Merhabalar.. Ben dr güner uysal da meme büyütme ameliyatı oldum bvayram öncesi. Kontrollerimde çok memnunum ve her gittiğimde doktorum o kadar yoğunluğunun arasında benimle ilgileniyor. Demem şu ki adam günde 3-4 tane lazer lipoliz yapıyor. 2-3 ay önce olmuş bir hasta vardı gittiğimde karın bel ve basen olmuş bana vücudunu gösterdi inanamadım Hakikaten müthişti. Karnı dümdüz olmuş Bel çevresi 12 cm incelmiş. Çok mutluydu söyleyeceğim.. Bende maddi durumumu ayarlayıp en kısa zamanda basenlerime lazer lipoliz yaptıracağım doktorum güner uysala. Kendisi Nişantaşında şu anda. Tereddütünüz olmasın bence..
Bana bel ve karın için 4000tl fiyat verdi. bacaklarıma da lazım olduğunu düşündüğünü söyledi ve kombine bir uygulamayla 6000tl olacağını söyledi.. Aa bu arada N.Eroğlunu araştırırken internette botox ve lazerle leke uygulaması yaptıkları insanların olumsuz yorumlarını gördüm biraz çekindim açıkçası ve gördüğüm bir video dan da olumsuzluk hissettim açıkçası.. uygulamalarıyla ilgili bir video değildi aslında..konunun çok dışında :)) ne giysem yakışır diye bir yarışma programına katılmış enteresan :)) görünce nedense itire oldum yani :ss
açıkçası ben C.Levetn Taşçı dan veya H.Günerden başkasını düşünmüyorum. Sonuçta kendilerini kanıtlamışlar burda olumsuz hiçbirşey okumadım. evet fiyatı pahalı kendimi çok kasacağım yaptırabilmek için ama riske girmekte istemiorum.Açıkçası ucuz etin yahnisi yenir mi yenmez mi bunu düşünmek lazım.
C.Levent Taşçı dan randevu aldım dün.. Ocak ortası verdiler :s
Bakalım o zamana kadar çoook para biriktirmem lazım çokkk :))
sevgiler
merhaba, siz levent taşçıya yaptırdınız mı? yaptırdıysanız memnun kaldınız mı sıkıntı yaşadınız mı biraz bahseder misiniz? ben de doktor araştırıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?