hımmm fotoğrafçılık benim de ilgimi çekiyor.bi kursa gidip amatörce bişiler yapmak bana yetecek sanırım:)umarım şu müşavirlik sınavımızda ilk denemede başarılı geçer kızlardelikafadulden
Kesinlikle tavsıye ederım cnm . İnşallah verırız şu sınavı dedıgın gıbı :) Çalışmaya başladın mı sen ? Ya da kursa gidiyormusun ?
kursa gitmeyi düşünmüyorum ben şimdilik.ben hamileyim aynı zamanda:)yeni doğum iznine çıktım ve start verdim bakalım.evdeyim 3-4 ay.murat açıköğretimin hazırlık kitaplarını aldım.beğeniyorum o yayınevini.açıköğretimi de onlarla bitirdim.bakalım önce bunlarla deneyeceğim.verimsiz hissedersem ilerki aylarda kursu düşünebilirim.senin nasıl başladın mı sen de
Cnm ben hala kaynak konusunda karar veremedım gecen tesmerın kıtabına baktım 80 tlydı kıtaplar bu kadar pahalımı ama ınanılmaz kalındı tugla gıbı kıtaptı:) Oyle bı kıtaptan calısmja hevesıde gelmez ya :) Muratın konu anlatımlı kıtaplarını aldın sen sanırım onun kıtapları ne kadar ? Ben mart sınavına gırmeyı dusunuyorum o zamana kadar da konulara on hazırlık yapmak ıstyorum . Birde tesmerın kursuna gıtmeyı planlıyorum bakalım hepımız ıcın hayırlsı olsun :) Kaynak konusunda deha nın kıtaplarını almayı dusunyorum acıkcası .
merhaba kızlar..öncelikle iyi bayramlar.. ben sınava islam çankayanın kitabından hazırlanmıştım.birde bolca soru çözmüştüm. sizede devamlı değişik konularda soru çözmenizi tavsiye edebilirim.
evet cnm konu anlatımlısı bi de soru bankası.ikisi de tuğla gibi:)soru bankası 30 tl,konu anlatımı 35 tl.tesmerin kurslarının şartları nasılbilmiyorumkismile
cnm net olarak bnde bılmıyorum sadece fıyatını bılıyorum 1055 tl Ben calıstıgım ıcın haftasonu grubuna gıtmeyı dusunyorum . Dersler ve deneme sınavları oluyormuş . Daha ayrıntılı bılgı aldıgımda sana bilgi verırım .
sana da iyi bayramlar cnm.evet islam çankaya yı da çok duydum.şu elimdekilerden sonra ona da bakmayı düşünüyorum.tavsiyen için teşekkür ederiz.olumunekankayizsmilebelli bi net yada puana göre olmayışı çok kötü.insan 50 net yaparsam kazanırım ya da 60 puan alırsam kazanırım diye kanalize edemiyo kendini.kaçla girebileceğin belirsiz oluşu kötüsen kaçla girmiştin bu arada cnm,bi de şimdi staj mı yapıyosun
cnm ben stajımı bitirdim çok şükür..bitirme sınavınada girdim sonucumu bekliyorum. kaçla girdiğimi hatırlamıyorum ama çan eğrisi var.mümkün olduğu kadar ortalamayı yakalyıp üstünede birşeyler yapmanız şart..ama bence sakin olun ve düzenli çalışın yaparınız.ben kursa falan gidememiştim evde çalışmıştım,biraz düzenli çalışma ve dikkat gerektiren bir sınav.
goncak4 sen muratın konu anlatım kıtabını almstın nasıl gıdıyor memnunmusun bnde murat dusunuyorum da sana sormak ıstedım :)
sınav sonuçları malesef hemen açıklanmıyor cnm. mesela temmuzda girdiğimiz bitirme sınavı sonuçları bile daha açıklanmadı..staj başlatma bu kadarda uzun sürmüyor ama gene 1,5- 2 ayı buluyor açıklanması... nasıl gidiyo bakalım hazırlıklar?
selam kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar. geçmiş sınav sorularını çözenler kaç net çıkarıyor?a.s.
cnm al derim ben memnunum sonra da islam çankaya yı denicem onu da çok duyuyorum.çok verimli çalışamıyorum henüz.yeni yeni başlayabildim artık bi rütuna sokarım.senin nasıl gidiyor cnm çalışmalar.deren bu arada benim de sana fotoğrafçılık hakkında sorum olacak.sen bu iş için okulunu okudun mu yoksa bi kursla mı öğrendin.ben açıköğretimde sınavsız 2. üniversite olarak fotoğrafçılığı seçip bi yandan da kursla kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.bu şekilde üçbeş kuruş ek gelir de elde edebilir miyim dersin?mantıklı bi seçim olur mu sence?bilmiyorumkismile
Arkadaşlar merhaba bnde Açıköğreti maliye okuyorum 4. sınıfa geçtim. Aklımda hiç mali müşavirlik yoktu çünkü evliyim ve bu senede artık çocuk düşünüyorum. Hem staj başlatma sınavı hem staj ve ev çocuk bakımı zorolacak düşüncesindeydim ve diploma alınca bir muhasebe bürosunda çalışırım dedim ama bu aralar baya kafayı taktım. Madem o kadar okudum az daha sıkayım dişimi diyorum da staj yaparken maaşta almam lazım çocuk olursa benim maaşıma da ihtiyaç olacak ayrıca illa staj sınavı ve yeterlilik için kursa gitmek şart mı. Ne zaman yapılıyor staj sınavı hangi aylarda.. Önce iş bulma e sonra staj başlatma taraftarıyım. Bana bilgi verir misiniz prosedir nasıl yeterlilik çok zor diyorlar bir de çevremde yok o kadar çalışıp büro açınca iş yapamasam diye de korkuyorm ne yapmamı önerirsiniz hiç başlamasammı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?