüp sorunun cevabını değiştirme aklına ilk geleni yap tabi demesi kolay ben iki sınavdada bu hataya düştüm şubatta yine sınırda kaldım ah kafam ah

Benim eşim yeni belgeyi aldı akşam saat onda yatar sabah 3 de kalkar çalışırdı canım ise yaradı dosya yakmadan aldı belgesini ins Allah size de nasip eder :)

Ben staj başlatma sınavına 3 haftada işten gelip evde çalışarak hazırlanmıştım. Yeter bence 1 ay var en az. Kalın kalın kitaplardan uzak dur. Ben Murat yayınlarının mavi bir kitabı vardı staja başlama. Onu ders ders parçalara böldüm. Bir de Deha yayınlarının staj cepte serisine çalıştım. Test bile çözmedim ama hızlı hızlı geçerseniz 1 hafta da Deha yayınlarının kırmızı test kitabı var ona bakın.

Gerçi ben stajı kazandığımda sene 2009'du. Ama ders çalışma yöntemleri standarttır. Soru ezberlemek yerine konularına öğrenin. 1 ay yeter.

Bende fuat hocayla kazandım.Hatta sadece online derslere katıldım hiç aksatmadan ama bunun dışında kitap dahi açmadım.Netten araştırabilirsin.

Ben önce konu çalışıp sonra test çözdüm. Özellikle geçmiş yıl testlerini çözmek çok işime yaramıştı. Sayısallar hariç evirip çevirip aynı sorular çıkıyor zaten. İlk seferde verdim staj başlatmayı da yeterliliği de.

Eşim Dehanın kursuna gitti ilk dönem kaldı sonra test grubuna gitti bol bol test çözerek kazandı çok şükür kesinlikle deha öneririm en kötü kitaplarıyla çalışın kursuna katılamıyorsanız bir de Fuat hoca diye duydum netten çalışma ama tam emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…