Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hpv testi yanlış negatiflik vermiş olabilir ya da yakın zamanda hpv negatifleşmiş olabilir. Bence bir süre sonra başka bir yerse tekrar hpv testi verinBenim de smear pozitif çıkınca doktor hpv istedi hpv negatif çıktı ona rağmen kolposkopi yaptı ve cin1 geldi gebelik düşündüğüm için gitmiştim doktora doktor tedavi için vajinal jel verdi 6 ay kullanacakmışım, böyle bir durumla karşılaşan varmı?
5 parça alındı kolposkopi de 2 sinde cin1 dedi ve gebeliğe engel bir durum yok dedi yine de 6 ay sonra test ver negatif olunca gebelik planla dedi kafam karıştı çokHpv testi yanlış negatiflik vermiş olabilir ya da yakın zamanda hpv negatifleşmiş olabilir. Bence bir süre sonra başka bir yerse tekrar hpv testi verin
Evet ilk muayene olunca enfeksiyon var diye sansar yaptı zaten sonra hpv kolpoakopi falan devamı geldiMerhaba enfeksiyon mu vardı acaba? Enfeksiyonlar da hücre değişikliği yapabiliyormuş.
Yok hayır ben HPV testim negatif çıktığı için simire testinde bir sorun olduğunu düşünüyorum yani kanser hücresi değil ama enfeksiyon tarzı bir şey sanırım çünkü simire testinde yanılma payı çok yüksekmiş iki aydır ilaç kullanıyorum bir ay sonra yapacağım testi tekrarMerhaba; Benimde smear ascus, HPV negatif. Kolposkopi de Cin1. (yani doktorun ifade etmesiyle kanser hücresi vücutta, ya gerileyecek ya ilerleyecek)
Siz 2. testlerinizi yaptırdınız mı ?
Merhaba benim de smear ascus hpv negatif. Geçmeyen yeşile yakın akıntım da var. Sizde de öyle mi?Yok hayır ben HPV testim negatif çıktığı için simire testinde bir sorun olduğunu düşünüyorum yani kanser hücresi değil ama enfeksiyon tarzı bir şey sanırım çünkü simire testinde yanılma payı çok yüksekmiş iki aydır ilaç kullanıyorum bir ay sonra yapacağım testi tekrar
Hayır bende hiç akıntı olmadıMerhaba benim de smear ascus hpv negatif. Geçmeyen yeşile yakın akıntım da var. Sizde de öyle mi?