• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smear testi sonucu

Özelde yakyirdim canım .direk doktorum aldı yaktı resmen ben sadece kontrol ve sonuçlar için gitmiştim bide :)) açıyor benim acı esigim düşük galiba baya acıdı yada yaram çok büyük o yüzdende olabilir
Cok uzun suruyomu devlette gerekmedikce yapmiyolarmis ben yakmak icin hala hastanelerde surunuyorum:işsiz:

Cok uzun suruyomu devlette gerekmedikce yapmiyolarmis ben yakmak icin hala hastanelerde surunuyorum:işsiz:
Normal boyutta bir kaç dk Ka sürüyor benim ki baya büyüktü bide çok kasildim istemsizce doktor baya ugrasti yaranın hepsini yakmak için 8 9 dk surdu

Normal boyutta bir kaç dk Ka sürüyor benim ki baya büyüktü bide çok kasildim istemsizce doktor baya ugrasti yaranın hepsini yakmak için 8 9 dk surdu
Cok gecmis olsun ya umarim benimkinide yakarlae

Bence yakmasını istemeyin yakma dediği şey koterle o kısmı geciyor, enfeksiyon kapabilir kalıcı olabilir riskleri var hayatınızı etkilemiyorsa takmayın
Malesefki hayatimi cok etkiler her gece acaba esimden nasil kurtulsam die dusunuyorum cunku canim cok yaniyo :KK43:

Back