Ben stajda son yılımaa girmek üzereyim.Sizi olumsuz etkilemek istemem ama ben hem mesleğini seven hemde deli gibi mali müşavir olmak isteyen hırslı biriydim fakat resmen soğudum düşünüyorumda okul bittidiğinde ne işin var biz oldukta başımız gögemi yükseldi git kpss ye gir diyenleri dinlemediğime yanıyorum.Hem staj başlama maddi ve manevi olarak yıpratıyo.Dosya açtırdıysanız bilirsiniz.Hemde bu süreç yıpratıyo.İyi maaşla çalışıyorum nankörlükte etmek istemem fakat şimdiki aklım olsa kpss'ye çalışır a kadrosundan atanırdım.Meslek zor ve yıpratıcı.Eger dosyanızı açtırdıysanız zaten bu yola başlamışsınız.Deha kitaplarıyla ve bol soru çözerek kazanabilisiniz.Ben 2.girişimde kazanmıştım.Bol şans...Birde kafanızı karıştırmayın tek kaynaktan çalışın.
haksız sayılmazsınız tabi ama kpss de o kadar torpil dönüyor ki,insan inancını baştan yitiriyor.ve ayrıca şu an benim asıl isteğim para kazanmanın çok ötesinde.meslek mensubu olmak istiyorum.şu an çalıştığım yerde ön muhasebe yapıyorum ve ilkokul mezunu hemen yanıbaşımda dirsek dirseğe çalıştığım arkadaşım.
lise mezunu,orta okul mezunu,hepimiz de aynı maaşı alıyoruz.
yani artık bu kadar da terbiyesizlik olmaz deyip kapıyı çarpıp çıkamıyorsunuz da.
e onca okul niçin okundu be kardeşim diye kafa tuttuğum da oldu yöneticilere,sonuç aynı.
çok yıprandım mezun olduğumdan beri.
para kazanamamayı geçtim,sekreter kız yerine konmak ağır geliyor artık resmen.
onca yılı,emeği,parayı döken dünyalar güzeli rahmetli babamın isteği bu muydu asla değil.
annem deseniz artık umudu kesti,bu işime şükrediyor.
ama tüm bunlar fazla gelmeye başladı artık.
tek korkum muhasebe analizi,hukuk vs. gibi ezber dersler.
inşallah hayırlısı olsun hakkımda.