kimse yazmamış bile..kararımı verdim.. smmm staj başlatma sınavına hazırlanıcam.. önümüzdeki sene temmuzu hedef koydum kendime.. hem zaman hemde maddi açıdan en uygunu o gibi görünüyor.. sıkı bir şekidle çalışmak kalıyor geriye
Hayırlı olsun cnm çok sevindim adınaKazandımmmmmmmmmmmmmmmm:) Staj Başlatma sınavını kazandım . Çok şükür . Darısı tüm isteyenlerin başına .
Hayırlı olsun cnm çok sevindim adına
Merhaba..
Ben de 30 Haziran da ki sınava hazırlanacağım. Ama kararsızım dershaneye gidip gitmemekte. Çalışıyorum aynı zamanda muhasebe departmanında.
Düzenli çalışma ile yapabilir miyim diye düşünüyorum.
Ama deha yı da düşünüyorum bi yandan..
Evde kendisi çalışıp da kazanan arkadaşlar var mıdır?
veee sonuç... kazandım
çok tebrik ederim ve kazanan kardeşlerime emeklerinizin karşılığını almanız çok gurur verici bir şey.
bende yıllardır bu sınava hazırlanmak istiyorum ama eyleme geçiremiyorum nasıl yapıcam nasıl bir yol izliycem neye nasıl çalışmalıyım
artısını eksisini çok düşünüyorum sizlerin desteğine çok ihtiyacım var nasıl çalışmalıyım nasıl yapmalıyım
sizleri okuyunca içim açılıyor seviniyorum ve çok özeniyorum .
teşekkür ederim.
birde bende 2010 basımı deha seti var onla hazırlnsam yeterlimi.[/QU
merhaba canım ... teşekkür ederim .darısı seninde başına inş...öncelikle 2005 ten itibaren ne kadar çıkmış soru var ise onların hepsini çıktı al ve çalış elinde dehanın kitapları var ise onlarada bak hatta dehanın sitesine girip başka sana fayda sağlayacak ne varsa araştırabilir ve oradan temin edebilirsin ...bu işte kararlılık çok önemli ayıca çokta emek istiyor disiplinli bir şekilde çalış ve çok soru çöz sınavda büyük faydasını göreceksin ...dediğim gibi çıkmış sorulara muhakkak bakmalısın ...şimdiden başarılar dilerim ...
Peki kaç lira bu staj programı 960 + 150 ??? bir yerde okudum ama umarım yanlış bakmışımdır????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?