arkadaşlar merhaba
ben yarın murat yayınlarının smmm kitabını alıp calısmaya baslıycam bırlıkte calısalım hergun bı programımızı yazalım bırbırımızı destekleyelım ınsallah martta kı sınavdan ıyı notlar alırız
merhaba arkadaşlar bende temmuzda kursa gidip kasımda sınava girmeyi düşünüyorum
Merhaba kızlar bu topiğe yeni rastladım bende mart sınavına gireceğim kısmetse bu sınavı kazansam iyi olurdu çünkü haziranda doğum yapacağım o sınava giremem herkese başarılarr
Merhaba ; hoşgeldin . Hayırlısı olsun inşallah . Bende elimdeki kaynaklardan yavaş yavaş başladım sayılır . Haziranda olana gireceğim bende kısmetse ...
Merhaba saol canım amin inş. Odanın kursuna da yazıldım yarın başlıyo kurs bende kursla birlikte çalışmaya başlycam daha yeni hepimizin hakkında hayırlısı canım bende islam çankayanın iki cilt olan kitabını aldım ondan başlıycam kısmetse..
Merhaba saol canım amin inş. Odanın kursuna da yazıldım yarın başlıyo kurs bende kursla birlikte çalışmaya başlycam daha yeni hepimizin hakkında hayırlısı canım bende islam çankayanın iki cilt olan kitabını aldım ondan başlıycam kısmetse..
ah ah 2007 sonunda bunlarla bogusuyorduk
şimdi bitirme ile ..
kızlar bol bol soru çözün çok önemli.
islam çankaya cok iyi bir kaynak değil aşırı ayrıntılı anlatır yorar sizi
murat dersanesinin ders notlarına ulaşırsanız hem kısa hem cok etkili .
bendekileri ben vakti zamanında verdim birine.
kolay gelsin başarılar.
evet çok haklısın baya yoruluyorum islam çankaya nın kitabında off çok kıskandım seni :)) inşallah verirsin canım bitirmeyi darısı ben ve benim gibilerin başınba :)
İnşallah darısı bizim başımıza . Ben o kadar kararsızım ki . Kursa da yazıldım ama iptal etsem mi diye sürekli düşünüyorum . Bir ara çok kararlıydım bi anda noldu bana bilemiyorum . :26:
ben mali müşavir oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?