- 26 Mart 2019
- 320
- 159
- 27
Canım naptin sonuclarin nasil cikti gosterdinmiSonuçlar çıktı ama e nabizda gözükmüyor canım ayın birinde ogrenicem inşallah . Yazarim ogrenince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım naptin sonuclarin nasil cikti gosterdinmiSonuçlar çıktı ama e nabizda gözükmüyor canım ayın birinde ogrenicem inşallah . Yazarim ogrenince
Yok canım ayın birini bekliyorumCanım naptin sonuclarin nasil cikti gosterdinmi
Insallah temiz cikar cok merak ettimYok canım ayın birini bekliyorum
İnşallah canım ama benim pek umudum yokInsallah temiz cikar cok merak ettim
Canim neden öyle dedi peki ne gibi belirtin vardidaCanım büyük ihtimal yara var rahim ağzında doktor o yüzden smear istemiştir. Metaplastik hücre tam bilmemekle beraber anormal hücre galiba . Ama korkulacak bir durum olduğunu sanmiyorum
Benimde sonucum pazartesi çıkıyor ve ben kendimi şimdiden hazırladım . Benim doktorum kanser riskinin yüksek olduğunu yüz ifadesiyle net bir şekilde belli etti
Canım benim uzun süredir akintim vardı beyaz peynir kesiği gibi olduğu durumlarda oldu. Ama ara kanamam hiç olmadı. Yanma ve kaşıntı da eşlik ediyordu ama ben hep mantar vardır diyodum ki ilk doktorumda öyle dedi. Şuan gittiğim doktor zorla Altan muayene etti desem yeridir :) iyi kide etmiş yara varmış baya büyük . Akıntıda oradan kaynakliymis. Yüz ifadesi düştü bı anda zaten. Eş muane ye alinmiyorken benim eşimi çağırdı .baya stresli bir surecCanim neden öyle dedi peki ne gibi belirtin vardida
Bu doktorlar zaten direkt kötüyü söyleyip insanin canini sıkıolar biseu deyimmi hicbiseyin yoktur banada bi dr rahim agzinda yara var dedi baska.bi dr a gittim öyle bisey yok dedi.ailende öyle bi durum yoksa özellikle annende teyzende falan bosuna korkutma kendini.vajinit cikar büyük ihtimalle.Canım benim uzun süredir akintim vardı beyaz peynir kesiği gibi olduğu durumlarda oldu. Ama ara kanamam hiç olmadı. Yanma ve kaşıntı da eşlik ediyordu ama ben hep mantar vardır diyodum ki ilk doktorumda öyle dedi. Şuan gittiğim doktor zorla Altan muayene etti desem yeridir :) iyi kide etmiş yara varmış baya büyük . Akıntıda oradan kaynakliymis. Yüz ifadesi düştü bı anda zaten. Eş muane ye alinmiyorken benim eşimi çağırdı .baya stresli bir surec
Ailede yok canım ama kadın iyice baktı ya gözle görüldüğüne göre var demekkiBu doktorlar zaten direkt kötüyü söyleyip insanin canini sıkıolar biseu deyimmi hicbiseyin yoktur banada bi dr rahim agzinda yara var dedi baska.bi dr a gittim öyle bisey yok dedi.ailende öyle bi durum yoksa özellikle annende teyzende falan bosuna korkutma kendini.vajinit cikar büyük ihtimalle.
