Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoru aradım sordum da enfeksiyon olsa söylerdim dedi bende bisey anlamış değilim bana da var gibi geldi ama doktor yok diyorEnfeksiyon var anladığım kadarıyla, kötü huylu hücre yokmuş negatif diyor
Aynı durumu ben de yaşadım, smearde buna benzer bir şeyler vardı ama doktor sadece mantar için ilaç vermişti. Çok önemli görmüyorlar herhalde bilemedim.Doktoru aradım sordum da enfeksiyon olsa söylerdim dedi bende bisey anlamış değilim bana da var gibi geldi ama doktor yok diyor
Peki ilacı kullandınız geçti mi bana da mantar ilacı verdi flucan gynolomexin gynoflor sizin akıntı şikayetiniz var miydi varsa geçti mi ?Aynı durumu ben de yaşadım, smearde buna benzer bir şeyler vardı ama doktor sadece mantar için ilaç vermişti. Çok önemli görmüyorlar herhalde bilemedim.
Kullandım evet, akıntı dışında şikayetim yoktu o zaman sadece gynolomexin vermişti o da kısa süreliğine geçirdi. Sonrasında akıntı, kaşıntı, yanma vb şikayetlerle tekrar etti, ona da travazol, zalain ve gynolomexin üçünü birden verdi, şimdilik iyiyim bakalım inşallah tekrarlamazsa.Peki ilacı kullandınız geçti mi bana da mantar ilacı verdi flucan gynolomexin gynoflor sizin akıntı şikayetiniz var miydi varsa geçti mi ?
Biseyin yok canım endiselenme temiz çıkmışEki Görüntüle 3043903
Kızlar yorumlar misiniz ? İnflamasyon bulguları yazıyor ama negatif veya izlendi gibi bir sey yazmamışlar sizce nedir ?
İnsallah tekrarlamaz çok geçmiş olsun en kısa sürede herseyin normale donmesi dileği ile ..Kullandım evet, akıntı dışında şikayetim yoktu o zaman sadece gynolomexin vermişti o da kısa süreliğine geçirdi. Sonrasında akıntı, kaşıntı, yanma vb şikayetlerle tekrar etti, ona da travazol, zalain ve gynolomexin üçünü birden verdi, şimdilik iyiyim bakalım inşallah tekrarlamazsa.
İnflamasyon enfeksiyon mu demek peki ? bu arada çok teşekkür ediyorum çok sağolun yorumunuz icinBiseyin yok canım endiselenme temiz çıkmış
Soyle açıklayayım dilimin döndüğü kadar büyük ihtimalle enfeksiyon a bağlı serviks te kızarıklik görülmüş bu kızarıklıkları iyileşmesi için al yuvarlar hasarlı bölgeye hücum eder ve orası kızarıklık olarak görülür bı nevi yarayı iyileştirmek gibi vücudun kendi kendini tamir etmesi gibi düşün inflamasyon bu ama rahim de hasar gorulseydi çıkardı korkmani gerektirecek bişey yok bence dikkat et hijyenine çok geçmiş olsunİnflamasyon enfeksiyon mu demek peki ? bu arada çok teşekkür ediyorum çok sağolun yorumunuz icin
Tekrardan çok teşekkür ediyorum içimi rahatlartiginiz icin çok sağolunSoyle açıklayayım dilimin döndüğü kadar büyük ihtimalle enfeksiyon a bağlı serviks te kızarıklik görülmüş bu kızarıklıkları iyileşmesi için al yuvarlar hasarlı bölgeye hücum eder ve orası kızarıklık olarak görülür bı nevi yarayı iyileştirmek gibi vücudun kendi kendini tamir etmesi gibi düşün inflamasyon bu ama rahim de hasar gorulseydi çıkardı korkmani gerektirecek bişey yok bence dikkat et hijyenine çok geçmiş olsun
Rica ederimTekrardan çok teşekkür ediyorum içimi rahatlartiginiz icin çok sağolun
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunİnsallah tekrarlamaz çok geçmiş olsun en kısa sürede herseyin normale donmesi dileği ile ..
Teşekkür ediyorumTeşekkür ederim size de çok geçmiş olsun