- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- 63
- Konu Sahibi heyecandorukta
-
slm canım iş ev çocuklar üçgeninden dırsat oldukça çalışmaya çalışıyorum sen baya hazırlanabildinmimerhaba,
2016 2. dönem staj başlatma sınavına hazırlanmak istiyorum ama hafta içi işyerinde çalışıyorum hafta sonu da sürekli bahaneler buluyorum sınava çalışmamak için İzmir'den hafta sonları benimle beraber bu sınava hazırlanmak isteyen bayan arkadaşlar olursa hem birbirimize destek olur hem de bir program dahilinde çalışırız diye düşünüyorum..
naptın sınavı kazanabildinmi bende hazirandakine hazırlanıyorumDün akşamdan beri aldığımız haberler sonrası benim ki tabii ki dert değil ama ne yazık ki ateş sadece düştüğü yeri yakmasa bile hayat kaldığı yerden devam ediyor. Rabbim Askerlerimizin güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun, bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat vermesin...
Derdim çok büyük değil ama yardım almaya ihtiyacım var. Üniversiteden sonra hiç bir sınava çalışmadım ve 24.10.15 de SMMM Staj B. sınavı var. Evlilik iş güç derken bir türlü çalışmaya vakit bulup, başlayamadım. Bugün artık başlamak istiyorum ama yetişir mi onu bile bilmiyorum.
Bu yoldan geçmiş bana çalışma yöntemi ve programlı çalışma hakkında destek olacak bilgi verecek kişiler varsa çok mutlu olurum.
Huzurlu günler diliyorum
Stajda 3 yıl olduartık staj başlatmak içinde mi sınav oluyor..
yuh iyice abartmışlar..
bildiğim kadarıyla mali müşavirlik sınavııO ne ola ki?
Evet yakın tarihte ingilizcede eklendi :) Çok renkli bir sınav :)))hadi ya..
bayağı zorlaştırmışlar artık..
Evet yakın tarihte ingilizcede eklendi :) Çok renkli bir sınav :)))
Allah razı olsun birgün başlayabilirsek bitireceğiz inşallah :)))yuh ingilizce ne alaka ..
güzel zamanda yırtmışım o zaman ben:))
sizlere bol şans dileyip köşeme çekileyim bari :)
sınav 14 ekimde dosyayı gelecek aralıkta açtırırsın ama çalışabilirsen açtır yoksa bi sonraki sınava kadar bekle derimarkadaşlar merhaba, yeni katıldım aranıza naptınız sınavı kazandınız mı ben dosya açtıracam nasıl çalışayım
sizler kazandınız mı çalışma planınız nasıldısınav 14 ekimde dosyayı gelecek aralıkta açtırırsın ama çalışabilirsen açtır yoksa bi sonraki sınava kadar bekle derim
geçen sınavı 59.825 ile kaybettim dumur oldum resmen bu sınava eksiklerimden başlayarak çalışıyorum mesala iş hukuku bana en çok ders cd leri yardımcı oldu okulu 2009 da bitirdim ben elit eğitimin setini aldım dehanın büyük soru kitabını aldımsizler kazandınız mı çalışma planınız nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?