Smart Lipo yada Lazer Lipoliz yapan Bayan Doktor Tavsiyesi?

huzurs

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
6
3
286
İstanbul
Arkadaşlar; Eski tarz olan liposuction artık tarihe karışıyor ve lazerli lipo artık daha kolay ve popüler lakin Kocaman Türkiye'de bilinen bilinmeyen,
neredeyse gidip bulacağım bildiğiniz yada duyduğunuz LAZERLİ LİPO yapan bir Bayan Plastik Cerrah var mıdır?

Neden plastik cerrahlar hep erkek?:-( Lazerli Lipo yapan Bayan bir Doktor tercih etmeliyim.

Tavsiyeleriniz olursa şimdiden sizlere teşekkür ederim..

Son zamanlarda kendisini televizyon programlarinda cok gördüm. Bay olarak da Lazer Lipolizde adini sIkca duyuran Levent Coskun Tasci var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sıcak kanlı bir bayan..ünlü bir sunucuya yapmış uygulamayı adını söyledi ancak buraya yazmam uygun olmaz.kadın uygulamadan hemen sonra programa gitmiş :) Yeri bağdat caddesi üzerinde..
Gidip görüşürseniz bizide detaylar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Uygulama için bölgesel fazlalık olması gerekiyor öğrendiğim kadarıyla. Yağ fazlalığı nedeniyle gevşeklik görülen bölgelerde tek başına başarılı olması beklenmiyor.

Ciddi anlamda kilo sorunu olmayıp da biraz toparlama ihtiyacı duyanlara göre bence.

Selam anika, hanim nasil bir fiyat araligi veriyor? Tv de ben de seyrettim ama lazer lipo ameliyat gibi bir sey yani ben üc gün yatmistim, cok kolay degil.

ben de yaptırmak istiyorum! ama deneyimli biri anlatırsa daha iyi bilgilenmiş olurum. fiyatı ne kadar, iyileşme süreci nekadar. yaptırdıktan ne kadar süre sonra farketmeye başlıyo. verilen paraya değiyo mu?

liposakşını araştırdım. mesela normal kilonuzun 55 olması grekıyosa ve siz 60 veya daha fazla kilodaysanız olmuyo. önce kilonuzu düşürüp sabitlemeniz lazım. sabitlendikten sonra liposakşın yapıp uzuunca bi süre (nerdeyse 1 yıl) kilonuzun oynamaması lazım. yoksa yağ alınan bölge eskisinden beter coşuyo. bu gibi şeyleri var mı bu tekniğinde?

Bana bel ve karın için 4000tl fiyat verdi. bacaklarıma da lazım olduğunu düşündüğünü söyledi ve kombine bir uygulamayla 6000tl olacağını söyledi.. Aa bu arada N.Eroğlunu araştırırken internette botox ve lazerle leke uygulaması yaptıkları insanların olumsuz yorumlarını gördüm biraz çekindim açıkçası ve gördüğüm bir video dan da olumsuzluk hissettim açıkçası.. uygulamalarıyla ilgili bir video değildi aslında..konunun çok dışında :)) ne giysem yakışır diye bir yarışma programına katılmış enteresan :)) görünce nedense itire oldum yani :ss
açıkçası ben C.Levetn Taşçı dan veya H.Günerden başkasını düşünmüyorum. Sonuçta kendilerini kanıtlamışlar burda olumsuz hiçbirşey okumadım. evet fiyatı pahalı kendimi çok kasacağım yaptırabilmek için ama riske girmekte istemiorum.Açıkçası ucuz etin yahnisi yenir mi yenmez mi bunu düşünmek lazım.
C.Levent Taşçı dan randevu aldım dün.. Ocak ortası verdiler :s
Bakalım o zamana kadar çoook para biriktirmem lazım çokkk :))
sevgiler

Merhabalar.. Ben dr güner uysal da meme büyütme ameliyatı oldum bvayram öncesi. Kontrollerimde çok memnunum ve her gittiğimde doktorum o kadar yoğunluğunun arasında benimle ilgileniyor. Demem şu ki adam günde 3-4 tane lazer lipoliz yapıyor. 2-3 ay önce olmuş bir hasta vardı gittiğimde karın bel ve basen olmuş bana vücudunu gösterdi inanamadım Hakikaten müthişti. Karnı dümdüz olmuş Bel çevresi 12 cm incelmiş. Çok mutluydu söyleyeceğim.. Bende maddi durumumu ayarlayıp en kısa zamanda basenlerime lazer lipoliz yaptıracağım doktorum güner uysala. Kendisi Nişantaşında şu anda. Tereddütünüz olmasın bence..

Öncelikle eşi yapıyormuş lazer lipolizi yani yanında da bonus olarak giriyor kendisi de. Bayan dr olması gerektıgı ıcın gorusmustum ama sadece kendisinin yapmıyor olması sebebı ıle o da olmadı.. Ayrıca ben de lazer cilt yenıleme falan olumsuz gorusleri okudum cidden cok. Ben herkezın her dr u begenecek dıye bır durumu olmadıgını anlayabılırım ama olumsuz cok görüş varsa onu da dikkate alırım.

