Smear Testi.

kediannesi0

Aktif Üye
Pro Üye
14 Aralık 2024
1.415
3.798
48
Arkadaşlar ben ilk kez 3 gün önce smear testi verdim. Sonuçlar ne zaman çıkar? Ve bu teste hangi hastalıklara bakılıyor? Doktor yaşımı sordu söyleyince smear de aldı. Acaba bir şey mi gördü muayene de ondan mı aldı? 😔 asistana hastadan smear de alalım dedi, asistan Hpv de alıyor muyuz hocam dedi, doktor da hayır gerek yok rahim temiz duruyor dedi. Yine de korktum. Çok cahilce sorular sordum belki ama hshshshshd stresimi mazur görün. (devlet hastanesinde alındı.)

25 günlük adet gecikmemden ötürü Tarlusal kullandım bugün biteli 4 gün oldu ama adet olamadim.dun Drum rahim duvarı çok kalınlaşmış dedi korkuyorum bilgisi olanlar yazabilirmi

Evet evliyim. Bundan sonra bende veririm sık sık önemli bir testmiş
Bende dün smear testi verdim sizin sonuç çıktı mı. Ben 20 gündür lekelenme şikayeti ile gittim. Rahim ağzı ve yumurtalılar temiz dedi hormon istedi. Daha önce smear testi verdin mi diye sordu hayır dedim smear testi aldı benden ama lekelenmem devam ettiği için çubukta kan vardı. Bende devlette verdim. Çok hijyenik bir ortam gibi gelmedi bana

25 günlük adet gecikmemden ötürü Tarlusal kullandım bugün biteli 4 gün oldu ama adet olamadim.dun Drum rahim duvarı çok kalınlaşmış dedi korkuyorum bilgisi olanlar yazabilirmi
Rahim duvaı regl olmadığınız için kalınlaşmıştır. Merak etmeyin adetle birlikte rahim eski haline döner

Geçen sene ben de farklı bir şey için gittim. Evli olduğumu söyleyince direkt smear aldılar. Bir şey gördükleri için degil yani korkmayın. Cinsel olarak aktif kadınların 3 yılda bir smear, 5 yılda bir hpv testi vermesi gerekiyor. Genel bir tarama bu. Bana sonuçlar 15 gün içinde çıkar dediler benim 5 günde çıktı. Negatif olduğunda daha hızlı çıkıyor sanırım.

Hangi hastaneydi acaba? Annemin sonucu 1 aydır çıkmıyor da
besiktas sait ciftciydi. 30 - 40 - 50 oyle bir seydi. ben yogun oldugumdan unutmusum dort ay sonra anca vakit bulabilip de gittim:)
siz de bekleyin cikar elbet. patoloji kisminda görünüyor edevlette. arasira kontrol edin- gelir elbet
insallah guzel cikar sonuclariniz

besiktas sait ciftciydi. 30 - 40 - 50 oyle bir seydi. ben yogun oldugumdan unutmusum dort ay sonra anca vakit bulabilip de gittim:)
siz de bekleyin cikar elbet. patoloji kisminda görünüyor edevlette. arasira kontrol edin- gelir elbet
insallah guzel cikar sonuclariniz
Sadi konukta verdi annemde ama henüz çıkmadı tesirgin olduk geç olursa diye. Teşekkür ederim

Sadi konukta verdi annemde ama henüz çıkmadı tesirgin olduk geç olursa diye. Teşekkür ederim
yok ya bazi hastanelerde laboratuvar olmadigindan baska yere gidiyor falan uzuyor. benim hastanede de yoktu mesela seyrantepe etfale gitmis oradan cikti belge- oncekilerden daha uzun sürdü. sizde de muhtemelen oyledir. yoksa sonuc iyi ya da kötü gec cikmasiyla alakasi yok ki sonucta onlar sonuçları yaziyorlar şu şu görüldü ya da görülmedi diye. olumsuz seyler varsa sonra baska tahliller yapiliyor. o yuzden endişelenmeyin, gec cikmasi sonucundan ötürü degildir

Son düzenleme:
Annemle 2 ay önce gitmiştik hastaneye. O da smear testi verdi, doktor sonuçlar için 50 gün sonra gel dedi. E nabızda normalde patoloji kısmında çıkması lazım bunu bir arkadaşım söylemişti bana. Ama bakıyorum hâlâ bir şey görünmüyor. Hastaneye gidince bakıcaz artık

Bende dün smear testi verdim sizin sonuç çıktı mı. Ben 20 gündür lekelenme şikayeti ile gittim. Rahim ağzı ve yumurtalılar temiz dedi hormon istedi. Daha önce smear testi verdin mi diye sordu hayır dedim smear testi aldı benden ama lekelenmem devam ettiği için çubukta kan vardı. Bende devlette verdim. Çok hijyenik bir ortam gibi gelmedi bana
Merhaba henüz çıkmadı ama dün gidip sordum merakımdan. 1 ayı geçiyor sonucun çıkması dedi.

Geçen sene ben de farklı bir şey için gittim. Evli olduğumu söyleyince direkt smear aldılar. Bir şey gördükleri için degil yani korkmayın. Cinsel olarak aktif kadınların 3 yılda bir smear, 5 yılda bir hpv testi vermesi gerekiyor. Genel bir tarama bu. Bana sonuçlar 15 gün içinde çıkar dediler benim 5 günde çıktı. Negatif olduğunda daha hızlı çıkıyor sanırım.
Dün gittim sordum. araştırma hastanesinde vermiştim ben. Doktor 1 ayı geçiyor maalesef dedi sonuçlar için

Geçen sene devlette smear verdim 10 günde çıkmıştı sonuç. Geçen ayda ketem de verdim bunu bilmiyordum daha detaylı bakılıyormuş sağlık ocağından bilgi vermişlerdi.

Geçen sene devlette smear verdim 10 günde çıkmıştı sonuç. Geçen ayda ketem de verdim bunu bilmiyordum daha detaylı bakılıyormuş sağlık ocağından bilgi vermişlerdi.
Yani benden rutin diye almışlar. 1 aydan fazla çıkması beni üzdü. Allah korusun kötü bir şey çıksa çok uzun bir süreçmiş ilerler Allah korusun

Back
X