SmhSmh ' nin Günlüğü

canım semiha Rabbim sana bebişini gönderdi şükürler olsun. Şimdi sana çok daha yakın. Bir nefes kadar. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

şükürler olsun
smhsmh çok sevindim canım
Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin adına çok sevindim....
rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah.......:Saruboceq:

semiham canım benim lokumum rabbim dualarımızı boş çevirmedi doğuma girerken aklıma gelenlerden biride sendin canım benim
allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canımm benim hamileymişsin inan buna o kadar sevindim ki
hangi hastaneye gittin dediğim yere mi canımm

Allahım özellikle bu konuda hiç üzmesin seni inş...
çook sevindim çok..
azıcık bekletti sana ama geldi işte..
Allahım üzmez ki senin gibi birini...

gerçektende allahın mucizesi değilmiii
inanki çok sevindim senin adına
allahım tüm kullarına nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar versin hepimize
çok duygulandım gerçektende bende yarın 2.ci tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım dualarımız hepimize

günlüğünü başından sonuna kadar okudummm başta ağladım ağladımsenağlama sonraaa şaşırdımmm hihoyyyt rabbimm dualarını,dualarımızı kabul etmiş bak ne güsel bi bebişin olacak allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin işallahhh canım benimm darısı tüm isteyenlerin başına işallahh:Saruboceq:

vay be birini mutlu görmek ne güzel bir duygu:teytey:
dualarım seninle inşallah kucağında sağlıklı bir bebek görürsün:CüvCüv:
hayırlı sağlıklı ömürlü anasına babasına muti olur inşallah bebeğin

Günlüğünü hep okurdum ama içim sızlardı cevap yazamazdım sana
Haberi dün duydum, inan çok sevindim...
Allahım sana hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin, sağlıcakla gelsin bebeğin kollarına....

hihoyyythihoyyytcanım ya ne kadarda güzel yazmışssın,ama sonunda duaların kabul oldu bak,meleğin seninle,tekrar tebrikler.hihoyyyt

canım gÜnlÜgÜnÜ bugÜn okudum Çok acılar ÇekmıŞsın Çok ÜzÜlmÜŞsÜn hepımız senın yaŞadıklarını yaŞıyoruz umudumuzu kaybettıĞımız anlar saatlerce agladıgımız anlar oluyor yazını okuyunca kendı yaŞadıklarım aklıma geldı ınan Şu anda gÖzyaŞlarımı tutamıyorum aglıyorum hem sevınÇten hemde ÜzÜntÜden senı tekrar tebrık ederım gerÇekten Çok sevındım hamıle olmana ama kendım ıÇın ÜzÜldÜm acaba bende bırgÜn hamıle oldugumu Ögrenecekmıyım senın bu mucızen bızlere umut oldu bu yÜzden sana teŞekkÜr ederım canım...

Semihammm fıstığımm canımm benimm..Rabbimm sonundaa yüzünü güldürdüü.Allah şükürlerr olsunn.Bu sınavıı geçtinn .Sabrının sonunda rabbim meleğinii sana gönderdiii:Saruboceq::Saruboceq:

taze anne hadi gel bir şeyler yaz..............
allahım sağ salim kucağınıza versin..
bak iyiki günlüğünü açmışsın.
nice umutla özlemle bekleyen anne adayları için güzel bir günlük olmuş.
mucize diye buna derim...
allah herkesin dileğini versin..

kızlar
öncelikle hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız:1hug:
iyiki yanımdasınız:asigim:
belkide herşey sizin sıcak içten dualarınız sayesinde oldualkisalkisalkis
öyle anlar geliyoki
karanlık hiç bitmeyecek diyosunuz
ama mevlam tan yeri ni ağartırcasına ağartıyo hayatımızı:lepi:
Allahıma binlerce şükürler olsun diyorum:Saruboceq:
ben hala şoktayım delikafadulden
ve çokta korkuyorum rüya olacak diye:çok üzgünüm:
yine sizin dualarınıza ihtiyacım var
mevlam olmayanlara isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:
istemeyi bu duyguları çok iyi biliyorum
Allahım herkese gönder mucizelerini:Saruboceq:

canım dualarımız hep yanında inşallah
sen hepimize umut oldun
bambaşka yerlere götürdün bizi
mucizenin ne oldugunu gösterdin
rabbim sana kucagına aldıgın büyüttügün
ve torunlarını gördügün günleride nasip etsin inşallah
selam ve duayla..........
canımmmmmmm benimmmmŞeniz

canımmmm şimdi gördüm çok sevindim yaa Allahım tamamına erdirsin inşallahhh....

canım yaaa günlüğünün başlarını okudum baktım daha bişey yazmamışın sona bi bakim dedim o da ne bebişin gelmiş meğer ..çooookkk sevindim canımmm,allah sağlık sıhhatle kucağında göstersin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.............:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…