- 27 Aralık 2024
- 10
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi buket almada
-
Rahime zarar veren bir işlem mi bir bilginiz var mı birde biyopsi sonrası herhangi bir ilaç kullandınız mı bana bir şey reçete edilmedi biraz tedirginim.7.gunumdeyim lekelenmeler dışında bir problemim yok ama ilk zamanlar ufak et parçaları ile beraber mukus gibi kan gelmişti..benim biyopsim temiz geldi 6 ay sonra geri çağırıyorlar kontrol için
Benım cin1 geldi malesef ama HPV testim negatifbenim biyopsim temiz geldi 6 ay sonra geri çağırıyorlar kontrol için
Bende oldum ilaç vermiyorlar zaten ben aneztezi olmada biyopsi oldum. 1 2 gün hafif kanama oluyor çok az. 1 ay boyunca cınsel ilişki yasak oluyor vajınal dus vs yasak dedi bana doktorum. İlişkide mutlaka 2 ay boyınca kondom ile olsun dedi.Rahime zarar veren bir işlem mi bir bilginiz var mı birde biyopsi sonrası herhangi bir ilaç kullandınız mı bana bir şey reçete edilmedi biraz tedirginim.7.gunumdeyim lekelenmeler dışında bir problemim yok ama ilk zamanlar ufak et parçaları ile beraber mukus gibi kan gelmişti..
Ahhhh... 25 yaşındayımMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 hafta önce vermiş oldugum smear ve HPV testi sonucu geldi. HPV negatif ama smear testinde sorun cıktı. Hemen jinekoloji ve onkoloji prof dr a randevu alıp gıttık. Önce rahime baktı inceledi kolposkopik biyopsi yani rahımden parça alınması gerektiğini söyledi.. Anestezi olmadan da yapabılıyorız dedi. Çok korkarak yaptımayı kabul ettım korktuğum gıbı olmadı çok agrı vs hissetmedim. Benimle sohbet ederek konuşarak parçaları aldı. Sımdı biyopsi sonucu beklıyorum. HPV asısı olacağım 3 doz önerdi doktorum. Sıze sorum smear testi sorunlu olup biyopsisi temiz gelen oldu mu ? Bu süreç beni çok yıprattı. Kanser değilsin ama tedavi olman gerekıyor kı ilerde kanser olabilecek hücreler var rahımde dedi. Sonucu beklıyoruz.
Korkma korkulacak birşey degıl. Ben aneztezi olmadan oldum ve adet agrosı gıbı düşün. Bir an önce yaptır ki geç kalmaAhhhh... 25 yaşındayımbendende parça istendı çok korkuyorum
Ben çok baktım ama görünmüyor. Doktora gıdıp soruyorsunArkadaşlar biyopsi sonucunuz e-nabızda görülüyor mu?Yoksa doktor arayıp mı haber veriyor?
Korkma korkulacak birşey degıl. Ben aneztezi olmadan oldum ve adet agrosı gıbı düşün. Bir an önce yaptır ki geç kalma
Bende o internette yazan yorumları okuduktan sonra ayaklarım tıtreye titreye gıttım amaa korktuğum gıbı olmadı. Belkıde hocanın elı hafıftı bilemiyorum. Hangi şehir desin canmben internetten izledım birde.şimdi travma olrk kaldı o aletler felan. Ama benim sonucta küretaj işlemide uygundur 4 adette biyopsi diyoo. Küretaj denilen şeye anestesiz dayanmak olmaz diye düşünüyorum. Yorumlara bbaktıgımfa sadece parça aldırmann inanılmaz ölüm gibi bişey olduğunu belirtmişler sürekli oysaki.
Ben izmirdeyim. En yakın zamanda yaptır kı sonuca göre tedavin hemen yapılsın. Bende cın1 çıktı kriyoterapi oldum. Hob asısda oluyorum. HPV ne cıktı sende pozitif misinElazığ
Bende sıgıl vs yok HPV testımde negatif. Rutın smear vermek için gittim neler cıktı. Allah beterinden korusun.Ben pozitif HSIL olarak geldi. Bende kriyoterapi oldm siğillerle fayda etmedi bir kısmı yakıldı. Aşımın tez dozunu oldm 2. Ci nisanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?