merhaba arkadaşlar ben bir şey sorcam,
bende cin1 teşhis edilmişti 6 ay önce ve bi hafta önce kontrol amaçlı ve bebek istediğimiz için yine doktoruma gitmiştim yapılan smear sonucunda doktorum aradı ve daha ileri bir şeylerin olduğunu ve yine biyopsi yapmamız gerektiğini söyledi 6 ay öncede biyopsi yapılmıştı. şimdi cin1 6 ay gibi kısa zamanda bu kadar ilerler mi? ödüm kopuyor reglim bitince gidicem doktora ayrıca allahtan doktorum jinekolojik onkoloji dalında uzman ama yinede korkuyorum sonuçlardan.
merhaba sevgili BaByGiRl74,
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için aslında biliyorum ama insan yinede endişeleniyor. burda okudukça gördükçe rahatladım tekrar saol sen nereye kime gidiyorsun bilmiyorum ama ben anadolu sağlığa gidicem şimdilik memnunum doktorumdan da işte hayırlısı. aslında cin2 yada 3 olması normalde bu kadar hızlı olması şaşırttı beni iki ay önce cin1le uyumluyken birden uuf neyse şişirmiyim kafanızı. saol ilgilendiğin için. cümlemizin şifa bulması dileğiyle.
merhaba sevgili BaByGiRl74,
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için aslında biliyorum ama insan yinede endişeleniyor. burda okudukça gördükçe rahatladım tekrar saol sen nereye kime gidiyorsun bilmiyorum ama ben anadolu sağlığa gidicem şimdilik memnunum doktorumdan da işte hayırlısı. aslında cin2 yada 3 olması normalde bu kadar hızlı olması şaşırttı beni iki ay önce cin1le uyumluyken birden uuf neyse şişirmiyim kafanızı. saol ilgilendiğin için. cümlemizin şifa bulması dileğiyle.
bebegım sımdı yapıcan sey bence ılk olarak once gardesıl dııl cerwılax ın rahım kanserının ılerkı donemlerıne gore ılerlemsın engellemk ıcın ası ol cunku gardesıl bulusatıktan sona etkı wermıo cerwılax ol daha sona ılacla tedawı yontemı olan bısıyı amelyta cewırmeye grek oldunu sanmıorum kı amleyat gbı onemlı bısıyı 5 6 dr danısmalısın ama ılac tedawısı war bu durumun bunuda unutma ıyı dusun sakın ol derım aynısı bısdede wwarrr cunku we ılerleeyen safası
sidelya evt banada doktorum aşıyı önerdi lakin ben yeni doğum yaptım.bebek emziriyorum önce bebeği sütten kesmek gerekiyormuş.ben 1. doğumumdan sonra rahim yaralarım bir türlü kapanmadı yakma ve dondurma işlemi çok sayıda ilaç tedavisi gördüm ama olmadı.çünkü hamilelik diyabetim vardı yaralarım iyileşmedi.doktorlar yeni doğum yapıp emziren annenin bu virüsü kapması bağışıklığının zayıflığını gösterir dedi.risk faktörüm yüksekmiş yani.6 ayda bir rutin kontrollerimide yaptırıyorum yıllardır.5 ay önce temizdi.ama 9 haziranda çapadaki hoca ne diyecek bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?