- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 33
Katılırım canım ben@Umut_2019
@Tospaagtd
H M
@Feslegen
@ayseMsb
@hasbeee
@Mmmmmerveeeee
2019 mutluluk @Kubkubra
M Minikbirmucizemeselesi
MelodiminEsi
M M_atruska
@begonvil1985
B Bademmm388
@15yusra11
@Sabr-Sukur-Dua
@Mujito
Ondokuzdokuzondokuz
➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"
111 DEFA KIŞİ BAŞI OKUYACAĢIZ INŞALLAH
KATILMAK ISTEYENLER BILDIRSIN INSALLAH..
Ben katılırım canım
Katılırım canım@Umut_2019
@Tospaagtd
H M
@Feslegen
@ayseMsb
@hasbeee
@Mmmmmerveeeee
2019 mutluluk @Kubkubra
M Minikbirmucizemeselesi
MelodiminEsi
M M_atruska
@begonvil1985
B Bademmm388
@15yusra11
@Sabr-Sukur-Dua
@Mujito
Ondokuzdokuzondokuz
➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"
111 DEFA KIŞİ BAŞI OKUYACAĢIZ INŞALLAH
KATILMAK ISTEYENLER BILDIRSIN INSALLAH..
Mimirqculum a 7 okumuyor muyuz@mimiraculum arkadaşimiz dua bekler insallah onun niyetine de 1 er kere okuyalim. RABBIM dertlerine derman olsun insallah.
Listemiz bitti arkadaslar..
Rabbim razi olsun hepinizden dua eden dilleriniz dert gormesin hic..
yeni listemizde 111 tane okuyacagiz kişi başi.
duamizi birakmayalim hergün okunmuş olsun defterimizde..
Yeni dua listemize katilmak isteyenler insallah bildirsin listeyi siralayalim.
♣Yeni Ismi Azam Duamiz♣
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn Sâdikun
herkes 101 defa okuyacak insallah.
katilmak isteyenler lutfen bildirsin.
Gonluunuzden geceni okuyun canim insallah katilamadi aramiza eski listede ama duamizi.edelim edebildigimiz.kadar adet oldugun icin katilamadi yazilsada.Mimirqculum a 7 okumuyor muyuz
Ben arkadaş için okudum Allah kabul etsin inşallahGonluunuzden geceni okuyun canim insallah katilamadi aramiza eski listede ama duamizi.edelim edebildigimiz.kadar adet oldugun icin katilamadi yazilsada.
Yeni listemize gelicek insallah
Farkli ismi azam duasina gectik canim buda ismi azam :)Ben bugun ki duayi okudum
Ismi azam duasina devam etmiyormuyuz farkli duaya mi gectik
Ondokuz ,birdrci ve mimiraculuma okudum rabbim hepimizin duasını kabul etsinİsm-i Azam Dua listemiz ( 140 adet )
@Umut_2019 7 adet
@Tospaagtd 7 adet
H M 7 adet
@Feslegen 7 adet
@ayseMsb 7 adet
@hasbeee 7 adet
@Mmmmmerveeeee 7 adet
2019 mutluluk 7 adet
@Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
M M_atruska 7 adet
@begonvil1985 7 adet
B Bademmm388 7 adet
@15yusra11 7 adet
@Sabr-Sukur-Dua 7 adet
@Mujito 7 adet
Ondokuzdokuzondokuz 7 adet
@Birpdrci 7 adet
@Fulyaa21 7 adet
@mimiraculum 7 adet
@Birpdrci duasi
Rabbim sena kulunun evladını hayırlısıyla kucağına almasını nasip eyle. Sağlıklı bir gebeli geçirmesinin bebeğinin ona sımsıkı tutunmasını nasip eyle. Evladının senin yolunda kötülüklerden kötülerden uzak anne babasına hayırlı bir evlat sana hayırlı bir kul olmasını nasip eyle. Annesine babasına kardeşine eşine sağlık sıhhat ver onları senin salih kulların arasına al. Peygamber efendimizin şefaatine sena kulunu ve ailesini nail eyle. Allahım sena kuluna güzel isimlerinle muamele eyle. Allahım sena kulunun eşine işindede sağlık ver her göreve gittiğinde sağlıkla dönsün evine. sen onu koru ayağına taş değdirme eşine ve vatan için görev yapan bütün askerlerimizi koru kolla. Bu duayı edip amin diyen bütün kardeşlerimin kalplerindeki niyetlerini isteklerini kabul et. Kimsenin kucağını boş bırakma allahım. Ahir zamandaki kötülüklerden hepimizi koru. Amin.
➡➡MAZARETLI OLANLAR OKUMAMALI DAHA SONRA OKUYUN LUTFEN
Bende varımYENI İSMİ AZAM DUA SIRAMIZ
♠1. B Bademmm388
♠2.Oriana
♠3. M Minikbirmucizemeselesi
♠4.2019 mutluluk
♠5.H M
BEKLIYORUZ KATILIMLARI İNŞALLAH
Cikti kendisi canim.Fulya21 e okunmayacak mı
Ben bebekten dolayi boyle zikir seklinde okuyamiyorum canim ben bu ismi azam gibi okusam olur mu kabyl eder misinjzFarkli ismi azam duasina gectik canim buda ismi azam :)
Olur okuyabilirsin canim oda dua dirBen bebekten dolayi boyle zikir seklinde okuyamiyorum canim ben bu ismi azam gibi okusam olur mu kabyl eder misinjz
A tesekur ederim benide yazar misin o zaman ben eskisi gibi devam edeyimOlur okuyabilirsin canim oda dua dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?