SmhSmh ' nin Günlüğü

semiha valla tepelerim haaaaaaaaa
ne aksam aksam aglatiyon beni
zaten sabah doktordaydim gene bugun sinirlerim lacka yine
valla karismam
sikma kendini üzülme bak alistim ben artik eskisi kadar takmiyorum
derrrrrrrrrrrmisin desemde inanmasenağlama

canim benim bu yolda ugrasan cok kisi var biliyosun
bak hepsi sirasiyla hamile kaliyo o sira bizede gelicek
bizde basliklar acicaz
uzulme nolursun

smh'şım
meğer haberim olmadan neler saklamışsın içinde..
canımsın sen benim..
Derdi veren yaradan,şifasınıda verir....
Bak geçen sene kalp atışı yoktu bebeğimi aldılar.
Çok üzüldüm,çok ağladım ne oldu.
üzülmekle,ağlamakla kaldım sadece...
Sen güçlü,umutlu kızsın...
Ben inanıyorum bebişin olucak,burdan seni hep beraber yolluycaz doğuma,hep beraber alıcaz sağlıklı doğum haberini...
ne olur smh şım ne olur üzme kendini...
:teselli:

canım benim bak bu kadar sıkılmana o tatlı canını üzme ne olur..burdaki arkadaşların duası ile rabbimin yardımı ile inşallah tez vakitte bebişini alırsın kucağına ve döktüğün göz yaşların mutluluk için akar o zaman ....

canım rabbim inşallah daha fazla bekletmeden göndersin meleğini bizimkileride inşallahhh aminnn

kız ağlattın beni senağlama
canım benim,bı kadar yürekten istediğin için inan allah verecektir.sakın sakın ümidini kaybetme bitanem.nice kucaklar bebelerle doluyor.kurban olduğum rabbim mutlaka senide sevindirecek.ben buna inanıyorum.sabırlı ol yavrusu sabırlı.
dualarım seninle be güzelim.tez zamanda kolların meleklerle :emir_bebek: :emir_bebek: dolsun bir beklerken rabbim iki versin inşallah. sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarla yaşamın güzelleşsin.
düşün hele babamız daha çok üzülüyordur.kendini sebeb gördükce.onuda düşün canımın içi.bekleyişleriniz en kısa sürede son bulurda özlemleriniz biter allahın izniyle.içtenlikle dua edecem :Saruboceq: :Saruboceq:

canim benim allahim sana hayirlisiyla melegini gonderir insallah
yasadiklarini en iyi anlayanlardan biride benim
caresizlik nedir bilirim
bos bos dusunmek
dusunmek geitrseydi bebisi bize emin ol ilk bana gelirdi hic bir an hic bir dk aklimdan cikmiyor
ama yasamak ve sabir etmek zorundayiz

canım benim inşallah meleğin yakında gelip seni bulacak sadece vakti zamanı varmış demek ki
biliyosun Rabbim herkesi bi şekilde sınıyor buda senin imtihanınmış gülüm benim
hep beraber dualar ederiz inşallah birimizin duası hürmetine Rabbim sana minik mucizeni verir sen yüreğini ferah tut Allah'a sığın O'na tevekkül et bak gör olucak inşallah

Saat gecenin üçü ve içimde hissettim duygularını.. Oturdum ağladım bi güzel..
Yapılırmıydı bu, gece gece heee :mymeka:

İnş. bi gelsin şu bebek de, bilirim ben yapacağımı.. a.s.

Hayatta imkansız dediğim o kadar çok şey yaşadım ki; adım gibi biliyorum senin de, bir gün o mis kokuluna kavuşacağını...
"Ama sabretmesi zor " diyorsun, değil mi?

Allah, önce biraz aratıyor ki; şükrü güzel olsun istiyor merak etme..
Yeter ki inan, yeter ki dayan...

Hem imkansız değil ki; zamanı var bekliyor inş.
En ummadığın bi anda çıkacak karşına ve sana "ce eee" diyecek inş.
Dualarım seninle... :1hug:

Ah canim smhim ya, insallah birgün hepsi gececek bunlarin, :teselli:
ogün arkana dönüp bakmiyacaksin bile.

gebertirim senii smh bu kadar yıpratmaa kendini senin neler hissettiğini en iyi anlayanlardan biriyim bak ben kaybediyom hep bebeklerimi inan kaybetmek daha zor
olmasa bile senden canından sağlığından dahamı önemli
ısrarcı olma nolur tevekkül et yaşın genç daha
sağlıklısında herşey hemen olmuyor hayatta
keşke olsaa

allahım senin dualarını
mübarek cuma yüzü suyu hürmetine
dualarını kabul eder inşallah.
günlüğüne bebişlerinin yaramazlıklarınıda
anlatman nasip olur canım ümidini
yitirme gün doğmadan neler doğar öpüyorumŞenizŞenizŞeniz

bitanem dualarim seninle allah en kisa zamanda kavusturacak sana yavrunu bak goreceksin:emir_bebek:

smhsmh canım benim gelivericek bebişin sürpriz yapıcak annişine inşallah tatlımm..sabır ve zaman gerekli demekki bu da bizim sınavımız dayanıp başarıcaz hayırlısıyla tatlım..

canım bak göreceksin hiç ummadıgın bir anda geliverecek bebişin bu kadar dua eden arkadşın varken hiç üzülme kıyamam tamam mı canım Allaha sıgın elbet gelecek ama vakti var

smh canımmm inşallah biraz daha toparlamışsındır canım kendiniii bebişine hergeçen gün daha da yaklaşıyosun canım benimm bizde öylee sadece biraz daha sabredicez allahım sevdiği kullarını sınarmışş asi gelirlermi diyeee biz asi gelmicezzz sabrımızın sonunda mükafatımızı alıcaz inşallah önce allahın izniyle ddimi canım??
kendine dikkat et bebişin üzgün çirkin bi anne istemiycektirr bak bak kendine tamamı canımmm

valla benim bebeğim nazlı demiyorum ben inatçı anası gibi ondan gelmiyo:))
ama allahın izniyle bigün gelecek ben buna inanıyorum ama o gelene kadar inşallah ben kafayı yemem :))

canım benimmm seni çok iyi anlıyorum...
ben bir şey demiyorum takvimim anlatsın sana....

Biliyomusun günlüğüm
sana yazacak içimde öyle şeyler biriktiriyorum ki
burdaki kader arkadaşlarım üzülsün istemiyorumm
sağlıcakla kal emi :delphin:

Biliyomusun günlüğüm
sana yazacak içimde öyle şeyler biriktiriyorum ki
burdaki kader arkadaşlarım üzülsün istemiyorumm
sağlıcakla kal emi :delphin:

canımsın yapma neolur bukadar üzülme ...herşeyin hayırlısı canına yazık değilmi ben biliyorum en yakın zaman da burdan bize mutlu haberi vereceksin....a.s.

Back