Canım büyük ihtimal yara var rahim ağzında doktor o yüzden smear istemiştir. Metaplastik hücre tam bilmemekle beraber anormal hücre galiba . Ama korkulacak bir durum olduğunu sanmiyorumMerhaba hanimlar 1 sene once smear testi yaptirdim doktor istedi ama gidip almadim 1 ay once baska bi doktorda alttan muane yapinca gerekli dedi tahlilimi aldim ama doktorum yoktu gosteremedim metaplastik hucre pozitif diyo netten okadar baktim anladim pzt gunu gidicem ama merak ediyorum bilen varmi?
Çok geçmiş olsun canım benim doktorumda şupelendi iki doktorda yani bakalım hayiŕlisi insallah sendende güzel haberler alırızCanım büyük ihtimal yara var rahim ağzında doktor o yüzden smear istemiştir. Metaplastik hücre tam bilmemekle beraber anormal hücre galiba . Ama korkulacak bir durum olduğunu sanmiyorum
Benimde sonucum pazartesi çıkıyor ve ben kendimi şimdiden hazırladım . Benim doktorum kanser riskinin yüksek olduğunu yüz ifadesiyle net bir şekilde belli etti
İnşallah canım sonucum çıkıyor yarın ama doktorum izinde ağustosta gosterebilecegim . O zamana kadar sonucu alsam mı almasam mi bilemedimÇok geçmiş olsun canım benim doktorumda şupelendi iki doktorda yani bakalım hayiŕlisi insallah sendende güzel haberler alırız
Bence al aile hekimine goster ne olur ne olmaz insallah canini sıktığınla kalirsinİnşallah canım sonucum çıkıyor yarın ama doktorum izinde ağustosta gosterebilecegim . O zamana kadar sonucu alsam mı almasam mi bilemedimcanini sıktığını degmez diyo eşim .
Canım aile hekimim nerde hiç bilmiyorum özel e gidiyoruz eşimle sürekli. Çocuk tedavisine baslayacaktik bu çıktı işteBence al aile hekimine goster ne olur ne olmaz insallah canini sıktığınla kalirsin
Her iste bir hayır vardır sağlık ocağindaki aile hekimine goster insallah bisey yoktur cocugun yokmu hicCanım aile hekimim nerde hiç bilmiyorum özel e gidiyoruz eşimle sürekli. Çocuk tedavisine baslayacaktik bu çıktı işte
Yok canım iki yıl olcak ilk başlarda istemedik ama olsa da yok demeyiz dedim hep rabbim nasip etmedi .vardır bir hayrHer iste bir hayır vardır sağlık ocağindaki aile hekimine goster insallah bisey yoktur cocugun yokmu hic
Canım naptın gittin mi doktoraHer iste bir hayır vardır sağlık ocağindaki aile hekimine goster insallah bisey yoktur cocugun yokmu hic
sallahYok canım iki yıl olcak ilk başlarda istemedik ama olsa da yok demeyiz dedim hep rabbim nasip etmedi .vardır bir hayr
Canım naptın gittin mi doktora
[/Q yarim saat sonra ogrenicem insallah
Teşekkur ederim kendimi hazirladim herseye indallah birsey yoktur ama varsada hersey AllahtanCanım inşallah tertemiz çıkar sonuçların ama unutma ki doktorlar acımasız dir. Kendini herseyede hazirla. orda duyacaklarina sağlam dur . Herşeyin çaresi var .
Öyle canım herşey Allah'tan varsa yaşayacak zamanımız yaşarız . Canım senin çocuğun varmiTeşekkur ederim kendimi hazirladim herseye indallah birsey yoktur ama varsada hersey Allahtan
Çok sevindim canım :)Evet bir tane kizim var tahlilimde temiz cikti cok sukur
Insallah darisi basinaÇok sevindim canım :)
Sonuçlar çıktı ama e nabizda gözükmüyor canım ayın birinde ogrenicem inşallah . Yazarim ogreninceInsallah darisi basina
Insallah temiz cikar bekliyorum cevabiniSonuçlar çıktı ama e nabizda gözükmüyor canım ayın birinde ogrenicem inşallah . Yazarim ogrenince