SMMM STAJ BAŞLATMA SINAVINA ÇALIŞMAYA BİR TÜRLÜ BAŞLAYAMAMAK...

heyecandorukta

EVLİ, MUTLU <3
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
826
1.344
63
Dün akşamdan beri aldığımız haberler sonrası benim ki tabii ki dert değil ama ne yazık ki ateş sadece düştüğü yeri yakmasa bile hayat kaldığı yerden devam ediyor. Rabbim Askerlerimizin güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun, bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat vermesin...

Derdim çok büyük değil ama yardım almaya ihtiyacım var. Üniversiteden sonra hiç bir sınava çalışmadım ve 24.10.15 de SMMM Staj B. sınavı var. Evlilik iş güç derken bir türlü çalışmaya vakit bulup, başlayamadım. Bugün artık başlamak istiyorum ama yetişir mi onu bile bilmiyorum.

Bu yoldan geçmiş bana çalışma yöntemi ve programlı çalışma hakkında destek olacak bilgi verecek kişiler varsa çok mutlu olurum.

Huzurlu günler diliyorum

Ben deha'nın kitaplarını almıştım. (internet sitesinde setler halinde satılıyor ve sipariş verdikten sonra iki gün içinde elimde oldu.) İnce ince ve renkliydi. Okurken sıkılmadım. Eksik olduğum konuları sadece bir kez okudum. Ondan sonra da soru çözdüm. İstabul SMMMO'nın deneme sınavları vardı. (oradan bir kaç soru yakaladım :) ) Onlardan bir kaç tane deneme çözdüm. Öyle sabah akşam harıl harıl çalıştığım bir sınav değildi. Zaten çalıştığım için çok da enerjim kalmıyordu. Bunları yapmam yeterli oldu.

İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Kolay gelsin, başarılar :)

merhaba,

2016 2. dönem staj başlatma sınavına hazırlanmak istiyorum ama hafta içi işyerinde çalışıyorum hafta sonu da sürekli bahaneler buluyorum sınava çalışmamak için İzmir'den hafta sonları benimle beraber bu sınava hazırlanmak isteyen bayan arkadaşlar olursa hem birbirimize destek olur hem de bir program dahilinde çalışırız diye düşünüyorum..

slm canım iş ev çocuklar üçgeninden dırsat oldukça çalışmaya çalışıyorum sen baya hazırlanabildinmi

naptın sınavı kazanabildinmi bende hazirandakine hazırlanıyorum

sizler kazandınız mı çalışma planınız nasıldı
geçen sınavı 59.825 ile kaybettim dumur oldum resmen bu sınava eksiklerimden başlayarak çalışıyorum mesala iş hukuku bana en çok ders cd leri yardımcı oldu okulu 2009 da bitirdim ben elit eğitimin setini aldım dehanın büyük soru kitabını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…