Smearda HPV virüsü LSIL CIN 1 çıkan varmı

111111111111111111111111111

HERKESE geçmiş olsun diyorum.
benimde 2 haftadır hayatım kabusa döndü.
geçen yılki smeer testimde gretsi lov mudur nedir o çıkmış ben sonucu almamıştım.
bu yıl CİN 1 OLMUŞ(((
HAZİRAN 16 NİKAH TARİHİ ALACAKTIK(
dün parça aldılar sonucum cuma gelecek ama smeerden cin1 çıktı....BENİM ÇOCUĞUM OLMUYACAK MI(((((((
BENİM DURUMUMDA OLANLAR NASIL BİR TEDAVİ OLUYOR.
BEN BURSADAYIM MEDİCAL PARKA GİDİYORUM GÖZLERİNİ PARA BÜRÜMÜŞ... GEREKLİ GEREKSİZ AMELİYAT YAPABİLİRLER NEYAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM. YARDIM EDİN LÜTFEN((

bnde bursadayım hangi doktora gidiyorsun....

Merhaba babygirl ben de hpv16 cıktı ve yeni öğrendim kolposkopi yapıldı ve cin1 cıktı doktor 6 sonra tekra gel dedi smear alalım dedi korkulcak bir şey yok dedi ama benim korkum ben bekarım ve bunu baskasına bulastırır mıyımdiye korkuyorum yani erkeğe ne gibi zararı var ben de siğil felan yok zaten siğil yapmayan cesidi ama ya ileride cıkarsa diye korkuyorum acaba benimki bulaşıcı mı değil mi doktorların da erkekler için pek bilgisi yok galiba cevaplarsan sevinirim

2 haftadır bu illet bende smear testi Cin 1 çiıktı ve kafayı yiyorum. Her gün ağlıyorum dua ediyorum ama hiçbir faydası yok olmuyor. Siğilleri yaktıracağım ya sonrası sonra ne olacak? Ne yapacağım? Evlenmek üzereyim şu an ayrılmayı düşünüyorum. Ona da acı çektirmek istemiyorum artık... Kafayı yiyorum sanki benim için herşey bitti gibi..

selam arkadaşlar cin1 için maalesef ne yaptıysam bir sonuç alamadım 1 yıl önce doğal tedavi uzmanı Mehmet özkan beyden bunun tedavisini uyguladık tamamen geçti bir daha çıkmadı şuana kadar dilerseniz sizde görüşebilirsiniz sayfası googleden doğal tedavi uzmanı Mehmet özkan yazıncada ulaşabilirsiniz yada www.izahet.org tıklayın ulaşırsınız telefonu sitesinden alabilirsiniz tavsiye ediyorum..

çok teşekkür ederim özlem yarın müracaat edeyim kullanıp sonuçları yazarım kızlar

kuzum leep islemini nerede yaptirdin sorabilirmiyim? doktorun kimdi birde. ?

merhaba doktorun kim acaba testlerini nerede yaptirdin? tip 16 olduguna eminmisin?

morelini bozacak birsey yok cin1 cin2 bunlar zamanla vucuddan atilabilen virusler. grip gibi dusun. multivitamin al her gun bi tane. birde bee propolis.. fisek gibi olursun :)

biopsi yapilmadan, kolposkopi esnasinda direkt, leep kazima islemi yapilan varmi aranizda? leep patoloji sonucunuz ne cikti? paylasirsaniz sevinirim arkadaslar…
bende tecrubemi paylasacagim sizinle.. sorabilirsiniz..

memnun kaldin mi peki doktorundan. ? adini google da yazdigimda en cok estetik islemi yaptigindan soz ediyor bu doktorun ama.. ?

Yanlışın var sanırım. Jinekolojik onkoloji de prof. kendisi. Hacettepe hastanesi Selçuk tuncer diye arattır google'da.

memnun kaldım, tavsiye ederim.

Öncelikle geçmiş olsun. Benim bildiğim kadarı ile HPV virusunu güçlü bağışıklık sistemleri yenebiliyor. Konusunda uzman bir doktorla iletişime geçip öncelikle bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi tavsiye ederim.

Zaten doktorunuz sizi gerekli şekilde yönlendirecektir. Geçmiş olsun.

Yanlışın var sanırım. Jinekolojik onkoloji de prof. kendisi. Hacettepe hastanesi Selçuk tuncer diye arattır google'da.

memnun kaldım, tavsiye ederim.

ok simdi yine arattirdim. evet jinekolog ama diger estetik islemlerini de yapiyormus sanirim tek bi dalla ugrasmiyor. cok tesekkurler paylasimin icin.

kesinlikle katiliyorum bagisiklik sistemi ile dogru orantili bi virus bu. sonucta atlatilabilir. doktorlarin bu konuda bilincli olduklarini dusunmuyorum. cunki hemen hemen hepsi kazanacagi paranin pesinde olduklari icin hastayi direkt ameliyata yonlendirmekten kacinmiyorlar.. bu da bizler icin aci bi gercek.
sizin tecrubeniz nedir? hpv gecmisiniz? leep yada cin rastlanildimi sizde? atlattinizmi ? paylasirsaniz seviniriz..

uzun zaman onceki bu yazini okuyunca son durumunu merak ettim. her hangi bir risk tasiyomusun yada tamamen kurtuldunmu bu virusten/ ?

morelini bozacak birsey yok cin1 cin2 bunlar zamanla vucuddan atilabilen virusler. grip gibi dusun. multivitamin al her gun bi tane. birde bee propolis.. fisek gibi olursun :)

Teşekkür ederim mesajı yeni gördüm. Hatta kazayla gördüm. İnşallah dedikleriniz gerçek olur hepimiz için.. İyi geceler..

Canım son durumun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…