SmhSmh ' nin Günlüğü

cnm gunluugnu okudukca uzuluyodum cok sevındımm darısı tum ısteyenleırn basınnaa cnm hersey gonlunce olsun

çok sevindiim canımmm yaa allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah ve dediğin gibi rabbim tüm isteyenlere mucizelerini göndersin..... :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

canım
çok sevindim ben inan ki yürekten sevindim...
dualarım her zaman seninle biliyorsun smh şım...:Saruboceq:
gönlünü ferah tut bitanem,yüce rabbimin izniyle sağ salim,sağlıcakla,hayırlısıyla alıcaksın
yeğenimi kucağına..:CüvCüv:
seni burda hep beraber yollucaz doğuma canım benim...
Şeniz

canım çok ama çok sevindim Allahım kucağına aldığın günüde görmek nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallah :)))

:Saruboceq: dualarımız yine seninle bitanem.
gözünüz aydın :asigim:

Allahım ne büyüksün yaa Şeniz foreverin hemile olduğunu okuyodum senin adını görünce içim coştu birden çok duygulandım.

İçine o meleği koyan mevlam inşallah kucağına alıp koklamayıda nasip etsin :Saruboceq:

hep sen bebegıne yazdın sımdıde bebegın sana mektup yolluyo cnaım

Cevap: bir bebeğin anneye mektubu

--------------------------------------------------------------------------------

5 ekim:bugün var edildim.burdayım.varım.müthiş bir duygu bu.varolduğumu henüz annem ve babam bilmiyo.bir elmaçekirdeğinden bile küçüğüm.ama nede olsa ben benim.varım ya bu bana yeter.henüz bedenim belli belirsiz.yüzüm yok ama varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum.bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.....
19 ekim:biraz uyudum.kımıldamam mümkün değil.annem henüz farkında değil ama ben onun kanıyla besleniyorum.beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissdebilyorum.annem beni çok sevicek.annem için üzl bir sürpriz olacağm......
23 ekim:hiç görmediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı.dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum.doğumumdan 1yıl sonrabu elin dokunduğu yerlerde tebessüm açacak güleceğim.dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek.herlde önce "anne" diyeceğim.anne duyuormusun beni?seninle konuşacağım sana güleceğim.......
27 ekim:bugün pek mutluyum.içimde tatlı birkıpırtı başladı.artık bir kalbim var.kalbim atmaya başladı.hayatım boyunca böyle atıp durucak.sevgilerle dolduracağım kalbimi.tıpkı anneminki gibi....annemde bedeninde iki kalbin birden attığını bilseydine kadar sevinirdi.duyuyormusun anne?
2 kasım:hergün birazdaha büyüyorum.kollarım ve bacaklarımda biçimlenmeye başladıhele bi büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni annecim
12 kasım:ah evet! bunlar,bunlar ne kadar sevimli şeyler.aman allahım parmaklarımda çıkmaya başladıbunlarla çiçek toplayacağım.annemin elini tutacağım.anneciğim ordamısın.ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum...
20 kasımh nihayet annem doktora gitti.burada olduğumu öğrendi.seviniyormusun annecim seneye kalmaz kollarında olcağım.
25 kasım:artık babmda burda olduğumu biliyor.fakat henüz kız olduğumun farkında değiller.onlara sürpriz yapacağım.
10 aralık:bugün yüzüm tamamlandı.artık iki güzel gözüm bir küçük burnum,dudaklarım ve yanağım var.anneme benziyorum galiba.
13 aralık:artık çevremie bakabilyorum etrafım karanlık ama olsun yinede mutluyum yaşıyorum ve varımm kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim.annecim babacım sizin yüzünüzüde göreceğim.tanışacağız mutlu olacağız.güleceğiz
24 aralık:kulaklarım daha iyi duyuyor artık.annecim senin kalbinin seslerini duyuyorum.benim kalbimin atışlarını sende duyabiliyormusun.hatta sesini bile duyabiliyorum.sesin ne kadar tatlı.hiç duymadığım bir ses bu güzel ve sağlıklı bir kız olacağım.kollarında uyacağım .yüzüne bakacağım o tatlı sesini dinleyeceğim.benim i.im ninnide söyleyecekmisin anne.sende beni özlüyorsundur mutlaka.beni koklayacaksın çok seveceksin değilmi?

dunyada en gzuel şey anne olmakdır buna emınım bende bekarıım ve tek hayalım ıstegım anne olmak ..gonullu annelık yapıyorum ve hayatım cocuklar anne olcakmıssın hayırlısı olsun arkadasımm:) ıyı bı anne ol..

canım benim çok ama çok sevindim, allah sağlıcakla kucağına da alamyı nasip eder inşallah

sana, bebeğine ve eşine uzun ömürler, murlu günler dilerim...

Ben senin yazdıklarını okuyamıyordum inanki o kadar çok etkıleniyordumki başka topıcte seninde hamıle olduğunu öğrenince çok sevindim tez zamanda rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkese

Semihacım Tebrikler.. Dualarımızın Kabul Olduğunu Görmek İnanki Çok Mutlu Etti..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :1hug:

canım semoşum günlüğünü az önce gördüm ve okudum sonucu bildiğim halde hamiş olduğunu bildiğim halde bu günlük beni hüngür hüngür ağlattı allah büyük bak ne mucizeleri var sen anne olmayı çoktan hakettin canım ya inan bir tuhaf oldum okuyunca hamile kalmadan önce yaşadığın duygularıda hamile kaldıktan sonraki duygularınıda çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak güzel kalpli arkadaşım benide dualarından eksik etmediğini biliyorum sağol allahım nerde bu sıkıntıları çeken bebek hasretiyle yanan anne adayı varsa hepsinin yüzünü güldürür inşllah

eee devam etmiyecekmisin günlüğüne:)))))))

yazınızı okumaya başladığımda
canım bu kadar stresli olma diyecektim, hamile kalabilmen için
okumaya devam ettikçe msj. ları müjdeli haberi aldım
hayırlı bir evlat olur inş.:1hug:
sizin yazınızda ümitle bebiş bekleyen anne adaylarına moral olsun,:lepi:
darısı olmayanların başına..............

off yaa sabah sabah mahvoldum...günlüğünü okudum canım içim parçalandı....:çok üzgünüm:
bende bebek özlemiyle yanan biri olarak ağlayarak okudum inanki...
ama bir baktım ki hamile haberlerin yazıyo...inan okadar sevindim ki bukadar olur...:lepi:
hüzün ve sevinci bir arada yaşadım...şimdi sevinçten ağlıyorum...
Rabbimin büyüklüğü işte okadar dua karşılıksız kalmadı...kabul etti ne güzel hakikaten mucize gibi...
canım benim inşaallah bebeğini sağlık ve sıhhatle hiç bir aksilik çıkmadan kucağına alırsın...:Saruboceq:
Rabbim o büyük mucizeyi bizede yaşatsın inşallah..bütün isteyen herkese anneliği tattırsın yaradanım...:Saruboceq:

AMİN :Saruboceq:
bende istiyorum

ohooo arkadaşın minişi doğmuşta avatarlarda bilenem boy gösteriyomuş. allah evladını sana bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…