Hpvden dolayı mı orasını bilemiyorum ancak sizin rahiminizde anormal hücreler çıkmış ondan dolayı onkolojiye yönlendirilmişsiniz inşallah kötü bir şey yokturArkadaşlar yaklaşık 2 en fazla 3 ay önce siğili olan biriyle beraber oldum korunmadık. Sonradan ögrendim siğili olduğunu. Smear testi yaptırdım gecen hafta gelen sonuc LSIL (DÜŞÜK DERECELİSKUAMÖZ İNTTRAEPİTELYAL LEZYON, HPV ETKİSİ) bugun gittim hpv için tekrar test oldum onkolojiye yönlendirildim. Çok korkuyorum LSIL sonucunda sizlerde ne sonuc cıktı tedavı surecınız ne oldu yaşayanlar yazabilir mi çok kötüyüm. Moralimi iyi tutmam gerek evet farkındayım ama alıkoyamıyuyorum kendıme maalesef. 28 yaşındayım bu arada
Evet smear testimin sonucu bu cıktı cok korkuyorumH
Hpvden dolayı mı orasını bilemiyorum ancak sizin rahiminizde anormal hücreler çıkmış ondan dolayı onkolojiye yönlendirilmişsiniz inşallah kötü bir şey yoktur
Merhaba hpv ne geldi. 3 ayda rahim ağzında lsil yapacağını sanmıyorum önceden hpv yüksek risklilerden biri pozitifse zamanla o rahim ağzında değişiklik yapmıştır, aşı oldunuz mu?Arkadaşlar yaklaşık 2 en fazla 3 ay önce siğili olan biriyle beraber oldum korunmadık. Sonradan ögrendim siğili olduğunu. Smear testi yaptırdım gecen hafta gelen sonuc LSIL (DÜŞÜK DERECELİSKUAMÖZ İNTTRAEPİTELYAL LEZYON, HPV ETKİSİ) bugun gittim hpv için tekrar test oldum onkolojiye yönlendirildim. Çok korkuyorum LSIL sonucunda sizlerde ne sonuc cıktı tedavı surecınız ne oldu yaşayanlar yazabilir mi çok kötüyüm. Moralimi iyi tutmam gerek evet farkındayım ama alıkoyamıyuyorum kendıme maalesef. 28 yaşındayım bu arada
Siğiliniz var mıydı?Evet smear testimin sonucu bu cıktı cok korkuyorum
hayır aşı olmadım daha önce hpv sonucum cıksın dıye beklıyorumMerhaba hpv ne geldi. 3 ayda rahim ağzında lsil yapacağını sanmıyorum önceden hpv yüksek risklilerden biri pozitifse zamanla o rahim ağzında değişiklik yapmıştır, aşı oldunuz mu?
hayır hiç siğilim çıkmadıSiğiliniz var mıydı?
2/3 ay lsıl için cok erken, daha önce korunmasız ilişkiniz olduysa ondan da kapmıs olabilirsiniz. hpv aşisi için sonucu beklemeyin zaten muhakkak olun.Arkadaşlar yaklaşık 2 en fazla 3 ay önce siğili olan biriyle beraber oldum korunmadık. Sonradan ögrendim siğili olduğunu. Smear testi yaptırdım gecen hafta gelen sonuc LSIL (DÜŞÜK DERECELİSKUAMÖZ İNTTRAEPİTELYAL LEZYON, HPV ETKİSİ) bugun gittim hpv için tekrar test oldum onkolojiye yönlendirildim. Çok korkuyorum LSIL sonucunda sizlerde ne sonuc cıktı tedavı surecınız ne oldu yaşayanlar yazabilir mi çok kötüyüm. Moralimi iyi tutmam gerek evet farkındayım ama alıkoyamıyuyorum kendıme maalesef. 28 yaşındayım bu arada
bugun HPV sonucum çıktı. HPV39 sanırım kolposkopi yapacak diye düşünüyorum. Çok korkuyorum acaba acılı bir işlem mi2/3 ay lsıl için cok erken, daha önce korunmasız ilişkiniz olduysa ondan da kapmıs olabilirsiniz. hpv aşisi için sonucu beklemeyin zaten muhakkak olun.
