Smear testi sonucu

Esmrld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
320
159
27
Merhaba hanimlar 1 sene once smear testi yaptirdim doktor istedi ama gidip almadim 1 ay once baska bi doktorda alttan muane yapinca gerekli dedi tahlilimi aldim ama doktorum yoktu gosteremedim metaplastik hucre pozitif diyo netten okadar baktim anladim pzt gunu gidicem ama merak ediyorum bilen varmi?

Anlayan kimse yokmu

Canım büyük ihtimal yara var rahim ağzında doktor o yüzden smear istemiştir. Metaplastik hücre tam bilmemekle beraber anormal hücre galiba . Ama korkulacak bir durum olduğunu sanmiyorum
Benimde sonucum pazartesi çıkıyor ve ben kendimi şimdiden hazırladım . Benim doktorum kanser riskinin yüksek olduğunu yüz ifadesiyle net bir şekilde belli etti

Çok geçmiş olsun canım benim doktorumda şupelendi iki doktorda yani bakalım hayiŕlisi insallah sendende güzel haberler alırız

Çok geçmiş olsun canım benim doktorumda şupelendi iki doktorda yani bakalım hayiŕlisi insallah sendende güzel haberler alırız
İnşallah canım sonucum çıkıyor yarın ama doktorum izinde ağustosta gosterebilecegim . O zamana kadar sonucu alsam mı almasam mi bilemedim canini sıktığını degmez diyo eşim .

İnşallah canım sonucum çıkıyor yarın ama doktorum izinde ağustosta gosterebilecegim . O zamana kadar sonucu alsam mı almasam mi bilemedim canini sıktığını degmez diyo eşim .
Bence al aile hekimine goster ne olur ne olmaz insallah canini sıktığınla kalirsin

Bence al aile hekimine goster ne olur ne olmaz insallah canini sıktığınla kalirsin
Canım aile hekimim nerde hiç bilmiyorum özel e gidiyoruz eşimle sürekli. Çocuk tedavisine baslayacaktik bu çıktı işte

Canım aile hekimim nerde hiç bilmiyorum özel e gidiyoruz eşimle sürekli. Çocuk tedavisine baslayacaktik bu çıktı işte
Her iste bir hayır vardır sağlık ocağindaki aile hekimine goster insallah bisey yoktur cocugun yokmu hic

Her iste bir hayır vardır sağlık ocağindaki aile hekimine goster insallah bisey yoktur cocugun yokmu hic
Yok canım iki yıl olcak ilk başlarda istemedik ama olsa da yok demeyiz dedim hep rabbim nasip etmedi .vardır bir hayr

Insallah temiz cikar tez zamanda cocuk sahibi olursun
Yok canım iki yıl olcak ilk başlarda istemedik ama olsa da yok demeyiz dedim hep rabbim nasip etmedi .vardır bir hayr
sallah

Canım inşallah tertemiz çıkar sonuçların ama unutma ki doktorlar acımasız dir. Kendini herseyede hazirla. orda duyacaklarina sağlam dur . Herşeyin çaresi var .

Canım inşallah tertemiz çıkar sonuçların ama unutma ki doktorlar acımasız dir. Kendini herseyede hazirla. orda duyacaklarina sağlam dur . Herşeyin çaresi var .
Teşekkur ederim kendimi hazirladim herseye indallah birsey yoktur ama varsada hersey Allahtan

Evet bir tane kizim var tahlilimde temiz cikti cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…