- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 133
- 29
14 kasım yazıyorsa büyük ihtimal o tarihte açıklanır. ben 20. gün beklioyrdum ama olmadı.Açıklanma tarihi 14 kasım yazıyor ama daha önce açıklanma ihtimali var mıdır sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 kasım yazıyorsa büyük ihtimal o tarihte açıklanır. ben 20. gün beklioyrdum ama olmadı.Açıklanma tarihi 14 kasım yazıyor ama daha önce açıklanma ihtimali var mıdır sizce?
Evet sitede öyle yazıyor maalesef14 kasım yazıyorsa büyük ihtimal o tarihte açıklanır. ben 20. gün beklioyrdum ama olmadı.
Neyse geç olsun da güç olmasın:)Evet sitede öyle yazıyor maalesef
Ben de ilk defa girdim, muhtemelen kalıcam ama yine de heyecanlanıyorum:))Neyse geç olsun da güç olmasın:)
Ben de çok heyecanlaniyorum benim de ilk girişim. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu hic bir fikrim yok gecip gecmedigime dair...Ben de ilk defa girdim, muhtemelen kalıcam ama yine de heyecanlanıyorum:))
İlk bölüm 25, alan 42 ama hatırlamadıklarım da var alandan. Tabi çok fazla fark edeceğini sanmıyorumBen de çok heyecanlaniyorum benim de ilk girişim. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu hic bir fikrim yok gecip gecmedigime dair...
Sizin netleriniz nasil?
GeçemedimBenim gibi hayal kırıklığına ugrayan var mı![]()
Benim gibi hayal kırıklığına ugrayan var mı![]()