Özelde değil araştırma hastanesinde devam ediyorum sürecime. Bugün görüştüm doktorla bugün kolposkopi yapabiliriz dedi ama ben regl oldugum ıcın yaptıramadım. Haftaya bir güne verdi. Gelmeden önce ağrı kesici iç dedi korkuyorumsmearden bir farkı yok doktorun tecrübesi ve ekipmanına bağlı olarak. özelde olacaksanız zaten hiç korkmayın, anestezi de almanıza hiç gerek yok. agresif bi tip değil 39, 3 ayda cin 1 yapması beklenmez. fiyat aldınız mı kolposkopi için?
cin 3 gelse bile leep ile devam edersiniz yolunuza. endişe etmeyin hiçÖzelde değil araştırma hastanesinde devam ediyorum sürecime. Bugün görüştüm doktorla bugün kolposkopi yapabiliriz dedi ama ben regl oldugum ıcın yaptıramadım. Haftaya bir güne verdi. Gelmeden önce ağrı kesici iç dedi korkuyorumsemar sonucu LSIL acaba kolposkopide daha sonradan CIN3 olarak cıkar mı bilmiyorum. Bunu yaşayanlar olmuş sanırım Doktorum bugun bu 2 sene sonra vucudundan atılacak zaten dedi izleyeceğiz dedi tabi daha kolposkopiye bakmadan yaptı bu yorumu
Bi yandan kendimi böyle rahatlatıyorum sonuçta bi tedavisi var diye. Bi yandan kkendime çok kızıyorum burada en büyük hata benim diye. Bir yandan ama hep uzun ve düzenli ilişkilerim oldu daha ne yapabilirdim diyorum sonra yapacağın şeyler vardı sen tercih etmedin diyorum iyice paranoyaya bağladım..cin 3 gelse bile leep ile devam edersiniz yolunuza. endişe etmeyin hiç
2 kez oldum hiç bişe hissetmedim.korkulacak bişey değil çözümü var sonuçta kurtuluruz umarım en kısa süre içindebugun HPV sonucum çıktı. HPV39 sanırım kolposkopi yapacak diye düşünüyorum. Çok korkuyorum acaba acılı bir işlem mi
Sizin hangi derecede hangi tipi var2 kez oldum hiç bişe hissetmedim.korkulacak bişey değil çözümü var sonuçta kurtuluruz umarım en kısa süre içinde
Merhaba 2 3 aylik bir seyden oturu hemen hucresel bozulma baslamasi cok cok dusuk bir ihtimal muhtemelen daha onceden hpv ile enfekte oldunuz o da rahim agzinizda degisikliklik yapmis olmali uzun suren bir surec hpv bulasindan sonra hemen hücresel bozulma olmaz zamanla olur. Lsil cin1 olur genelde tedaviye ihtiyac duyulmaz beklenir 1 yil gibi kendi kendine yok olur bagisikliginizi yuksek tutun stresi olabildigince elimine edinArkadaşlar yaklaşık 2 en fazla 3 ay önce siğili olan biriyle beraber oldum korunmadık. Sonradan ögrendim siğili olduğunu. Smear testi yaptırdım gecen hafta gelen sonuc LSIL (DÜŞÜK DERECELİSKUAMÖZ İNTTRAEPİTELYAL LEZYON, HPV ETKİSİ) bugun gittim hpv için tekrar test oldum onkolojiye yönlendirildim. Çok korkuyorum LSIL sonucunda sizlerde ne sonuc cıktı tedavı surecınız ne oldu yaşayanlar yazabilir mi çok kötüyüm. Moralimi iyi tutmam gerek evet farkındayım ama alıkoyamıyuyorum kendıme maalesef. 28 yaşındayım bu arada
merhaba, tesekkurler bilgi için smear testimde evet LSIL düşük dereceli yazıyor umarım kolposkopi sonucumdada aynı şekilde çıkar. AHCC aldım d vitamini takviyeisde kullanıyorum bakalım psikolojim cok bozuldu dusunmemeye calısıyorum ama sanırım zamanla alışıcam bunaMerhaba 2 3 aylik bir seyden oturu hemen hucresel bozulma baslamasi cok cok dusuk bir ihtimal muhtemelen daha onceden hpv ile enfekte oldunuz o da rahim agzinizda degisikliklik yapmis olmali uzun suren bir surec hpv bulasindan sonra hemen hücresel bozulma olmaz zamanla olur. Lsil cin1 olur genelde tedaviye ihtiyac duyulmaz beklenir 1 yil gibi kendi kendine yok olur bagisikliginizi yuksek tutun stresi olabildigince elimine edin
Cin 1 hpv 16 ve diğer yüksek risklilerden pozitifSizin hangi derecede hangi tipi var
Ne kadar sürede cin1 tanısı aldınız takip ediyor muydunuz doktorunuz ne önderi tedavi olarak