Canım doktordan geldim bir oh ne dedim sana yazıyorum şimdide sonuçlar temiz geldiInsallah temiz cikar cok merak ettim
Canim bak gördünmü kendini bosuna üzdün bazi dr lar gaddar olabiliyo böyleCanım doktordan geldim bir oh ne dedim sana yazıyorum şimdide sonuçlar temiz geldi
Aslında doktorum gaddar değil çok güler yüzlü ama yara orta boyu çok geçmiş olması onunda benide korkuttu . Zaten direk yaktı bugün adet bitim günü nasılsa yakalim dedi yaktı . Hiç agriymiyor diyenlere içimden nelerr Nedim bir bilsen :)))Canim bak gördünmü kendini bosuna üzdün bazi dr lar gaddar olabiliyo böyle
Hahah olsun canim bununla gecmis olsun insallah :) cocuk düşünüyormusun bilmiyorum gebe kalmayida etkiler bu yara benim dr umda demisti.Aslında doktorum gaddar değil çok güler yüzlü ama yara orta boyu çok geçmiş olması onunda benide korkuttu . Zaten direk yaktı bugün adet bitim günü nasılsa yakalim dedi yaktı . Hiç agriymiyor diyenlere içimden nelerr Nedim bir bilsen :)))
Sordum engel değil ama etkisi vardır dedi . Doktor .şimdi kontrolden sonra aşılama yapacak inşallah ama ben önce tüplere bakın diyorum olmazsa bakarız diyor :) ben mi salağım doktor mu uyanık bilemedim :))) esimde aşılama hiç istemiyor . Hayal gücü çok geniş sağolsun spermler karışır diye korkuyor :)Hahah olsun canim bununla gecmis olsun insallah :) cocuk düşünüyormusun bilmiyorum gebe kalmayida etkiler bu yara benim dr umda demisti.
Doktor cok uyanik bence :)) devletemi gidiosun özelemi bilmiyorum ama devlette hsg cekmeden asla asilama yapmiolar cünkü tüpler tikaliysa zaten tutmaz.bide asilamanin sansi cok düsük.bende yaptirrdim asilama tutmadi.1 ay sonra normal yolla hamile kaldim bos gebelik oldu ama oldu (zügürt tesellisi)Sordum engel değil ama etkisi vardır dedi . Doktor .şimdi kontrolden sonra aşılama yapacak inşallah ama ben önce tüplere bakın diyorum olmazsa bakarız diyor :) ben mi salağım doktor mu uyanık bilemedim :))) esimde aşılama hiç istemiyor . Hayal gücü çok geniş sağolsun spermler karışır diye korkuyor :)
Cok sevindim canım bak bosuna uzuldun okadar insallah kisa sure sonra baska mujdeli haberlerini de alirizCanım doktordan geldim bir oh ne dedim sana yazıyorum şimdide sonuçlar temiz geldi
Yara yakilinca agriyomu banada yapicaklar cok korkuyorum bide ozeldemi devlettemi yaptinAslında doktorum gaddar değil çok güler yüzlü ama yara orta boyu çok geçmiş olması onunda benide korkuttu . Zaten direk yaktı bugün adet bitim günü nasılsa yakalim dedi yaktı . Hiç agriymiyor diyenlere içimden nelerr Nedim bir bilsen :)))
Özel canım devlette ilgilenmiyorlar ki mubarekler. Eşimle birkez gittik bı daha devlete git demedi bana :))) önüne gelen giriyor doktor dinlemeden ilaç yazıyor vs. Bende aşılama istemiyorum tüp bebek istiyorum direk bekliyecek sabrım hiç kalmadıDoktor cok uyanik bence :)) devletemi gidiosun özelemi bilmiyorum ama devlette hsg cekmeden asla asilama yapmiolar cünkü tüpler tikaliysa zaten tutmaz.bide asilamanin sansi cok düsük.bende yaptirrdim asilama tutmadi.1 ay sonra normal yolla hamile kaldim bos gebelik oldu ama oldu (zügürt tesellisi)
İnşallah canım şuan bir buçuk ayi gozd n çıkardım mecbur . İnşallah bir buçuk iki ay sonra bende sabırsızlıkla beklicem bakalım hayırlısı :))Cok sevindim canım bak bosuna uzuldun okadar insallah kisa sure sonra baska mujdeli haberlerini de aliriz
Özelde yakyirdim canım .direk doktorum aldı yaktı resmen ben sadece kontrol ve sonuçlar için gitmiştim bide :)) açıyor benim acı esigim düşük galiba baya acıdı yada yaram çok büyük o yüzdende olabilirYara yakilinca agriyomu banada yapicaklar cok korkuyorum bide ozeldemi devlettemi yaptin