Ayrıca; Güner uysala gelince evet günde 3-4 tane lazer lipoliz yaptıgını bılıyorum nerden mi? 1.randevudan sonra bana yarın ıcın saat verıldı operasyon için ,o saatte gittim baktım vakit geçiyor,sordum .ben not almamışım dedi cebımızde de 2500 tl var hee! tabi şaşırdım ve bana baktı dedi yani ben ameliyata gitmişim o durumdayım yani ve bana dedi ki; size ne olucaktı?................ya inanabiliyormusunuz, size ne olucaktı dedi..sanki acılı acısız lahmacun ısmarlıyorum tanesi 2500 tl ye!

O anki duygularımı anlatsam kelimeler tarif edemez! cumlede bulamadım zaten cıktım ordan bır dahada ugramadım!

Çok enteresan insanı madde/materyal gibi görüyorlar resmen.CEbinizde paranız olsun olmasın fix fiyat çekiolar canın isterse diyolar sen olmazsan başkası olur modundalar..Ocak sonu randevu alabiliosun falan offf çok saçma ya

merhaba, bende bugünlerde bu konuyu araştırıyorum, 1.60 boy- 52 kilodayım, karın ve bel bölgemde dökümlü bir kıyafetle kafufle olacak kadar bir yağlanma var. Nükhet hanımı tv'de izledim, 4-5 gün önce fiyat almak için mail attım fakat dönüş yapan olmadı. Ama sizin yazdıklarınızdan etkilendim, siz yaptırdınız mı? benim durumda ki biri için ortalama fiyatı ne olur acaba? Gaziantep'te yaşıyorum, burda bulabilsem bu işi yapan benim için daha iyi olur ama sanırım sadece istanbul'da yapıyrlar.
Şimdiden teşekkürler

hanimlar lazer lipo ameliyati tv'lerde cikip soyle kolay, bu kadar basit dedikleri gibi birsey degildi. bildiginiz ameliyat anestezili falan. sonuclarini bilemiyoruz ama degmeyecegini biliyoruz.

Annem dun doktor arif bey tarafindan ameliyat edildi. lazer lipoliz ile kalca, yan ve sirt bolgesinden yag alindi. bize anlatilan cok kisa bir ameliyat, ameliyattan sonra 1 saat uzanip evinize gidebilirsiniz, genel anestezi olmayacak, uyanik olarak ameliyat olcaksiniz, morarma, sisme agri yok. hersey mukemmel, herkes memnun.

bunun aksine annem ameliyatta genel anestezi almis. anesteziden ciktiginda kendine uzun sure gelemedi, sonra cok defa kustu, butun vucudu mor ve sisik dolu, ameliyat sonrasi 1 saat yatacaksiniz diyen arif bey, bu gece hastanede kalin dedi. 1 hafta boyunca kendine bakabilcek durumda olamicak, birde o yag aldiklari deliklerden bir tanesini dikmiyorlar, ve ordan surekli kan ve ilac sivisi akiyor. ama az bir sivi degil. ped baglamak zorunda kaldigimiz kadar cok. tum yataklar ve annemin yattigi her yer kan oldu. cok agir bir araba yolculugu gecirdi eve donuste. her araba sarsintisinda cani yandi. suanda 2. gunu dune gore daha iyi ama kesinlikle anlatildigi gibi basit bir operasyon degil. cok agir agrilari var. annem kendine geldiginde ilk soyledigi beni kandirdilar lafi oldu.

sakin basit bir operasyon gozuyle bakmayin bu islemlere. mumkkunse sporla verin kilolarinizi.

merhaba, siz levent taşçıya yaptırdınız mı? yaptırdıysanız memnun kaldınız mı sıkıntı yaşadınız mı biraz bahseder misiniz? ben de doktor araştırıyorum da.

merhaba, siz levent taşçıya yaptırdınız mı? yaptırdıysanız memnun kaldınız mı sıkıntı yaşadınız mı biraz bahseder misiniz? ben de doktor araştırıyorum da.

bende doktor araştırıyorum. ... işlemi yaptıran var mı ?

merhaba,
ben lazer lipoliz'imi, 6 mayıs 2014 tarihinde Op.Dr.Tuba Erdoğan'a yaptırdım. Ameliyatımdan çok memnunum.
genel anestezi ile karın ve yan simitlere yapıldı.
5 saat sonra taburcu edildim. ertesi gün dinlendim. 8 mayısta işe başladım.
hissettiklerim: oturup kalkarken kas ağrıları. kaas ağrılarımı 1 hafta hissettim. yaşantımı engelleyecek bir durum yoktu.
operasyonum salı günü idi. takip eden cumartesi, kadıköy'de canlı müzik dinelemeye gidip, dans edebildim. tabii ki oturup kalkarken, ağrılarım oldu.
ilk bel bölgemde değişikliği 1 hafta sonra gördüm. uygulamadan 3 hafta sonra düzleşmeyi gördüm.
şekerli şeylere dikkat etmemi, doktorum tavsiye etti. dikkat ettim.
akşam 18:00den sonra tatlı, makarna ve pilav yemiyorum. dikkat ediyorum.

dikkat etme sebebim, karın ve yanlarda yağlanma olmayacak. fakat diğer bölgelerden kilo almak istemiyorum. formumu korumak için dikkat ediyorum.

sonuçta yemek fazla yendiğinde bir yerde vücutta yağlanma olacak.

doktor hanıma çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…