SmhSmh ' nin Günlüğü

kız ağlattın beni bide hastayım ki koltukta zor oturuyorum öksürmekten boğazım yırtıldı bide üstüne ağlayınca kötü oldum
allah hayırlısıyla size güzel bir evlat nasip eder inşallah

Ay kıyama ağladım ya duygularını okurken :(
allahım sana bir değil beş tane nasip eylesin amin dua ediyorumm inş bebişin gelir seninde yüzun gülerrr

Son düzenleme:
Ne olursun üzülme arkadaşım...Derdini veren Rabbim dermanını da verir ...
İnanıyorum ki tez vakitte gelecek meleğin sana... Bütün dualarım seninle ve isteyen bütün arkadaşlarımla....
Sen yeter ki üzme kendini....

Meleğin gelecek, hiç ummadığın bir anda omuzuna konacak annesi, sende bu özlem dolu günlerini için burkularak hatırlayacaksın, yeterki umudunu, inancını kaybetme.a.s.a.s.

Biliyomusun günlüğüm
sana yazacak içimde öyle şeyler biriktiriyorum ki
burdaki kader arkadaşlarım üzülsün istemiyorumm
sağlıcakla kal emi :delphin:

seni merak ettim tekrar geldim cnım topiğinee bak bizde inşallah kavuşacaz bebişerimize moral bozmicaz balsurat ne diyo durmak yok yola devam herşey çocuk için be bu slogana bittim:))

Biliyomusun günlüğüm
sana yazacak içimde öyle şeyler biriktiriyorum ki
burdaki kader arkadaşlarım üzülsün istemiyorumm
sağlıcakla kal emi :delphin:
sen güçlü bi kadınsın arkadaşım bunun bi imtihan olduğunu ve birgün son bulacağını çok iyi biliyorsun bence içinde ne varsa dök rahatla içine atma yeter ki ama bu günlüğü meleğini kucağına alınca tekrardan okumanı tavsiye edicem sana yüzünde müthiş bi gülümsemeyle okuyacaksın eminim sabret gülüm az kaldı bak bunca insan dua ediyor sana ve senin nezdinde tüm yürekten isteyen kardeşlerimize

güzel arkadaşım canını sıkma herşeyin bir vaktı saati vardir..Allah büyük ....herşey gölünce olsunn.n..

canım yazdıklarını okuyunca çok duygulandım...
rabbim büyük...sadece sabretmesini bilelim...
rabbim gönlüne göre versin simim...:Saruboceq:

seni çok sık rüyamda görüyorum smhm..
özellikle bu konuda en fazla dua ettiğim arkadasımsın..
cok ince cok hassas bir yüreğin var.
Rabbim gönlüne göre versin..
bu üzüntülerin de günahlarına kefaret olsun , geçsin gitsin inş...

birini 2 aylıkken kaybettiğim yeğenimin ardından onun kardeşini 1.5 yıldır bekliyoruz biz de....

bu 1.5 yılda neler oldu bir özetliyim....ablacım, en ufak can acısını bile hissettiğim ablacım işine gitti

güldü evine geldi eridi, ağladı, soldu adeta ama hiç isyan etmedi ..sadece hislerini engelleyemiyordu...

Ve benim daha dünyaya gelmemiş yeğenim bana şimdiden bir sürü ders verdi..ben onun vastıyasyıla

düzenli, içten, yürekten, dua ve ibadeteden biri oldum.çünkü birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur diye

düşünüyorum..inşallaho lacak..inanırsak ve sürekli dua edersek olacak..ama olduğunda onların

kıymetini, çok çok daha iyi bileceğiz. ...

seni çok iyi anlıyorum bende aynı acıları aynı umutları yaşadım her ay aynı sonucu gördüğümde ben ne zaman anne olacağım derdim olunuyormuş yeterki umudunu kaybetme her seferinde ilk sefer gibi aynı heyecanla devam et duaları eksik etme bak burada da çok arkadaşın sana duacı..
aynı sorunları birebir yaşadık ama oğluşlarım bizi daha fzla üzmeden sağlıcakla geldiler..
benim içinde dua eden çok kişi vardı duların gücü büyük hatta bana herkes doktorum bile sana çifter çifter versin dedi şimdi 2 bıdığım var..
inşalllah en kısa zamanda sende bebişine kavuşur bu güzel duyguyu tadarsın dualarım tüm bebiş isteyenlerle..

canim gelecek bebegin insaallah , demekki simdi zamani degil , sabirli ol ve bekle o gelecek ve sana sarilacak öpecek annesi , sen üzme tatli canini.........

hayatta herşey kısmet çok doğru bende bekliyorum canm senin gibi sanki duygularıma tercüman olmuşsun ama kimse anlamıyokiiii

canım bnenim......allahım işallah bu hasrete bu özleme ve bu seslenişe yol açar ve bütün engeller aradan kalkar bebişini kucagına alırsın.....canım...........
çektiginiz acılara son olur..mutlu yuvanız çok daha mutlu olur............
tez zamanda kucagına alırsın işallah canım.............
umudunu kesme sakın.sabrını tüketme .............
allahım sabrınla deniyorda olabilir...........
en kısa zamanda rabbim müjdeyi vermeyi nasıp etsin............

Yazdıklarının hepsini okuyamadım yüreğim kaldırmadı ama bir kaç cümleyle anladım ben nasıl bir sızı olduğunu.

Belki sizin hissettiğiniz gibi değildir ama ben ablamı her gördüğümde oğluma her sarıldığında benzer bir sızıyı içimde bi yerde hissediyorum.

Bu yazılarda bana aynı şeyi hissettirdi.

Rabbim nerde el açıp dua eden varsa hepsinin duasını kabul etsin inşallah.

Kendi hazinesinden birer pırlanta nasip etsin size en hayırlısından inşallah

canım arkadaşım benim güzel yüreklim Allahım gönlüne göre verecektir eminim sen sakın üzülme üzüntü ve stresde bence hamileliğe engel en doğru zamanda gelecek kollarına meleğin dualarım seninle kuzum bizimde 2 yıl sonra anca oldu bebişimiz hatta dayımların 10 yıl olmamıştı ve şimdi 3 tane çocukları var meleğinin geleceği zamanı bekliyor emin ol...

Son düzenleme:
de hadi gozun aydin canim benimmmmmmmmmmmmm saglicakla alirsin kucagina insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

valla forumda duymayan kalmasin...
bu güzel yürekli arkadasimiz,canimiz smhmiz hamileeeeee
:teytey::teytey::teytey:

Back